Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Vonino_Sirius_Evo_QS

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Salut.  Am o tableta Vonino_Sirius_Evo_QS pe care o foloseste nepotelul. Mentionez ca nu las tableta conectata pe internet pentru a o folosi el. Dar lam prins de cateva ori umbland prin setari (mentionez deasemeni ca nu stie inca sa scrie si sa citeasca).  
Am incercat sa descarc o aplicatie, un joc, ceva de pe magazin play, dar din pacate nu este posibil. Tableta se conecteaza la internet, poate fi accesat magazin Play, orice aplicatie poate fi gasita, numai ca in momentul in care vreau sa fac instalarea, se incepe descarcarea aplicatiei si nu se mai termina nici macar de descacat. De instalat, nici nu poate fi vorba.  
  Am incercat cu goirea memoriei cache, cu stergerea datelor, cu oprirea fortata, nu a mers.
Am incercat cu resetarea tabletei la setarile din fabrica, acelasi lucru.
Ma pot conecta la contul google, pot accesa google harti.  In schimb Cautare google, google, nu poate fi accesat. Da urmatoarea eroare:  application cautare google (process com.google.android.googlequicksearchbox) is  waiting for the debugger to attach.

Ce se mai poate face?

#2
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014

View Postpol-mol, on 02 septembrie 2016 - 15:18, said:

Salut.  Am o tableta Vonino_Sirius_Evo_QS pe care o foloseste nepotelul. Mentionez ca nu las tableta conectata pe internet pentru a o folosi el. Dar lam prins de cateva ori umbland prin setari (mentionez deasemeni ca nu stie inca sa scrie si sa citeasca).  
Am incercat sa descarc o aplicatie, un joc, ceva de pe magazin play, dar din pacate nu este posibil. Tableta se conecteaza la internet, poate fi accesat magazin Play, orice aplicatie poate fi gasita, numai ca in momentul in care vreau sa fac instalarea, se incepe descarcarea aplicatiei si nu se mai termina nici macar de descacat. De instalat, nici nu poate fi vorba.  
  Am incercat cu goirea memoriei cache, cu stergerea datelor, cu oprirea fortata, nu a mers.
Am incercat cu resetarea tabletei la setarile din fabrica, acelasi lucru.
Ma pot conecta la contul google, pot accesa google harti.  In schimb Cautare google, google, nu poate fi accesat. Da urmatoarea eroare:  application cautare google (process com.google.android.googlequicksearchbox) is  waiting for the debugger to attach.

Ce se mai poate face?
dai la seting-developer option-select debug app si vezi sa nu ai nimic selectat acolo

#3
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
OK> Numai ca nici asa nu merge.  Cautare Google, se aude semnalul (bipul) pentru a putea vorbi si imediat apare mesajul ,,Din pacate, Cautarea Google s-a oprit."
Cand vreau sa conectez Google, apare mesajul; ,, Eroare de retea. Verificari conexiunea la retea si incercati din nou.

Asa sa fie, dar daca conexiunea la retea nu era buna, nu ma puteam conecta la Magazin plai si la google harti.

Si mai este ceva;  Eu am sters setarile ce erau la developer, dar acele setari erau cu setarile din fabrica.

Edited by pol-mol, 02 September 2016 - 15:50.


#4
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014

View Postpol-mol, on 02 septembrie 2016 - 15:48, said:

OK> Numai ca nici asa nu merge.  Cautare Google, se aude semnalul (bipul) pentru a putea vorbi si imediat apare mesajul ,,Din pacate, Cautarea Google s-a oprit."
Cand vreau sa conectez Google, apare mesajul; ,, Eroare de retea. Verificari conexiunea la retea si incercati din nou.

Asa sa fie, dar daca conexiunea la retea nu era buna, nu ma puteam conecta la Magazin plai si la google harti.

Si mai este ceva;  Eu am sters setarile ce erau la developer, dar acele setari erau cu setarile din fabrica.
uite aici ce scrie http://forum.softped...ogle-s-a-oprit/

Edited by sebastiansebi, 02 September 2016 - 15:57.


#5
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Si asta cum o mai fac?

#6
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
urmareste videoclipul postat,dai setari,manager aplicatii,oprire si stergere cash

#7
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Am facut exact asa, dar tot degeaba. Nici o sansa.

#8
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Eu am mentionat de la bun inceput ca am sters datele cahke prin ,,Oprire fortata si stergerea datelor" la magazin play si la google, dar degeaba. Am resetat tableta la setarile din fabrica si nici un rezultat.
- In momentul in care intru pe google, apare anuntul; ,,eroare de retea, verificati conexiunea la retea si incercati din nou".  . Icepe descarcarea
Fara a face absolut nimic, intru pe google si deschid ,,You Tube" care poate fi deschis.
- Acum incerc sa vizionez un videoclip. Apare acel video, dar nu poate fi pornit, apare mesajul; ,,Aplicatia Browser nu raspunde.   Doriti sa o inchideti?   Asteptati sau OK.
- Pot intra pe google play, vad toate aplicatiile, incerc sa instalez una din ele, incepe descarcarea dar nu se mai termina indiferent cat ai astepta.  Aplicatia are si videoclip, pe care il accesez dar nu poate fi pornit. Apare acelasi mesaj;  ,,Aplicatia Browser nu raspunde."

Se mai poate face ceva in afara de ceea ce am facut?

Multumesc d-lui ,,sebastiansebi" pentru sprijinul acordat, dar din pacate nu am obtinut nici un rezultat. Poate mai stie si alti membrii cate ceva, alte metode.

#9
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014

View Postpol-mol, on 04 septembrie 2016 - 09:15, said:

Eu am mentionat de la bun inceput ca am sters datele cahke prin ,,Oprire fortata si stergerea datelor" la magazin play si la google, dar degeaba. Am resetat tableta la setarile din fabrica si nici un rezultat.
- In momentul in care intru pe google, apare anuntul; ,,eroare de retea, verificati conexiunea la retea si incercati din nou".  . Icepe descarcarea
Fara a face absolut nimic, intru pe google si deschid ,,You Tube" care poate fi deschis.
- Acum incerc sa vizionez un videoclip. Apare acel video, dar nu poate fi pornit, apare mesajul; ,,Aplicatia Browser nu raspunde.   Doriti sa o inchideti?   Asteptati sau OK.
- Pot intra pe google play, vad toate aplicatiile, incerc sa instalez una din ele, incepe descarcarea dar nu se mai termina indiferent cat ai astepta.  Aplicatia are si videoclip, pe care il accesez dar nu poate fi pornit. Apare acelasi mesaj;  ,,Aplicatia Browser nu raspunde."

Se mai poate face ceva in afara de ceea ce am facut?

Multumesc d-lui ,,sebastiansebi" pentru sprijinul acordat, dar din pacate nu am obtinut nici un rezultat. Poate mai stie si alti membrii cate ceva, alte metode.
o rescriere firmware dar e mai dificil daca nu te pricepi

#10
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
cred ca asta este singura solutie, dar nu am facut nici o data si ma cam tem.

#11
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Este bine modul de procedare?
Am descarcat materialele necesare si procedat ca in imaginile atasate urmand sa dau OK pe aplicatia RKBatchTool_v1.6.zip -

Sau trebuie sa procedez altfel?

Attached Files


Edited by pol-mol, 04 September 2016 - 12:25.


#12
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014

View Postpol-mol, on 04 septembrie 2016 - 12:24, said:

Este bine modul de procedare?
Am descarcat materialele necesare si procedat ca in imaginile atasate urmand sa dau OK pe aplicatia RKBatchTool_v1.6.zip -

Sau trebuie sa procedez altfel?
deschizi executabilul selectezi imaginea urmand indrumarile din procedura de update

#13
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Bună ziua.  Iată ca după 4 ani, revin cu altă problemă apărută la tableta Vonino.  A fost lasată seara in perfectă stare de functionare, iar dimineata cand am vrut sa o pornesc, a apărut sigla VONINO si in loc sa pornească a apărut robotul cu semnul exclamarii ! pe fond rosu, iar dedesupt scrie nicio comandă. De aici nu mai am ce-i face. Am introdus cablu USB si conectato la Laptop.  Se aude bipul cand incearca sa se conecteze, dar nu apare nicaieri.
Ce pot face?  Cum reusesc sa o pornesc? Cum o pot vedea pe Laptop pentru resoftare?
Cum fac revenirea la setarile din fabrica?

Ce ma sfatuiti sa fac?

Attached Files



#14
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Am apasat pe butonul de volum si a aparut ce se vede in poza. Am coborat cu setarea pana jos si am vrut sa urc inapoi, dar nu sa mai putut. Am apasat pe butonul de pornire si sa oprit dupa care a pornit din nou tot asa.

Este posibil sa fie sters Androiduidul? Sistemul?
Cum reinstalez daca nu o pot vedea pe Laptop?

Ce ma invatati sa fac?

Am restartat asa cum este setat acum, se face restartarea dar apare din nou acelasi lucru  Nicio comanda

Attached Files


Edited by pol-mol, 18 August 2018 - 10:02.


#15
dotunderground

dotunderground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 06.01.2007
pol-mol, mai intai verifica sa nu fi ramas vreun buton de volum +/- sau power blocat. Resetarea tabletei se face cu wipe data/factory reset, dar asta inseamna stergerea setarilor si aplicatiilor instalate. Daca vrei s-o resoftezi, cauta pe site-ul vonino.eu, sectiunea download firmware-ul original si programul de flash-uire. Dupa ce descarci in calculator, instalezi driver-ele si pornesti programul de flash (cred ca e RKBatchTool), opresti tableta, dai update (sau firmware update, atentie! NU dai format+download all pt. ca pierzi imei-urile si mac-urile wi-fi si bluetooth) si conectezi cablul microUSB la tableta, astepti pana se termina resoftarea, scoti cablul si repornesti tableta.

Edited by dotunderground, 18 August 2018 - 22:22.


#16
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Mulțumesc mult, dar am făcut toate aceste lucru. Până la urmă am incercat pe rand cu toate funcțiile care sunt acolo. Butoanele nu pot fi blocate deoarece pot seta funcțiile in sus și în jos + ok.
Respectarea aș face o pentru că am softul original de la Vonino, dar nu am cum deoarece nu o pot vedea in Laptop. Se aude bipul de conectare când bag USBeul și se aude chiar și la scoaterea cablului, dar nu o pot vedea. Cum pot sa o resoftrez daca nu se vede? Este posibil sa o fi crăpat ceva in ea? Să o fi reușit să șteargă vreun fișier și nu-i mai da voie să primească comanda? Nu știu ce să zic și nici ce să-i fac.

#17
dotunderground

dotunderground

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 06.01.2007
pol-mol, poti incerca rescrierea firmware-ului si cu RockChip Factory Tool (https://androidmtk.c...ip-factory-tool). Din modul recovery (modul pe care ti-l afisa tie mai sus), ii dai reboot now (selectezi cu vol +/-, power pt. executare) si imediat dupa apesi vol + si il tii apasat cand bagi cablul in tableta. Sper sa functioneze rescrierea firmware-ului. La link-ul dat gasesti si instructiunile de folosire RockChip Factory Tool si pt. RK Batch Tool.

#18
pol-mol

pol-mol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 16.11.2010
Din pacate nu raspunde comenzilor.  Asa cum ati spus, in System Recovery este setat deja reboot system now. Apas power pentru executare si imediat butonul + dupa care introduc cablu USB. Se aude Bipul de conectare dupa care apare mentiunea pe Laptop , Dispozitiv USB nerecunoscut. In cazul acesta am luat mana de pe volum si tableta ramane ca si oprita (displayul  negru). Dupa o perioada de timp ceva mai mare se aude si bipul de deconectare, moment in care probabil tableta se inchide.
Am descarcat si aplicat   RockChip Factory Tool ,  dar daca tableta nu se conecteaza ce pot face.
System v4.2.01

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate