Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amplificator auto

PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...
 Concediere prin acordul partilor

Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...
 Termostat radiator blocat?

Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video
 Montare tv pe perete

Partitionare mansarda

Recomandare casti in ear

Upgrade placa video onboard la AT...
 

... Switching to RGB

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Cristush

Cristush

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 16.09.2002
Am si eu o problema cu al meu calculator. De ceva timp, fara sa aiba legatura cu vreo instalarea noua a vreunui soft sau cu vreo dezinstalare, BsPlayer-ul imi semnaleaza urmatoarea eroare cand dau play la vreun divx: "Overlay failed" (chestie care se mai intampla si inainte) iar dupa ce fau OK imi apare : "Warning: Display hardware is not capable of color-space conversions. Switching to RGB" (asta e noutatea).
Bineinteles ca in RGB se vede super-nasol calitativ si sacadeaza foarte rau.
Cu Media Player nu apare nici o eroare, dar se vede la fel de prost ca si BsPlayer-ul, in ciuda faptului ca, atunci cand era totul Ok, in MediaPlayer vedeam foarte bine.
Sistemul e Win 2000 Pro, am reinstalat driverele de Video (ultimele drivere Nvidia TNT2M64) si cele de monitor de cateva ori dar fara rezultat. Am luat BsPlayer-ul din nou de pe net si l-am instalat pe calculator de la capat. Am dezinstalat si reinstalat chiar si Divx Total Pack-ul pe care il folosesc de ceva timp fara sa fi avut vreo problema cu el.

Le fel se comporta si cu mpg-uri, acelasi warning, dar astea se vad OK si in RGB.

Daca are careva idee de cauza acestei probleme si cum s-ar putea rezolva ea, please let me know!!! Nu as vrea sa reinstalez tot sistemul totusi ...

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
incearca sa re-instalezi driverul video

#3
Cristush

Cristush

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 16.09.2002
mersi ca ma pui sa fac ceva ce ti-am spus deja ca am incercat. Asteptam mai mult de la tine :)

Citeste mai cu atentie priul meu post...

Quote

...Sistemul e Win 2000 Pro, am reinstalat driverele de Video (ultimele drivere Nvidia TNT2M64) si cele de monitor de cateva ori dar fara rezultat. ...


#4
root

root

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 832
  • Înscris: 06.05.2002
Nu stiu cat de mult te ajuta, dar uite care cred eu ca sunt cauzele posibile:
1. Rezolutia (de fapt adancimea de culoare) nu suporta mod overlay. Daca nu ai facut-o deja, schimba modul video.
2. Modul overlay este deja initializat si utilizat de alt soft (de ex. un vis-plugin din WinAMP, vre-un program smecher care afiseaza animatii pe background etc.)

#5
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
Cristush nu trebuie sa fii asa acid de parca sunt profesorul de meditatii care-ti incaseaza plicul dar nu isi face treaba. Si da, cateodata citesc mai repede si mai imi scapa cat un detaliu, atentia cere de multe ori timp pe care nu-l am.....nu cumva intrii la capitolul "da-mi si mie niste bani, dar da-mi marunt si hai mai repede ca ma grabesc ?"

#6
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Vezi ce a zi Aditzanu' si verifica ce procese ruleaza. Poate ti-a ramas vreunul care iti creeaza respectiva problema. Ai incercat sa vezi un film imediat dupa boot?

enjoy,

Mtz

#7
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
incearca si cu rezolutia mai mica

#8
Cristush

Cristush

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 16.09.2002

Quote

Originally posted by Mtz
Vezi ce a zi Aditzanu' si verifica ce procese ruleaza. Poate ti-a ramas vreunul care iti creeaza respectiva problema. Ai incercat sa vezi un film imediat dupa boot?

enjoy,

Mtz

Nope, nu e cazul. Iti dai seama ca am incercat prima data chestia cu reboot si play dupa asta ... ;) Doar am auzit si eu ca la support la HP cand suni cu vreo problema primul lucru care te intreaba este daca ai incercat sa dai restart la sistem, altfel nici nu discuta cu tine... :D

#9
Cristush

Cristush

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 16.09.2002

Quote

Originally posted by GunX
Cristush nu trebuie sa fii asa acid de parca sunt profesorul de meditatii care-ti incaseaza plicul dar nu isi face treaba. Si da, cateodata citesc mai repede si mai imi scapa cat un detaliu, atentia cere de multe ori timp pe care nu-l am.....nu cumva intrii la capitolul "da-mi si mie niste bani, dar da-mi marunt si hai mai repede ca ma grabesc ?"

Nu cred ca am fost acid deloc. Chiar am spus ca "asteptam mai mult de la tine", chestie din care reiese ca apreciez cunostintele tale si timpul pe care il pierzi pe forum ajutandu-i pe altii in probleme de video. De altfel am inserat si un smiley acolo si nu unul suparat  sau "acid" ...
Oricum iti multumesc pentru sfat, daca asta asteptai de fapt de la mine ... :P

Si ca sa revin, testat si la o alta rezolutie ... nu mere.

#10
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Problema cu overlay o am si eu, ii dau cancel si se vede beton.
Eu zic sa scoti toate codecurile alea in plus si sa bagi xvid. Asa am facut eu, iar in bsplayer, i-am zis sa nu foloseasca overlay.

#11
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
Am avut exaxt aceeasi problema. A aparut in momentul in care am pornit acelasi film de 2 ori cu psplayer. Am scapat de ea destul de greu :@

Am dezinstalat bsplayer, am sters toate fisierele lui din Program files si apoi !!!! am sters toate keyle sale din registry.

Dupa aceea am reinstalat programul si e totul ok !

#12
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Eu am in C:WINDOWS un fisier care se numeste win.ini Nu stiu de unde provine, dar in el am printre altele: UseOverlay=0.

enjoy,

Mtz

#13
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
>...Nu stiu de unde provine...

este unul din fisierele de setari macro-importante ale windowsului, alaturi de system.ini. e bine sa cauti putin pe net sau faci o vizita pe la tips&tricks pentru ca nu totdeauna schimbatul de valori prin el e un sport sanatos, chiar daca numele variabilei este destul de intuitiv.

din directx9 se pare ca overlay-ul incepe sa fie concurat cu modul preview ajutat functii de scalabilitate si display in timp real (deh, cresc procesoarele/viteza) si nu o sa mai fie asa mare diferenta decat pe chart la CPU utiliz.

pun pariu ca si courage si-a pus d9 inainte sa descopere ce e zis mai sus. nu totdeauna uninstall si reinstall rezolva tot ;)

#14
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,261
  • Înscris: 26.11.2001
Nu am Dx9. Nu am ce face cu el

Stergeti orice referire la BSPlayer din registri  precul si directorul c:Program FilesBSPlayer

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate