Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte
 

Probleme, întrebări și informații despre echipamentele Telekom

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
139 replies to this topic

#127
samur1

samur1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.07.2010
Stie cineva cum fac ca la deschiderea receverului implicit Tv, sa se deschida pe un anumit post la un anumit volum, un fel de PP la telecomenzile tv? Sper ca s-a inteles Deci vreau sa programez receverul  sa se deschida pe protv la un volum mediu. cum fac asta, se poate la receverele telekom  (dolce)

#128
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005

 EricJohn, on 19 septembrie 2018 - 11:15, said:

Deci ai router separat?
Nu, utilizez funcțiile oferite de ONT.

#129
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
Are cineva HG8247H pus în bridge?

#130
samur1

samur1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 24.07.2010

 EricJohn, on 18 septembrie 2018 - 15:49, said:

Voi cum folosiți ONT-ul Telekom? Ca și singurul router sau mai aveți unul personal după el?
Nimeni nu știe!

#131
EricJohn

EricJohn

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 21.03.2014
De azi am ONT Huawei HG8247H setat pe Bridge și folosesc routerul meu, Archer C5 v4.

#132
amami

amami

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,680
  • Înscris: 20.09.2010
Ma poate ajuta cineva cu  manualul de utilizare de la telefonul fix fara fir D250?
Attached File  D250.JPG   13.9K   34 downloads

Edited by amami, 30 October 2018 - 17:09.


#133
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Este pentru D220, dar poate ajută…

#134
amami

amami

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,680
  • Înscris: 20.09.2010
Il gasisem si eu pe asta, dar are un scris maruntel ca deabea-deabea se  intelege

#135
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Este necesar tipărit? Altfel există funcția Zoom…
[ https://www.isumsoft.com/images/pdf/how-to-fix-pdf-text-font-blurry-problem/enlarge-or-shrink-the-zoom.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#136
DaniJ90

DaniJ90

    You Are Terminated!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,114
  • Înscris: 22.11.2011
Mi-a fost instalat la o adresa internet de la Telekom cu routerul smartbox si acum nu reusesc sa ajung la pagina  http://192.168.1.1 sa bag datele de conectare, primesc tot timpul "Not Secure"  la conexiune si nu pot sa trec de eroarea asta...

#137
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Încearcă la adresa: https://192.168.1.1/

;)

#138
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008

 DaniJ90, on 04 aprilie 2019 - 10:19, said:

Mi-a fost instalat la o adresa internet de la Telekom cu routerul smartbox si acum nu reusesc sa ajung la pagina  http://192.168.1.1 sa bag datele de conectare, primesc tot timpul "Not Secure"  la conexiune si nu pot sa trec de eroarea asta...
Treci peste, mare lucru.

 Gif2D, on 04 aprilie 2019 - 10:27, said:

Încearcă la adresa: https://192.168.1.1/

Posted Image
Nu e. Îi trebuie un nou certificat.

#139
trafalgar20

trafalgar20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 539
  • Înscris: 19.11.2017
schimba browserul. la chrome da asa... mozila si ie nu dau această problemă.

#140
NXC

NXC

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 07.03.2018

 DaniJ90, on 04 aprilie 2019 - 10:19, said:

Mi-a fost instalat la o adresa internet de la Telekom cu routerul smartbox si acum nu reusesc sa ajung la pagina  http://192.168.1.1 sa bag datele de conectare, primesc tot timpul "Not Secure"  la conexiune si nu pot sa trec de eroarea asta...
Incearca 192.168.100.1 sau intra in cmd si scrie ipconfig sa afli IP-ul...

 samur1, on 19 septembrie 2018 - 11:40, said:

Stie cineva cum fac ca la deschiderea receverului implicit Tv, sa se deschida pe un anumit post la un anumit volum, un fel de PP la telecomenzile tv? Sper ca s-a inteles Deci vreau sa programez receverul  sa se deschida pe protv la un volum mediu. cum fac asta, se poate la receverele telekom  (dolce)
Lasa reciver-ul pornit pe ProTv (astea mai noi se opresc singure dupa 4 ore inactivitate dar se poate schimba din meniu) si pornesti pur si simpul televizorul...
Daca vrei un fel de alarama,seteaza televizorul sa faca treaba asta si reciver-ul pornit evident

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate