![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Web design - indrumare
Last Updated: Aug 23 2016 13:20, Started by
The_Magic_Apple
, Aug 19 2016 20:28
·
0

Posted 21 August 2016 - 14:31

The_Magic_Apple, on 21 august 2016 - 13:32, said:
Atunci ma duc pe front-end development si ma voi axa pe Javascript. M-am consultat bine cu parintii, iar acestia mi-au zis sa fac ceea ce cred ca este cel mai bine pentru mine. Am vorbit din nou cu acel baiat si mi-a zis ca daca imi doresc cu adevarat sa ma duc pe web design, sa o fac fara sa ma mai uit in spate. Acum...Cred ca o sa o fac. |
Posted 21 August 2016 - 14:49

Sper ca realizezi ca, nefiind inca nici macar la liceu, nu te angajezi maine sau peste o luna asa ca ai timp sa vezi mai bine cum stau lucrurile in diverse domenii fara sa iei decizii pripite in necunostiinta de cauza.
Edited by dani.user, 21 August 2016 - 14:53. |
Posted 21 August 2016 - 16:47

Hai noroc! Sunt intr-o situatie asemanatoare cu a lui The_Magic_Apple si am zis sa nu fac si eu un topic separat cand am putea primi amandoi ajutor intr-unul singur. I-am trimis un mesaj aproape la fel si unui baiat care a venit cu un sfat aici, insa acesta inca nu l-a vizualizat.
Eu sunt boboc, la fel ca The_Magic_Apple (sau cel putin asa cred, dupa cum a zis dani.user) si vreau sa ma duc pe web design. Talent in arta nu pot sa zic ca am, dar nici picturi urate si desene in creion nu fac. ![]() Nu stiu cum sa incep. Ma gandeam sa incep cu Photoshop pentru ca o sa am nevoie de el ca web designer, pe urma sa trec la HTML, CSS, Bootstrap, poate niste Javascript si jQuery care este foarte folositor. Cam ce drum mi-ati recomanda? In ce ordine? Multumesc! O zi buna! ![]() |
Posted 21 August 2016 - 17:00

The_Magic_Apple, on 21 august 2016 - 12:43, said:
Din cate am inteles, nu mai este asa de folosit Photoshop-ul, CSS-ul luandu-i usor-usor fata. neagu_laurentiu, on 21 august 2016 - 09:13, said:
Sa nu inteleaga unii strict acea baza, la mine intr-un sector se foloseste cu SQL Server si e la fel de util. Edited by utopium, 21 August 2016 - 17:02. |
Posted 21 August 2016 - 17:10

andrewbc, on 21 august 2016 - 16:47, said:
Cam ce drum mi-ati recomanda? In ce ordine? Edited by neagu_laurentiu, 21 August 2016 - 17:11. |
Posted 21 August 2016 - 17:27

neagu_laurentiu, on 21 august 2016 - 17:10, said:
Javascript si jQuery nu tin de design. Insa ai citit destula literatura despre latura artistica, culoare, lumini, principii etc. si clocotesc astea in tine de vrei sa le exteriorizezi cu un instrument ? Multi invata unealta dar ea nu te face designer ! Incepe cu HTML apoi CSS. ![]() Am auzit ca e mai bine daca incep cu CSS2 si apoi trec la CSS3. Ce zici? ![]() |
Posted 21 August 2016 - 17:30

Cand inveti sa inoti nu sari direct in mare, o iei usor pe larginea unei baltoace pana la brau.
|
Posted 21 August 2016 - 17:40

Ok. Incep cu ce trebuie sa incep, dupa care vad ce si cum.
Totusi, nu mi-ai zis daca e ok sa incep cu CSS2 si apoi sa trec la CSS3. (Adevarul e ca daca dupa acel raspuns frumos urma raspunsul la intrebarea asta, se strica totul. ![]() |
Posted 21 August 2016 - 17:53

Ti-am spus indirect, e o evolutie si aici, nu incepe o specificatie de la zero, doar adauga ceva nou. Ia-o pe firul istoriei.
Edited by neagu_laurentiu, 21 August 2016 - 17:54. |
Posted 23 August 2016 - 13:20

The_Magic_Apple, on 21 august 2016 - 12:43, said:
Am auzit ca daca esti web designer..."mori de foame". Eu unul nu cred in asta. Nu am auzit persoane axate pe web design care sa moara de foame. The_Magic_Apple, on 21 august 2016 - 12:43, said:
Tot pe front-end m-as duce. Ori web design, ori front-end development. Din cate am inteles, nu mai este asa de folosit Photoshop-ul, CSS-ul luandu-i usor-usor fata. ![]() Pe langa Photoshop va trebui sa inveti sa lucrezi cu grafica vectoriala, deci Illustrator/Corel Draw, dar eu recomand Illustratorul pentru ca e tot din suita Adobe si este mult mai folosit fata de Corel. Tot cu Illustrator o sa faci si logo, bannere, butoane, iconite, slidere, etc. deci cea mai mare parte din design. Eu folosesc Photoshopul doar pentru editare/retusare de imagini si diverse efecte, in rest lucrez numai cu vectori in Illustrator. Edited by rola_ocb, 23 August 2016 - 13:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users