Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 Reciclare metale - merita?

Renault Arkana sh sau Sang Yong K...

La multi ani @ceanu1980!

La multi ani @KiloW!
 ChatGPT - Certificat de rezidenta...

Page numbers in Google Docs, dar ...

Prenadez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...
 

Instalare antenă satelit

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Bună seara! Îmi cer scuze sper să nu deranjez. Am luat un pachet satelit de la telekom pentru al instala în Franța mai exact in Corsica . Am instalat.o cu coordonatele de pe satlex am găsit satelitul Hellas dar nu.mi arata pe tv nici semnal nimic mă chinui de o săptămână și nimic.Vă rog dacă mă puteți ajuta cu niște sfaturi.Mulțumesc!

#2
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,031
  • Înscris: 10.07.2013

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:28, said:

Bună seara! Îmi cer scuze sper să nu deranjez. Am luat un pachet satelit de la telekom pentru al instala în Franța mai exact in Corsica . Am instalat.o cu coordonatele de pe satlex am găsit satelitul Hellas dar nu.mi arata pe tv nici semnal nimic mă chinui de o săptămână și nimic.Vă rog dacă mă puteți ajuta cu niște sfaturi.Mulțumesc!

Trebuie sa suni la Telekom si tehnicul sa iti activeze cardul...Posted Image

*Sună la 021.404.1234 sau la 0766.12.1234 de la un număr de telefon care nu aparține Telekom!

Edited by xmanyacs77, 02 September 2016 - 19:39.


#3
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Am sunat au spus ca este activată cartela

#4
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,031
  • Înscris: 10.07.2013

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:39, said:

Am sunat au spus ca este activată cartela

Legaturile dintre componente sunt ok? Posted Image

#5
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Îmi apare semnal blocat putere semnal 0 calitate zero și lacătul este deschis și de culoare galbenă

Îmi apare semnal blocat putere semnal 0 calitate zero și lacătul este deschis de culoare galbenă

#6
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,031
  • Înscris: 10.07.2013

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:43, said:

Îmi apare semnal blocat putere semnal 0 calitate zero și lacătul este deschis și de culoare galbenă


Citeste rezolvarea aici: http://emigrant-cy.b...e-la-dolce.html
Sau aici: http://forum.softped...page__st__27900

Edited by xmanyacs77, 02 September 2016 - 19:51.


#7
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:43, said:

Îmi apare semnal blocat putere semnal 0 calitate zero și lacătul este deschis și de culoare galbenă

Îmi apare semnal blocat putere semnal 0 calitate zero și lacătul este deschis de culoare galbenă

Adica antena nu e pe satelit....

#8
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Legăturile sunt ok sunt verificate de zece ori cred

Legăturile sunt ok sunt verificate de zece ori cred

#9
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,031
  • Înscris: 10.07.2013

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:53, said:

Legăturile sunt ok sunt verificate de zece ori cred
Trebuie stiut ca Telekom/Dolce emite de pe satelitul Hellas Sat-2, 39E.
Ai reglat antena spre acest satelit?Posted Image

Edited by xmanyacs77, 02 September 2016 - 20:01.


#10
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:53, said:

Legăturile sunt ok sunt verificate de zece ori cred

Legăturile sunt ok sunt verificate de zece ori cred

Daca ai semnal si calitate zero,antena nu e pe satelit.Pot sa fie legaturile bune,daca nu e pusa pe satelitul corect...degeaba.In zona ta ar trebui sa mearga excelent cu antena 60-80cm.

#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Suni un instalator priceput. Intre 50-100€ te rezolva in 5 minute. Pretul difera in functie de tara si zona rezidentiala.

#12
e_miron

e_miron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,221
  • Înscris: 13.03.2010
Pentru Hellas, cel mai bine lucrezi la pranz. Atunci are acoperire maxima pe V Europei. Cel putin asa mi-a zis un instalator de acolo. Pe seara mori incet langa antena si nu-l prinzi.

#13
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Te-a pacalit. Crezi ca satelitul merge la culcare? Doar cand e sun outage nu poti face ceva. Dar e panz atunci si doar 2 perioade in  an.

#14
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,600
  • Înscris: 09.01.2008
Cu siguranță  antena nu este reglata corespunzător, ai grijă să sucesti LNB.ul corespunzător cu poziția ta geografică fata de satelitul HelasSat.

#15
bog4u

bog4u

    @Român

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,021
  • Înscris: 20.12.2007

View PostMadalinMares, on 02 septembrie 2016 - 19:28, said:

Bună seara! Îmi cer scuze sper să nu deranjez. Am luat un pachet satelit de la telekom pentru al instala în Franța mai exact in Corsica . Am instalat.o cu coordonatele de pe satlex am găsit satelitul Hellas dar nu.mi arata pe tv nici semnal nimic mă chinui de o săptămână și nimic.Vă rog dacă mă puteți ajuta cu niște sfaturi.Mulțumesc!
Dacă ai găsit satelitul Hellas, cu siguranță ai și semnal.

În caz contrar, reiei operațiile.
Cel mai simplu este sa ai tv-ul vizibil de la antenă(sau cineva sa fie lânga el si sa anunte permanent nivelul de semnal).
Ai grija la elevatie(cursa pe verticală a antenei), câtiva mm fac diferenta de semnal.
Reglează antena cu pasi mici si verifica permanent nivelul de semnal....receptoarele nu sunt foarte sensibile si pot avea o mică intarziere
de afisare a semnalului.
Bafta !
..iar daca nu ai timp si răbdare, urmează sfatul colegilor: suna la un instalator .

#16
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Am folosit Satelit Director am pus antena pe coordonatele care trebuie adică elevație 33.2° azimut 139.3°și LNB la -29.2° pe satelit director îmi arată că sunt pe satelit hellas țiuie ca nebunul dar nimic la semnal și calitate. Nu este prima antena care o montez dar la ăsta nu reușesc sa.i dau de cap deloc

Am folosit Satelit Director am pus antena pe coordonatele care trebuie adică elevație 33.2° azimut 139.3°și LNB la -29.2° pe satelit director îmi arată că sunt pe satelit hellas țiuie ca nebunul dar nimic la semnal și calitate. Nu este prima antena care o montez dar la ăsta nu reușesc sa.i dau de cap deloc

#17
antenutze

antenutze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 27.01.2016

View PostMadalinMares, on 03 septembrie 2016 - 08:25, said:

Am folosit Satelit Director am pus antena pe coordonatele care trebuie adică elevație 33.2° azimut 139.3°și LNB la -29.2° pe satelit director îmi arată că sunt pe satelit hellas țiuie ca nebunul dar nimic la semnal și calitate. Nu este prima antena care o montez dar la ăsta nu reușesc sa.i dau de cap deloc

Am folosit Satelit Director am pus antena pe coordonatele care trebuie adică elevație 33.2° azimut 139.3°și LNB la -29.2° pe satelit director îmi arată că sunt pe satelit hellas țiuie ca nebunul dar nimic la semnal și calitate. Nu este prima antena care o montez dar la ăsta nu reușesc sa.i dau de cap deloc

La Corsica (nu stiu orasul precis dar cum in Corsica daca mergi putin cazi in mare), Azimutul este 139.6° pe busola ar trebui sa ai 137.3°( fara sa te apropii cu ea prea mult de antena ca este influentata si da gresit)  Elevatia antenei este 32.7° iar Skewul LNBului este -28.7° spre dreapta cand te uiti din fata antenei.
ca sa fi sigur ca esti pe Hellas 2 leaga o sfoara de la mijlocul suportului LNB pana la mijlocul de sus al antenei si la ora 11.40 fix umbra sforii trebuie sa fie exact pe mijlocul antenei tale. (citeste AICI pt explicatii si cum sa procedezi)
daca esti pe satelitul bun si semnalul este zero atunci problemele vin de la LNB defect, contacte imperfecte la mufe sau sunt prost facute, decodorul respectiv pe care-l ai dar asta se poate vedea imediat pe o frecventa a unui program FTA de ex. 12688V 30000 unde-i ETNO, TARAF si NASUL

Edited by antenutze, 03 September 2016 - 10:53.


#18
MadalinMares

MadalinMares

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.09.2016
Mulțumesc tuturor pentru sfaturi am reușit în sfârșit. Mulțumesc mult.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate