![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Update prin rs232
Last Updated: Nov 20 2016 19:45, Started by
andreiandrei5
, Aug 25 2016 15:25
·
0

Posted 25 August 2016 - 15:25

Salutare, am si eu o intrebare cum fac sa updatez decodorul amiko 8260 prin rs 232 dupa ce am pus o versiune de soft gresita si acum decodorul nu mai merge.Am incercat sa il updatez dupa schema de aici si nu merge.
[ https://i.imgur.com/HvbUAav.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 25 August 2016 - 16:29

Am incercat si asa si tot nu merge imi zice "Test serial port status' si dupa un timp eroarea 'Transfer data failed'
|
Posted 25 August 2016 - 20:08

Scuza-ma ca ma bag; cu multi ani in urma, pe cand foloseam interfata rs232 (seriala) cu 25 pini, pentru a conecta un terminal foloseam pinii:
2 -receptie 3-emisie pentru a simula modemul (care nu exista, conexiunea fiind locala, cablu de cativa metri) faceam strap 6-8-20. Cred ca si la conectorul cu 9 pini va trebui sa mai faci ceva conexiuni. Vezi ca pe pinouts punct ru gasesti multe informatii utile. |
Posted 20 November 2016 - 19:45

Ce software dedicat pentru update firmware utilizati? Acest soft se potriveste la toate marcile de stb-uri?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users