Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 

Afacere Internet Cafe + jocuri PC + XBOX in Septembrie 2016

- - - - -
  • Please log in to reply
306 replies to this topic

#271
ingent84

ingent84

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 26.08.2016
Exista sala de fitness ... covrigarie ... coafor ... restaurant etc.

#272
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015

View Postingent84, on 28 august 2016 - 13:42, said:

Exista sala de fitness ... covrigarie ... coafor ... restaurant etc.
...si au disparut centrele de umplut brichete, sifonariile, sucurile la dozator TEC, centrele de inchiriat casete, studiourile de inregistrat casete audio.
Tu vrei sa faci ceva vechi intr-o forma noua unde sa se consuma ceva disponibil gratis acasa sau aproape oriunde. Din pacate fondul ramane acelasi desi forma e alta.

#273
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Un centru de inchiriat placi de patefon e o afacere fezabila ?

#274
SheHateMe

SheHateMe

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,822
  • Înscris: 03.01.2016
Doar daca deschizi si un centru de reparat masini de cusut. Altfel nu.

#275
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
Remaiat ciorapi?

#276
FuN-dmG

FuN-dmG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 14.04.2008
Draga initiatorule,

Mi s-a parut un subiect interesant pentru 2016 asa ca m-am apucat sa citesc, din pacate m-am oprit pe la pagina 3-4 cand tu sustineai ca vrei intrare cu card etc, dar am prins ideea cu ce vrei tu sa faci: un internet cafe, care in anul 2016 nu mai merge ca na..toata lumea are internet acasa, dar probabil ai mai auzit asta de cateva zeci de ori in acest topic.

De ce nu incerci cu o sala de gaming? Nu..nu este acelasi lucru ca un internet cafe. Intr-un internet cafe lumea se duce (ma rog ducea) ca sa caut ceva pe net, mai o informatie, mai un print, etc

O sala de gaming inseamna minim 5 liniile de calculatoare (nu-ti trebuie calculatoare high-end) cu cele mai populare jocuri online CS, Dota, Fifa, etc + cateva console XBOX/PS4 si cum am mentionat colegii mai devreme VR.

Obisnuiam sa frecventez salile pe vremea liceului foarte des (mai des ca la liceu), acum ~6 ani si erau zile in care desi avea 30+calculatoare, trebuie sa stam sa asteptam sa se elibereze. Intre timp s-a mai schimbat situatia, dar chiar si asa lumea continua sa se duca la sala. Multi zic ca da domne, de ce sa ma duc la sala cand am internet acasa? La sala se duc gameri, nu copii care stau si se joaca single player. La sala mergi pentru atmosfera care se creeaza, ca sa stai cu prietenii, ca sa faci caterinca, sa te antrenezi si lista poate continua.

Parerea mea? Ar trebui sa te gandesti sa faci ceva mai.."galagios" nu stiu cum sa-i zic, gen fara intrare cu card, fara liniste in sala..intelegi tu, atmosfera e punctul forte la o sala.

Copii de 14 ani nu vin la sala sa caute informatii pentru un proiect/scoala, ei chiulesc si vin sa se joace cat timp dureaza programul scolar (si nu-ti vine cate unu, vin mai multi deodata). Ar trebui sa iei in considerare si organizarea unor concursuri de dota, cs etc

Am vazut ca ziceau colegii ceva de furt de conturi, camere, etc..da camerele de supraveghere te ajuta mult, in rest..lumea nu vine ca sa se joace pe conturile salii, sunt foarte putine cazuri. Majoritatea au conturile lor si cei mai multi vin de acasa inclusiv cu echipamentul lor de gaming (mouse, pad, casti..tastatura mai rar).

Inainte erau multe sali de gaming in Bucuresti, dar 3 mai mari, unde erau mereu 3-4 oameni pe langa operator. Apropo de operatori, lumea nu vine sa se angajeze la sala ca sa scoata bani, ci vine din pasiune. Cauta oameni tineri si n-o sa ai probleme ca na..ok lucrezi 8 ore pe zi, da stii cum e..mai servesti un suc, mai bagi un pachet, mai dai un cs, etc

Poti sa cauti sala discovery din Bucuresti si sa te inspiri, este singura care mai merge in momentul de fata (la modul ca mereu ai 4-5 oameni prezenti in sala), dar deja a depasit conceptul de sala obisnuita care erau acum cativa ani si are o clietela formata care vin des.

Sper sa-ti fi fost de folos.

Succes Posted Image

Edit: am mai citit ultimele pagini. Nu-ti va veni nici macar o persoana ca sa stea pe mIRC, messenger. Eu personal n-am mai folosit mess-ul de 5 ani+, IRC la fel. Skype folosesc, insa nu pentru web-cam si alte prostii. La fel ca Ventrillo, TS, gameri folosesc skype ca sa vorbeasca intre ei in timpul meciurilor.

Nu-ti trebuie i5 si alte aberatii, un i3 cu o placa video decenta e suficiente. Nu cred ca merita sa investesti banii intr-o configurati high-end pentru o pers pe luna care vina sa se joace ultimul joc la detalii maxime.

Edited by FuN-dmG, 28 August 2016 - 20:33.


#277
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,885
  • Înscris: 16.03.2004

View Postingent84, on 28 august 2016 - 11:41, said:

Sincer da ... intra pe undernet pe Mirc si ai sa vezi canalele de acuma 15 ani, inca exista si inca sunt populate.
Trendul nu are nevoie decat de un mic imbold Posted Image . Unii tineri nici nu stiu ce este ala MIRC Posted Image . Iar referitor la ultimele doua, nu ai camera web HD pe telefon si nici conexiune web asa buna.
Cu netul meu, totul merge flawless si persoana cu care vorbesti, te vede foarte clar.
Cei care stau pe mirc astăzi sunt cam...retarzi și deci nu au bani să te plătească pe tine pentru așa ceva!

View Postingent84, on 28 august 2016 - 11:34, said:

Vor veni fete intre 15 si 22 ani, sa stea pe MIRC, Messenger, Skype + Webcam, ca sa vorbeasca cu baieti.

Posted Image

Messenger-ul se desființează, MIRC nu mai există decât unde știi tu, că eu nu știu, iar de pe skype, de fapt, mai degrabă whatsapp, se poate vorbi de pe telefonul celular.

Edited by dark, 29 August 2016 - 09:39.


#278
u-k

u-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,309
  • Înscris: 07.06.2016

View PostSheHateMe, on 28 august 2016 - 09:25, said:

Balioss joaca for real. Este un exemplu bun. Trăiește din așa ceva. Cu ce îl motivezi să vină cu echipa din poza să își petreacă ziua la tine? Câți amatori vin să joace poker just for fun fara câștiguri?
Femei imbracate sumar si masaje. Asta te motiveaza sa mergi la orice turneu de poker din romania.

View Postbaliosss, on 28 august 2016 - 09:32, said:

Stai 2 minute pe faza. Ca nu le las mult aici.
Uita-te bine la ultima poza. Unde pot sta mai comod decat acolo? Posted Image
Deci nu! Orice mi-ai oferi, tot nu as merge intr-o sala sa ma joc. Imi petrec 8-10 ore pe zi in fata calculatorului. De ce as sta la tine in local si nu la mine acasa?
Vazut pozele, placut sigla Asus Rog Gaming de pe laptop, vreau si eu un asus.

Eu am incercat sa ma pun in locul lui si sa fiu prieten, am intampinat diferite probleme de securitate, ca jucator de poker nu ma logam pe un calculator strain, nici pe facebook, nici pe orice alta adresa, deci cum "navigatul" modern implica "logare"... nu prea ai avea curaj sa faci asta pe un calculator public.
Iti dau un exemplu casa pariurilor, au lcd-uri imense, au mese si scaune decente, bei un suc si te uiti la meci, desigur vroiam sa scriu bere si tigara, dar oficial nu se fumeaza.

Mai aveam un mesaj dragut care mi-a facut ziua, scris de catalina, subiectul fiind studentele, dar na, nu mai gasesc mesajul si asta este.

Inapoi la subiect si la punctele care sunt contrara la ce inveti la economie sau aplicat pe teritoriul biznisului.
1 - Ai ales un proiect care necesita o suma imensa, eu am citit doar 10 calculatoare ori 4 mii de lei bucata - 40 de mii de lei doar pe calculatoare + xbox + tv = o juma de miliard investitie in hardware, nici macar nu am luat in seama ce ai zis cu "TOTAL INVESTITIE = 88.560 RON (885 milioane de lei vechi)"
Ai zis ca amenajezi tu locatia si etc... uiti ca trebuie sa transporti toate astea, transportul costa, instalarea lor costa, montarea lor costa.
Nu ai trecut softul de securitate si partea in care licele biznis au preturi mult mai mari ca alea home, antivirus gratuit gasesti pentru acasa, pentru biznis? programe de inghetat calculatorul, back-up si etc... sa nu stai sa instalezi manual.

1.1 - Suma initiala este imensa, cu genul asta de investitie pornesti afacere mult mai mare, nu o amarata de sala de calculatoare.
2 - 90 de mii de lei investitia initiala + 10/15 mii de lei pe luna, am trecut chiria + lefurile + curentul + etc...
Dupa prima luna ai trecut de 1 miliard bagati intr-o sala de calculatoare, intelegi problema?

3 - Pentru sala de poker, sala casino trebuie licenta speciala, este cateva zeci de mii de euro licenta sau garantia, ca nu mai stiu cum era.

4 - Cu 50 de mii de lei faceai un schimb valutar cu amanet, consignatie, cum vrei sa o numesti tu, adaugai si un punct de trimis bani western sau mony g, spatiul necesar fiind mult mai mic, 1 bec, treburile de securitate sunt identice ca si in cazul tau.

5 - Amanetul, schimbul valutar si punctul de trimis bani au fost un exemplu de proiecte care se cauta si nu necesita o suma intitiala prea mare.
Tu uiti ideia unui biznis, el trebuie sa satisfaca o nevoie, nu sa fie ceva ce ai vrea tu sa ai, sa faci, el trebuie sa satisfaca o nevoie, o dependenta. Ce nevoie este de sala de calculatoare? 0

6 - Sex chat este ceva ce nu necesita cine stie ce investitie, care se cauta, care nu necesita cine stie ce spatiu, sincer sa fiu nici nu ai nevoie sa inchiriezi spatiu cu 2500 de lei... amenajezi acasa la tine si ai redus din cheltuiala.

7 - Ai facut firma? Trebuia sa cumperi pe firma toate astea si sa scazi tva la ele.

8 - Cred ca ti-am mai scris si nu mai insist pe tema asta, ce ai tu nu este afacere sau proiect de succes, este o schema gandita de alte persoane sa faca profit, cu chiria, cu hardware, cu soft, cu montat diferite sisteme, tu esti doar un cumparator care are 1 miliard de consumat, la final o sa ramai cu cateva produse mai mult sau mai putin noi, de vandut SH pe olx.

Edited by u-k, 29 August 2016 - 21:48.


#279
baliosss

baliosss

    Unstoppable

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 30.01.2016
@initiator, ia aminte la u-k. Ti-a dat cel mai detaliat si pertinent raspuns.

PS. In locul tau, tot pentru videochat as opta si eu tinand cont ca deja ai investit aproape 5k in PC-uri. Iti mai trebuie 5 webcam-uri (60-70 euro/bucata) si un apartament (400 euro/luna + cheltuieli).

#280
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,885
  • Înscris: 16.03.2004
Fac fetele de acasă, nu se duc în studio. Oricum, ucrainienii au luat-o înainte și au acaparat piața de webchat.

#281
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,853
  • Înscris: 17.02.2016

View Postingent84, on 28 august 2016 - 10:48, said:

Chiar sunt curios, voi cei care ziceti ca un i5 - 4460 nu este bun pentru gaming, ce calculatoare aveti ? Posted Image Dati-mi un print-screen cu configuratiile voastre Posted Image

Ce are una cu alta? Inca si acum ma gandesc cati bani am putut sa dau cand mi-am facut pc-ul de gaming acu' 5 ani de zile, si-mi vine sa dau cu capul de pereti.
Ti-au mai spus cativa inainte dar nu vrei sa pricepi: ti-ai facut prost calculele initiale si in loc sa te opresti la problema initiala si sa rezolvi calculele, ai inceput sa dezvolti alte "afaceri" conexe.
Stabileste odata baza de la care vrei sa pleci, gen sala de jocuri 10 calculatoare, si vezi exact cat te costa. Faci lista cu tot ce-ti trece prin cap ca te-ar costa (obligatoriu cu mai multe configuratii hardware - de la mediu la high), pui aici, mai adaugam noi inca atatea pozitii, si refaci calculele. Stabilesti perioada de amortizare si vezi de ce venit lunar ai nevoie ca sa-ti acoperi macar investitia. Daca in baza "studiului de piata" pe care zici ca l-ai facut crezi ca ai sanse sa incasezi constant venitul respectiv pe perioada stabilita, discutam in continuare.
Pentru orice serviciu conex, gen bautura si snacksuri, faci calculele separat (cost vs venituri).
Discutam apoi, dar am impresia ca daca faci macar prima parte ca lumea, o sa-ti dai seama ca nu prea merita.

Edited by StickyFingaz, 31 August 2016 - 13:24.


#282
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,885
  • Înscris: 16.03.2004
Poate să facă el mama calculelor, degeaba dacă nu va avea clienți !

#283
StickyFingaz

StickyFingaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,853
  • Înscris: 17.02.2016

View Postdark, on 01 septembrie 2016 - 12:45, said:

Poate să facă el mama calculelor, degeaba dacă nu va avea clienți !

I-ai vazut studiul de piata? Lasa omul daca o tot tine pe a lui. Aia era partea urmatoare, dar sper sa se convinga din prima parte ca e putin cam diferit in realitate fata de ce crede el.

#284
AMETHIST

AMETHIST

    Hardware Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,518
  • Înscris: 11.11.2007
1500 clienti pe zi. In doua luni scoate banii investiti sideschide si a doua sala.

#285
FlorinMihai

FlorinMihai

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 564
  • Înscris: 19.04.2012
Pentru a avea ceva sanse de reusita, trebuie neaparat neaparat sa faci aceasta sala sa devina o comunitate.
Sala trebuie sa devina un loc de intalnire, un loc cool unde pot sta la vorba, pot juca ceva in retea, au o zona de relaxare si socializare unde sa manance un sandwich si sa bea un cico.

In ce priveste tarifele, cred ca 5 lei ora pentru un calculator este cam mult, iar 20 de lei ora la Xbox este extravagant.
As practica maxim 4 lei la PC, cu pachete gen 3 ore la 10 lei si toata noaptea (22:00 - 06:00) cu 20 lei.
Pentru Xbox, iau in calcul uzura ceva mai pronuntata a aparatelor, dar tot nu cred ca trebuie sa fie mai mult de 10 lei ora, daca vii doar cu cateva jocuri si atat.
Cu VR sau ce mai recomanda colegii aici, poti sa urci.
Din nou, neaparat pachete. Preferi oricand sa iei 10 lei pe 3 ore decat sa iei 4 lei pe ora si inca 2 ore sa fie PC-ul gol.

In ce priveste alte modalitati de a face bani, trebuie sa oferi clientilor posibilitatea sa manance ceva (as pune o gama destul de diversificata de produse) si bineinteles, sa bea ceva. Bautura nu e perisabila, are adaos marisor si e extrem de cautata. Poti face o regula ca lumea sa nu poata aduce mancare sau bautura din afara. Conditia e sa ai si tu preturi accesibile. Eu nu as da 10 lei pe un sandwich, dar un 6-7 lei ar fi ok. Poti pune, de exemplu, un tonomat din ala cu sucuri si chestii de mancat/rontait, ca sa nu stai nici cu grija ca te fura angajatii, vanzand produse aduse de ei de acasa.
De asemenea, un tonomat de cafea cu 1,5 lei cafeluta va fi si el f cautat.

Ca si calculatoare, iti trebuie minim 10, asezate face to face si cu posibilitatea de a separa spatiul dintre jucatori in caz ca nu vor se vada intre ei.
Iti recomand sa cumperi periferice decente.

De asemenea, ideea cu oamenii care nu joaca si vrei tu sa stea pe scaun cumintei, nu prea exista. Sala trebuie sa fie plina de zarva, interes, discutii, rasete etc.

Succes!

#286
jamesbond91

jamesbond91

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 535
  • Înscris: 27.08.2016

View PostFlorinMihai, on 01 septembrie 2016 - 16:33, said:

Pentru a avea ceva sanse de reusita, trebuie neaparat neaparat sa faci aceasta sala sa devina o comunitate.
Sala trebuie sa devina un loc de intalnire, un loc cool unde pot sta la vorba, pot juca ceva in retea, au o zona de relaxare si socializare unde sa manance un sandwich si sa bea un cico.

In ce priveste tarifele, cred ca 5 lei ora pentru un calculator este cam mult, iar 20 de lei ora la Xbox este extravagant.
As practica maxim 4 lei la PC, cu pachete gen 3 ore la 10 lei si toata noaptea (22:00 - 06:00) cu 20 lei.
Pentru Xbox, iau in calcul uzura ceva mai pronuntata a aparatelor, dar tot nu cred ca trebuie sa fie mai mult de 10 lei ora, daca vii doar cu cateva jocuri si atat.
Cu VR sau ce mai recomanda colegii aici, poti sa urci.
Din nou, neaparat pachete. Preferi oricand sa iei 10 lei pe 3 ore decat sa iei 4 lei pe ora si inca 2 ore sa fie PC-ul gol.

In ce priveste alte modalitati de a face bani, trebuie sa oferi clientilor posibilitatea sa manance ceva (as pune o gama destul de diversificata de produse) si bineinteles, sa bea ceva. Bautura nu e perisabila, are adaos marisor si e extrem de cautata. Poti face o regula ca lumea sa nu poata aduce mancare sau bautura din afara. Conditia e sa ai si tu preturi accesibile. Eu nu as da 10 lei pe un sandwich, dar un 6-7 lei ar fi ok. Poti pune, de exemplu, un tonomat din ala cu sucuri si chestii de mancat/rontait, ca sa nu stai nici cu grija ca te fura angajatii, vanzand produse aduse de ei de acasa.
De asemenea, un tonomat de cafea cu 1,5 lei cafeluta va fi si el f cautat.

Ca si calculatoare, iti trebuie minim 10, asezate face to face si cu posibilitatea de a separa spatiul dintre jucatori in caz ca nu vor se vada intre ei.
Iti recomand sa cumperi periferice decente.

De asemenea, ideea cu oamenii care nu joaca si vrei tu sa stea pe scaun cumintei, nu prea exista. Sala trebuie sa fie plina de zarva, interes, discutii, rasete etc.

Succes!

La calculatoare nu e investitie, costul e mult prea mare:)..si oamenii vin sa se joace, cum a mentionat cineva mai sus, doar in competitii, ceva cu premii.

Eu cred ca ar avea succes cu X-box, dar va avea o clientela destul de aleasa pentru asa ceva. Cel mai bine daca ar avea mai multe tipuri de jocuri, console Wii, motociclete virtuale, etc. Ar fi o atmosfera de gamer. Dar, ai nevoie de fonduri pentru asa ceva:)

#287
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,885
  • Înscris: 16.03.2004

View PostStickyFingaz, on 01 septembrie 2016 - 14:28, said:

I-ai vazut studiul de piata?

Studiul ăla...e doar pe hârtie, înțelegi ce spun.

#288
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
nostalgia te face sa faci lucruri prostesti.
e ca si cum ai vrea sa deschizi un centru de inchirieri casete video (sau poftim DVDuri) cand toata lumea vede filmele pe streaming.
sau dozator cand toata lumea cumpara suc
am lucrat la icafe in 99 clientii erau cum a zis cineva interval orele 10-14 cativa ametiti (expati, turisti) care sa-si verifice mail, 18-23 pustimea din cartier haos. nopti weekend
tine cont ca in acea perioada internetul era o raritate in case, stateai pe dial-up in cel mai bun caz ASDL, noi aveam oarece teava

singura mea idee aplicabila in 2016 la care ma gandesc este o sala cu 5-10 posturi de racing
volane performante si eventual scaune, poate monitoare (TV) curbate.
jocurile cu masini - indiferent ca sunt arcade sau simulatoare - nu necesita o cariera in gaming, oricine poate lua volanul si juca 5 minute sau 10 ore daca e addicted
pentru pustani e ocazia ideala sa experimenteze mai ales ca la varsta aia au in cap numai NFS si bolizi si liniute dar numai in vise ca de-abia la 18 ani dau de permis si nici atunci nu au neaparat masini, cei mai prosti isi iau pisicute sau ursuleti pe bulgaria si intra cu ele in stalpi
in timp ce computer si net are oricine, volan nu prea sau daca au volan acasa au d-alea ieftine de 100 de lei care sunt penibile. un volan adevarat gen Logitech G27 sau Thrustmaster sau Fanatec mai rar. deci are sens sa vina sa se joace pentru ca oferi ceva ce nu au disponibil (poate doar in malluri dar sunt cam vechi alea si nu e atmosfera)
te axezi pe asta si faci bar special pt racing, bagi un TV, doua pe Digi si poti sa hostezi in weekend vizionari de curse de F1, GP2, DTM, MotoGP, Indy, Nascar. vin si oamenii mari sa se joace
te mai bagi in seama la competitii locale, faci promo concurs cu premii ture de karting pe circuit vorbesti cu AMCKart sau altii
iti dai seama ce bucurie e pt un pusti sa se joace la tine pe simulator si sa castige nushce concurs si tu sa-i platesti ora sa se dea cu kart adevarat!!

e o idee se pot face multe, eu as face si la subsol un sexshop in conexiune cu ideea cu videochatul, dildauri si vibratoare pentru liceencele dornice de actiune Posted Image

Edited by Flat, 02 September 2016 - 15:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate