Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zilele reclamelor luminoase cu &#...

Propranolol zilnic

Ce "tip" de apartament/ca...

A luat cineva masina Tesla din re...
 Robot de spalat geamuri

nume strazi

Fundație casa

Cadastru pentru vanzare apartament
 Cantarete care v-au placut si ca ...

Pompa fantana manuala 18-20m adan...

CUI de PFA pe bon

Laptop cu procesor echivalent i7 ...
 Giorgio Mazonakis-Gucci Forema

Zgarieturi in diferite locuri

Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...

Ce impozite , taxe platesc daca c...
 

Internal Server Error

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Buna ziua,
Azi intampin ceva ciudat la platforma Wordpres+WooCommerce
Cand apas sa comand un produs din magazinul online se adauga in cos iar dupa completarea datelor in formular dupa ce apas butonul Plaseaza comanda apare afisat sus mesajul de eroare Internal server error si daca dau refresh degeaba.
Comenzile in panelul de admin WooCommerce le vad in regula dar de ce nu apare mesajul Comanda a fost inregistrata cu succes sau cum aparea inainte ci apare acel internal server eror deasupra de formular scris cu rosu.
Ma poate ajuta cineva?

#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,928
  • Înscris: 07.08.2008
Pe pagina de finalizare comanda(pagina unde primesti eroarea) ai un cod care nu e compatibil cu restul platformei. Daca ai activat recent niste pluginuri sau ai modificat recent niste fisiere, acolo e problema. Dezactiveaza pluginul sau sterge codul pus recent.

#3
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Nu am pus recent niciun cod pe pagina de comanda.
Pluginuri ce am instalat este cel de mentenanta mode.

#4
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,928
  • Înscris: 07.08.2008
Vezi pe ftp daca nu gasesti un error_log, s-ar putea ala sa te ajute sa gasesti problema.

#5
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
ma uit si revin cu replay

#6
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Era de la un plugin care genera facturi in format PDF automat.
Am incercat sa caut inlocuitor dar vad ca toate disponibile nu au fost testate cu noua versiune.

#7
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,928
  • Înscris: 07.08.2008
Chiar daca nu au fost testate, asta nu inseamna ca nu-s compatibile :).. Poti sa le testezi, doar sa faci inainte un back-up. Sunt cazuri in care un plugin se comporta diferit in functie de site, pluginurile si tema instalata sau tip-ul serverului.

#8
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
O sa fac acum un backup si testez dupa.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate