![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vreau sa plec in Italia, dar am probleme cu CI
Last Updated: Aug 30 2016 00:44, Started by
alexsilver1
, Aug 29 2016 09:23
·
0

Posted 29 August 2016 - 12:26

Sincer nu cred că-ți pune nimeni viză de flotant pe un buletin expirat. De ce nu dai un telefon aici, să le explici situația și să vezi ce ai de făcut? Multumesc. Mai repede cred ca le scriu un email. Am vazut ca exista si adr de email. Sunt intr-o situatie foarte jenanta. Vreau sa fac ceva si nu reusesc. |
Posted 29 August 2016 - 12:44

ce e asa greu?
1. scoti adeverinta provizorie 2. scoti pasaport provizoriu 3. pleci unde vrei citeste de cate ori e nevoie, pana intelegi si tu. |
Posted 29 August 2016 - 13:00

ce e asa greu? 1. scoti adeverinta provizorie 2. scoti pasaport provizoriu 3. pleci unde vrei citeste de cate ori e nevoie, pana intelegi si tu. Pana scoti "adeverinta" trebuie dovedite niste lucruri. Cu ce dovedesc ca loc la adresa x daca nu am contract de inchiriere ? Si inteleg foarte bine ceea ce spui. Dar CI provizoriu nu iei ca painea de la magazin. Edited by alexsilver1, 29 August 2016 - 13:05. |
Posted 29 August 2016 - 13:06

NU ITI TREBUIE ADRESA PENTRU ADEVERINTA PROVIZORIE DE identitate
|
Posted 29 August 2016 - 13:35

NU ITI TREBUIE ADRESA PENTRU ADEVERINTA PROVIZORIE DE identitate Eu caut pe google "adeverinta provizorie de identitate" si rezultat imi da "CI provizoriu". Deci regula este aceasi . Adica asta : https://extranet.bra...alii.aspx?n=255 Nu stiu ce tot spui tu acolo. Sau vorbim despre lucruri diferite ? Sau stai sa inteleg. Referitor la ce spune "slai". Tu ce vrei sa zici este ca pot merge la evidenta populatiei de unde apartin cu CI asa expirat si sa solocit un CI provizoriu tot pe aceeasi adresa ? sau adevetinta...cum numesti tu. Se poate asa ceva ?? |
Posted 29 August 2016 - 13:57

Am mai gasit pe internet aceasta
În cartea de identitate provizorie, rubricile “Motivul eliberării” sau, după caz, “Domiciliu” se completează după cum urmează: „Lipsă certificat de naştere”, „lipsă certificat de căsătorie” sau „lipsă dovadă divorţ” - pentru persoanele care nu pot prezenta dovada numelui, a prenumelui, a datei de naştere ori a stării civile; „Lipsă locuinţă” – pentru persoanele din categoria celor lipsite de adăpost, care nu pot declara adresa unui imobil cu destinaţie de locuinţă; * Notă: La rubrica „domiciliu” se înscrie localitatea, unde a fost identificat solicitantul, la data eliberării actului de identitate „Lipsă dovada adresei de domiciliu” – pentru persoanele care locuiesc într-un imobil cu destinaţie de locuinţă şi nu pot prezenta documentul cu care să facă dovada adresei de domiciliu. * Notă: În cartea de identitate provizorie, la rubrica „domiciliu”, se înscrie adresa la care solicitantul declară că locuieşte efectiv. |
Posted 29 August 2016 - 14:31

poate ne expplici si la ce il ajuta daca s'ár muta asa cum spui tu.
|
Posted 29 August 2016 - 15:28

De unde esti ? Fa-ti inoirea la ci in localitatea unde ai stat cu parintii , restul e can can cu flotant si alte basini ...
|
Posted 29 August 2016 - 15:41

1. Viza flotant nu se pune pe CI expirat.
2. Daca cineva te ia in spatiu definitiv, unde locuiesti efectiv, atunci se reinnoieste CI si il vei preda pe cel vechi cu ocazia asta. Si vei avea o noua CI valabila 10 ani. 3. Mai simplu, te prezinti cu actele necesare in localitatea unde ai avut domiciliul trecut in actuala CI expirata si se va reinnoi cu adresa veche (a parintilor, presupun). pct 4.a) de aici: http://depabd.mai.go...e_necesare.html adica: Quote - cererea pentru eliberarea actului de identitate; - actul de identitate şi cartea de alegător, după caz; - certificatul de naştere şi certificatul de căsătorie, după caz, original şi copie; - certificatul/hotărârea de divorţ, după caz, original şi copie; - certificatul de deces al soţului/soţiei decedat/decedate, în cazul soţului supravieţuitor, original şi copie; - certificatele de naştere ale copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani, original şi copie; - documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu şi, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reşedinţă, original şi copie; - chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate. În cazul modificării numelui şi/sau prenumelui titularului, prenumelui părinţilor, a datei ori a locului de naştere, precum şi în situaţia schimbării sexului, se prezintă şi hotărârea judecătorească sau, după caz, actul administrativ în baza căruia s-au modificat datele de stare civilă. |
|
Posted 29 August 2016 - 20:38

Cred ca am sa las eu moarta cu Italia. In situatia in care ma aflu eu nu ajung niciodata. Si buletinul nimeni nu ti-l face pentru ca nu are incredere. Am facut un calcul la cat platesc pt un buletin provizoriu + pasaport provizoriu 220 lei ,plus transport dus-intors sa zicem 150 euro... Iar eu care voi sta in it numai doua saptamani... nici nu merira deranjul. Decat numai sa ma laud numai ca am vazut it ,mai bine stau acasa. Varianta cea mai buna ar fi sa ma ia cineva in spatiu. Dar vrabia malai viseaza. Exista o vorba "la omul sarac,nici boii nu trag".
|
Posted 29 August 2016 - 21:36

Ai avut curiozitatea sa cauti pe net: Ofer buletin?
Pretul e maxim 200 lei... |
Posted 29 August 2016 - 21:47

Ai avut curiozitatea sa cauti pe net: Ofer buletin? Pretul e maxim 200 lei... Ma mai iei si la misto. Un buletin provizoriu nu costa mare avere. Dar un pasaport provizoriu valabil un an costa 219 lei . Pentru mine sunt bani 219 lei. Daca stateam in it sa zicem 3-4 luni,mai merita deranjul. Dar asa.. |
Posted 30 August 2016 - 00:44

Ma mai iei si la misto. Un buletin provizoriu nu costa mare avere. Dar un pasaport provizoriu valabil un an costa 219 lei . Pentru mine sunt bani 219 lei. Daca stateam in it sa zicem 3-4 luni,mai merita deranjul. Dar asa.. Si nu mai ai nevoie de pasaport... si aici nu e vb de Italia, ce faci, stai fara buletin? Vezi sa ai (parca 20 lei) pusi deoparte pt amenda, amenda pt neschimbarea la termen e intre 40 si 80 lei, si in 48 de ore jumatate din minim... 20 lei. Nu e obligatoriu sa primesti amenda, de regula nu se aplica... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users