![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Bug Wordpress,un mic ajutor.
Last Updated: Sep 09 2016 16:35, Started by
VladutzU2013
, Sep 08 2016 14:14
·
0

Posted 08 September 2016 - 14:14

Buna ziua,
Nu mai stiu ce sa mai fac,daca am diacritice in postarile de pe wp in loc de diacritice apar diferite semne gen "?" sau patratele. De la ce poate fi? Daca editez si refac la loc peste 2 zile iar apare bugul. Ma puteti ajuta? In mai multe postari am gasit acest bug |
Posted 08 September 2016 - 14:22

Folosesti diacriticile romanesti sau alea pseudo (cu sedile)?
Eu nu am problema asta. |
Posted 08 September 2016 - 14:32

Acum am mai observat ceva tot un bug.
Merg la lista pagini dau sa editez paginile si apar cu continut 0 adica sunt goale. Iar daca intru pe site vizualizare continut ele au text in ele,continut. Nu stiu ce se intampla? Diacriticile sunt asa ă le am eu copiate cu copy nu sunt scrise de tastatura. |
Posted 08 September 2016 - 14:34

Candva au fost scrise. Sunt curior la browser ce setari ai la view>text encoding?
|
Posted 08 September 2016 - 14:34

Setari server. Asa mai sunt unele hosturi, in 2016 ele nu au serverele optimizate inca pentru worpdress.
|
Posted 08 September 2016 - 14:40

Si ce trebuie sa fac mai exact?
Webhost-ul este de la vodafone. |
Posted 08 September 2016 - 14:44

Sa schimbi hostul, ei n-o sa faca nimic in privinta asta.
|
Posted 08 September 2016 - 16:35

Posted 08 September 2016 - 16:57

Poate ai dat copy/paste si nu recunoaste editorul de text. Trebuie sa aiba si hostul php versiunea minim 5 si sa aiba si utf-8 activ.
|
|
Posted 08 September 2016 - 17:20

Travertin-totul apare in regula doar ca dupa o anumita perioada apare acel bug si trebuie sa merg sa rescriu+actualizare postare/pagina.
|
Posted 08 September 2016 - 17:47

Travertin-totul apare in regula doar ca dupa o anumita perioada apare acel bug si trebuie sa merg sa rescriu+actualizare postare/pagina. Adica postezi ceva. E bine. Si dupa o perioada apare iar cu alte semne? Daca e asa e de la bootstrap, cherry framework sau ce ai acolo. Ideea este asa. Intri in customizarea temei o setezi si nu o mai misti deloc. Doar pui texte si poze in pagini/articole. La unele frameworkuri se reseteaza setarile cand modifici ceva in costumizarea temei. Mi se intampla sa.mi rescrie si css la forma initiala. |
Posted 09 September 2016 - 11:02

Da exact Travertin- si asta ce ar insemna sa nu mai umblu la tema?
De exemplu acum 1 luna am modificat ceva la ea atat. |
Posted 09 September 2016 - 16:35

Da exact Travertin- si asta ce ar insemna sa nu mai umblu la tema? De exemplu acum 1 luna am modificat ceva la ea atat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users