Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce marca si model de DVD-RW sa cu...

Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...
 Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti
 Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...
 Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru
 

Bug Wordpress,un mic ajutor.

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Buna ziua,
Nu mai stiu ce sa mai fac,daca am diacritice in postarile de pe wp in loc de diacritice apar diferite semne gen "?" sau patratele.
De la ce poate fi?
Daca editez si refac la loc peste 2 zile iar apare bugul.
Ma puteti ajuta?
In mai multe postari am gasit acest bug

#2
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,558
  • Înscris: 19.04.2009
Folosesti diacriticile romanesti sau alea pseudo (cu sedile)?

Eu nu am problema asta.

#3
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Acum am mai observat ceva tot un bug.
Merg la lista pagini dau sa editez paginile si apar cu continut 0 adica sunt goale.
Iar daca intru pe site vizualizare continut ele au text in ele,continut.
Nu stiu ce se intampla?
Diacriticile sunt asa ă le am eu copiate cu copy nu sunt scrise de tastatura.

#4
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 02.06.2005
Candva au fost scrise. Sunt curior la browser ce setari ai la view>text encoding?

#5
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,871
  • Înscris: 10.12.2006
Setari server. Asa mai sunt unele hosturi, in 2016 ele nu au serverele optimizate inca pentru worpdress.

#6
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,558
  • Înscris: 19.04.2009
Server, database.

#7
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Si ce trebuie sa fac mai exact?
Webhost-ul este de la vodafone.

#8
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,871
  • Înscris: 10.12.2006
Sa schimbi hostul, ei n-o sa faca nimic in privinta asta.

#9
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
O sa vedem ce este de facut acum pe moment.

#10
puya4ever

puya4ever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,987
  • Înscris: 21.12.2006

View PostVladutzU2013, on 08 septembrie 2016 - 14:40, said:

Si ce trebuie sa fac mai exact?
Webhost-ul este de la vodafone.
ce hosting e ala? pune un link

#11
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015
Poate ai dat copy/paste si nu recunoaste editorul de text. Trebuie sa aiba si hostul php versiunea minim 5 si sa aiba si utf-8 activ.

#12
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Travertin-totul apare in regula doar ca dupa o anumita perioada apare acel bug si trebuie sa merg sa rescriu+actualizare postare/pagina.

#13
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostVladutzU2013, on 08 septembrie 2016 - 17:20, said:

Travertin-totul apare in regula doar ca dupa o anumita perioada apare acel bug si trebuie sa merg sa rescriu+actualizare postare/pagina.

Adica postezi ceva. E bine. Si dupa o perioada apare iar cu alte semne?
Daca e asa e de la bootstrap, cherry framework sau ce ai acolo. Ideea este asa. Intri in customizarea temei o setezi si nu o mai misti deloc. Doar pui texte si poze in pagini/articole.
La unele frameworkuri se reseteaza setarile cand modifici ceva in costumizarea temei. Mi se intampla sa.mi rescrie si css la forma initiala.

#14
VladutzU2013

VladutzU2013

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,557
  • Înscris: 21.01.2013
Da exact Travertin- si asta ce ar insemna sa nu mai umblu la tema?
De exemplu acum 1 luna am modificat ceva la ea atat.

#15
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostVladutzU2013, on 09 septembrie 2016 - 11:02, said:

Da exact Travertin- si asta ce ar insemna sa nu mai umblu la tema?
De exemplu acum 1 luna am modificat ceva la ea atat.
Da. O setezi cum iti place si nu mai modifici designul. Poti adauga pagini, pluginuri, widget, doar in Customize sa nu intri. Sau poti intra si o iei de la capat.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate