![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Internal Server Error
Last Updated: Sep 13 2016 15:03, Started by
VladutzU2013
, Sep 13 2016 14:02
·
0

Posted 13 September 2016 - 14:02

Buna ziua,
Azi intampin ceva ciudat la platforma Wordpres+WooCommerce Cand apas sa comand un produs din magazinul online se adauga in cos iar dupa completarea datelor in formular dupa ce apas butonul Plaseaza comanda apare afisat sus mesajul de eroare Internal server error si daca dau refresh degeaba. Comenzile in panelul de admin WooCommerce le vad in regula dar de ce nu apare mesajul Comanda a fost inregistrata cu succes sau cum aparea inainte ci apare acel internal server eror deasupra de formular scris cu rosu. Ma poate ajuta cineva? |
Posted 13 September 2016 - 14:12

Pe pagina de finalizare comanda(pagina unde primesti eroarea) ai un cod care nu e compatibil cu restul platformei. Daca ai activat recent niste pluginuri sau ai modificat recent niste fisiere, acolo e problema. Dezactiveaza pluginul sau sterge codul pus recent.
|
Posted 13 September 2016 - 14:13

Nu am pus recent niciun cod pe pagina de comanda.
Pluginuri ce am instalat este cel de mentenanta mode. |
Posted 13 September 2016 - 14:14

Vezi pe ftp daca nu gasesti un error_log, s-ar putea ala sa te ajute sa gasesti problema.
|
Posted 13 September 2016 - 14:39

Era de la un plugin care genera facturi in format PDF automat.
Am incercat sa caut inlocuitor dar vad ca toate disponibile nu au fost testate cu noua versiune. |
Posted 13 September 2016 - 14:54

Chiar daca nu au fost testate, asta nu inseamna ca nu-s compatibile
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users