Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
60 de ani ca sa ajungi la o concluzie deloc surprinzatoare
Last Updated: Aug 23 2017 21:04, Started by
Remicade
, Aug 21 2016 13:29
·
0
#1
Posted 21 August 2016 - 13:29
http://biogenerom.ro...colesterolului/
”Colesterolul : Anterior liniile directoare dietetice recomandau limitarea consumului de colesterol la mai putin de 300 mg/zi. In 2015 recomandarile dietetice (DGAC ) nu mai continua cu aceste recomandari deoarece dovezile disponibile arata ca nu exista o legatura intre consumul de colesterol prin alimentatie si nivelul colesterolului din sange . In conformitate cu concluziile raportului American Heart Association (AHA / ACC raport) , colesterolul este un nutrient al carui consum marit nu este o problema. ” Urmeaza dogma cu LDL colesterol predictor al riscului de evenimente cardiovasculare ? |
#2
Posted 21 August 2016 - 13:39
Stiam ca nivelul colesterolului in sange provine in cea mai mare parte din productia organismului si restul doar din alimentatie. In 60 de ani, sa se modificat omul atat de mult? La fel cu nivelul zaharului-glicemia! Era ok 125 odata, acum...nu, sa fie sub 100 cica. La fel cu tensiunea, era bine 140, acum nu...musai 120. Trebuie sa se vanda pastilele...nu? Ceva pentru reducerea stresului dat de astfel stiri, nu se gaseste oare? Ca influenteaza si ala nivelul colesterolului, tensiunii si glicemiei etc. Se gaseste desigur...alte droguri si alti bani dati pentru industria asta!
Edited by arab, 21 August 2016 - 13:47. |
#4
Posted 21 August 2016 - 13:41
#5
Posted 21 August 2016 - 13:43
e ca-n povestea cu cafeaua si bolile cardiovasculare...
|
#6
Posted 21 August 2016 - 13:45
Quote dovezile disponibile arata ca nu exista o legatura intre consumul de colesterol prin alimentatie si nivelul colesterolului din sange . oat? ce zice? |
#7
Posted 21 August 2016 - 13:46
#8
Posted 21 August 2016 - 13:48
Quote
Inflamatia este un termen intilni foaret des dar acre nu este foaret clara pentru multi dintre noi . Se asociaza cu multe proble de sanatate si mai ales cu bolile de inima . De fapt acesta eset un lucru bun , o functionare normala . Inflamatia in organism este pregatirea penrtu a face fata unei amenintari ( interne sau externe ) |
#9
Posted 21 August 2016 - 13:51
Asta am observat si eu dar momentan nu comentez, trebuie sa mai studiez problema.
|
#10
Posted 21 August 2016 - 13:55
Remicade, on 21 august 2016 - 13:29, said:
http://biogenerom.ro...colesterolului/ ”Colesterolul : Anterior liniile directoare dietetice recomandau limitarea consumului de colesterol la mai putin de 300 mg/zi. In 2015 recomandarile dietetice (DGAC ) nu mai continua cu aceste recomandari deoarece dovezile disponibile arata ca nu exista o legatura intre consumul de colesterol prin alimentatie si nivelul colesterolului din sange . In conformitate cu concluziile raportului American Heart Association (AHA / ACC raport) , colesterolul este un nutrient al carui consum marit nu este o problema. ” Ficatul produce zilnic 3 grame de colesterol pentru buna funcționare a organismului. Colesterolul și derivații săi stau la baza hormonilor, enzimelor, membranei celulare și a mediatorilor chimici. Mitul cu „dacă mănânci gras te îngrași” a fost fabricat și perpetuat de proprietarii din industria zaharului pentru a-și crește veniturile. Se știe foarte bine că o majoritatea „studiilor științifice” sunt finanțate de din interes. Încă mai puteți vedea pe youtube reclame la țigările Camel din anii 1940 în care se spune „inclusiv doctorul fumează Camel”. Stați să vedeți când o s-apară adevărul despre statine și cât de „benefice” sunt ele pentru organism. |
|
#11
Posted 21 August 2016 - 13:58
Lasa ma statinele. Vorbim de mancare.
Uite ce scrie de fapt in studiul ala The Key Recommendation from the 2010 Dietary Guidelines to limit consumption of dietary cholesterol to 300 mg per day is not included in the 2015 edition, but this change does not suggest that dietary cholesterol is no longer important to consider when building healthy eating patterns. As recommended by the IOM,[24] individuals should eat as little dietary cholesterol as possible while consuming a healthy eating pattern. Parca suna altfel, n-asa? |
#12
Posted 21 August 2016 - 14:00
Numai aprox. 12 - 15 % din colesterolemie provine din alimentatie , restul e productie interna a organismului ; animalele cu nivelul de cholesterol cel mai scazut nu fac ateroscleroza ; relatia dintre nivelul lipidelor din sange si ateroscleroza pare dovedita .
Edited by Invoc, 21 August 2016 - 14:02. |
#13
Posted 21 August 2016 - 14:05
Animalele nu mananca colesterol, acesta nu este in natura in hrana animalelor. Sa vii sa-mi faci experimente pe iepuri...Nu e chiar fair-play.
Daca le dai oamenilor plastic vei avea un studiu care va duce la concluzia interesanta ca omul nu poate metaboliza plasticul. |
#14
Posted 21 August 2016 - 14:11
SOCRATE_MMXII, on 21 august 2016 - 13:55, said:
Stați să vedeți când o s-apară adevărul despre statine și cât de „benefice” sunt ele pentru organism. Rolul statinelor in preventia primara nu e clar , in prevent sec. , da ! Remicade, on 21 august 2016 - 14:05, said:
Animalele nu mananca colesterol, acesta nu este in natura in hrana animalelor. Sa vii sa-mi faci experimente pe iepuri...Nu e chiar fair-play. Daca le dai oamenilor plastic vei avea un studiu care va duce la concluzia interesanta ca omul nu poate metaboliza plasticul. Si daca numai aer mananci , organismul tau produce suficient colesterol ca sa faci ateroscleroza , nu trebuie sa mananci si plastic ! Dar unii facem mai mult colesterol ca altii . Edited by Invoc, 21 August 2016 - 14:07. |
#15
Posted 21 August 2016 - 14:14
|
#16
Posted 21 August 2016 - 14:16
Da-mi numele unui studiu facut pe rechini .
Au facut in anii 50-60 pe iepuri si au ajuns la concluzia ca grasimile sunt rele ca iepurii au facut ateroscleroza in timp record. |
#17
Posted 21 August 2016 - 14:17
Eu am facut studii pe mine.
Mi-a scazut colesterolul de la 300 la 160 in cateva luni, cu -1 luna tratament statine - regim alimentar (mai putina carne, branza, dulciuri etc consumat in contrapartida fulgi de ovaz, legume cu continut proteic mare etc) -ceva suplimenti alimentari Cine spune ca nu conteaza ce bagi la intuneric minte, cel putin in cazul meu. SI cum eu sunt cel mai important... Edited by oaspetele, 21 August 2016 - 14:18. |
#18
Posted 21 August 2016 - 14:19
Invoc, on 21 august 2016 - 14:00, said:
Numai aprox. 12 - 15 % din colesterolemie provine din alimentatie , restul e productie interna a organismului ; animalele cu nivelul de cholesterol cel mai scazut nu fac ateroscleroza ; relatia dintre nivelul lipidelor din sange si ateroscleroza pare dovedita . Io-ți arăt niște oameni că-i bate vântu' de grași ce sunt, iar colesterolul total de 300 mg/dl. oaspetele, on 21 august 2016 - 14:17, said:
Eu am facut studii pe mine. Mi-a scazut colesterolul de la 300 la 160 in cateva luni, cu -1 luna tratament statine - regim alimentar (mai putina carne, branza, dulciuri etc consumat in contrapartida fulgi de ovaz, legume cu continut proteic mare etc) -ceva suplimenti alimentari Cine spune ca nu conteaza ce bagi la intuneric minte, cel putin in cazul meu. SI cum eu sunt cel mai important... Și efort fizic...nimic? Edited by SOCRATE_MMXII, 21 August 2016 - 14:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users