![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sistemul si desktopul meu in macOS - fost "Desktop-ul vostru Mac OS"
Last Updated: Aug 26 2016 22:34, Started by
red46
, Aug 26 2016 19:57
·
0

Posted 26 August 2016 - 19:57

Aici va puteti lauda cu frumusetea voastra de Macintosh/Hackintosh.
Puteti specifica si modelul laptop-ului/pc-ului. [ https://i.imgur.com/vaPPS55.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Un Yosemite curat pe laptop-ul Asus K53SV. Urmeaza sa il updatez la El Capitan. Edited by red46, 26 August 2016 - 20:04. |
Posted 26 August 2016 - 20:07

Nu prea are sens topicul. In afara de poza de fundal si 2-3 icoane aranjate in alta ordine, vor arata 99% la fel.
|
Posted 26 August 2016 - 20:12

Userii de Mac OS sunt... lipsiti de imaginatie, de aceea adesea nici nu se vaita prea tare de limitarile OSX sau IOS
![]() It wort works! Always! |
Posted 26 August 2016 - 20:22

Depinde ce se urmareste. Cel mai frumos wallpaper sau cel mai curat work space? Oricat de priceput as fi destul de rar schimb vreo tema, poate de craciun o sa pun tema christmas lights ca sa compenseze lipsa de zapada de afara, asa ma face lipsit de imaginatie?
|
Posted 26 August 2016 - 20:28

Depinde ce se urmareste. Cel mai frumos wallpaper sau cel mai curat work space? Oricat de priceput as fi destul de rar schimb vreo tema, poate de craciun o sa pun tema christmas lights ca sa compenseze lipsa de zapada de afara, asa ma face lipsit de imaginatie? se poate sterge topic-ul. Edited by red46, 26 August 2016 - 20:28. |
Posted 26 August 2016 - 20:36

Dupa 4 raspunsuri vrei sa inchizi? Fi mai increzator, sigur vei gasi si oameni care customizeaza.
|
Posted 26 August 2016 - 22:16

Eu am o customizare maxima, adica prefer sa am bara pe dreapta, asa am mai mult loc pe inaltime!
|
Posted 26 August 2016 - 22:34

Aici va puteti lauda cu frumusetea voastra de Macintosh/Hackintosh. Puteti specifica si modelul laptop-ului/pc-ului. Mai erau doua subiecte deschise pe teme foarte apropiate: Desktopul, Launchpadul si Dashboardul vostru in OS X Desktop, Dock, Notification Center, Launchpad si Dashboard (prezentare, customizare) Pentru a nu exista suprapuneri prea mari voi modifica titlul topicului din "Desktop-ul vostru Mac OS" in "Sistemul si desktopul meu in macOS" (daca ai alta propunere, atunci poti sa o mentionezi). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users