Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @al-padrino!

Zona Zarnesti/Magura fara masina

Inchiriere spatiu depozitare (bra...
 Bosch Tronic Heat 3500 9kW - trep...

Dacia anunta primele motorizari h...

Sfat auto Crossover 18000 €

La ce se refera un cod informatic...
 Ce aș putea face cu 4 HDD fo...

Plafoniera led cu efect 3d :)

Rss <content:encoded>

Cum faceti cu curierii?
 Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...

Poziționare eficienta senzor...

stereotaxie
 

Incarcare in xampp

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Mirrela

Mirrela

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.09.2015
Am baza de date a unui site creat cu script Joomla 1.5 si XAMPP instalat in calculator. Daca vreau sa import direct baza de date, imi da eroare. Probabil trebuie sa creez mai intai un fisier sau sa fac ceva ce nu stiu. Baza de date are cam 50 MB dimensiune. Am nevoie URGENT DE CONTINUTUL de pe site-ul a carui baza de date incerc sa o incarc in localhost, adica de textele de acolo cu alte cuvinte. Rog cineva sa-mi explice tehnic exact ce pasi trebuie sa urmez sa incarc o baza de date a unui site creat in Joomla 1.5 pe localhost folosind xampp astfel incat sa pot accesa continutul de text al site-ului. Am cautat, nu gasesc videotutorial, nimic, doar invers, cum sa creez un site in localhost sa il incarc pe Net. Site-ul este deja, a existat pe Net, a fost scos de firma de hosting pentru probleme de securitate: nu am facut update la Joomla si trimite spam-uri in sistem. Personal, optez pentru varianta de a reface site-ul de la zero, sa scot continutul si sa incarc Joomla din nou pe domeniu, de la zero, dupa care sa transfer continutul la loc, asa, babeste, cu copy-paste. Nu stiu daca ma complic sau nu, insa am nevoie de acest continut de text URGENT, azi. Cum reusesc sa-l vad offline? Cred ca nu e chiar atat de complicata operatiunea, dar nu stiu cum sa procedez... Va multumesc, v-as ramane datoare sa-mi explicati concret.

#2
LensFlare

LensFlare

    Tin Foil Mask Society

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,405
  • Înscris: 09.05.2005
Ar ajuta niste printscreen-uri cu erorile primite...

#3
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,800
  • Înscris: 24.05.2010
modifici limitele din php.ini.... am impresia ca e pe la 40mb limitat default... si mai ai un loc unde poti muta.... nu mai stiu cum se numeste exact locatia... rog un coleg sa dezvolte de la ideea mea. eventual maresti si timpii de raspuns maxim admisibili

Edited by MooF2010, 29 August 2016 - 13:33.


#4
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,650
  • Înscris: 16.11.2012
fa-ti un cont gratis pe hostinger, instaleza joomla si importa baza de date: http://www.hostinger...zduire-gratuita

-sau poti instala din nou joomla la tine pe site,domeniu in alt director, si importi baza de date....

#5
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,824
  • Înscris: 08.02.2011
Cine iti da eroare, PhpMyadmin ?

Daca da atunci fie maresti upload_max_filesize si post_max_size din php.ini, fie folosesti mysql din linia de comanda (mult mai simplu:
mysql> use DATABASE_NAME;
mysql> source path/to/file.sql;



#6
Mirrela

Mirrela

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.09.2015
Aici e print-screen cu tipul de eroare:

https://www.facebook...&type=3

#7
Kain_12

Kain_12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,007
  • Înscris: 25.11.2009
Poti sa imi scrii pe privat, si contra-cost, te pot ajuta in cel mai scurt timp.

#8
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,324
  • Înscris: 11.11.2005
@Mirrela

Alege o baza de date (da click pe ea) apoi are optiune de import.

LE. Vezi sa creezi si o baza de date...

Edited by xxvirusxx, 29 August 2016 - 14:01.


#9
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,080
  • Înscris: 06.03.2016
no database selected Posted Image

View PostKain_12, on 29 august 2016 - 13:51, said:

Poti sa imi scrii pe privat, si contra-cost, te pot ajuta in cel mai scurt timp.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/q0zA742PBZ0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#10
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostMirrela, on 29 august 2016 - 13:50, said:

Aici e print-screen cu tipul de eroare:

https://www.facebook...&type=3

Nu ai selectat baza de date ce trebuie importata.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate