Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schita corecta pentru back-up de ...

posed un buletin nul--ce fac?

Cum se va trai in anul 2050?

Anarhie globala - urmatorul razbo...
 Mașina Franța

Control grub 2 - schimbare si dri...

Greșeli tehnologice in legum...

Voltaj cuptor si plita ...
 Doua nelamuriri ce tin de viata l...

Gazul din Marea Neagra va fi tran...

macao game

Capac filet teava PVC
 Bec proiector cu senzor

Televizor CRT , reparatie

Schimbare acumulator cheie BMW E9...

Recomandare multifunctionala laser
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Programe TV Online

  • Please log in to reply
1032 replies to this topic

#1
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
Salut! Acum cateva zile am facut un topic referitor la popularitatea unui astfel de program, si am primit raspunsuri pozitive.
Asadar, aveti aici: http://p2ptv.ml/descarcari/

Virustotal scan arata un warning, probabil fals pozitiv (Adm edit).

Necesita instalat .net framework 4.6!
Nu functioneaza pe Windows XP! Daca inca mai sunt utilizatori de windows xp imi pot spune si il voi face compatibil si cu acest OS.

Extrageti arhiva p2ptv_preview01.zip si rulati prima data install.bat cu drepturi de administrator (click dreapta>Run as administrator), apoi rulati p2ptv.exe .

NU necesita Sopcast/vlc/flashplayer instalat!
Necesita windows vista sp2 sau mai nou!

Utilizatorii de linux/mac os il pot folosi cu ajutorul Wine pana il portez eu.
Programul poate fi detectat ca virus de unii antivirusi, dar nu este! Inca nu stiu o cauza sigura ..

Astept sugestii si pareri.

Daca un canal este nefunctional, scrieti un comentariu mai jos si se rezolva!

Puteti contribui la dezvoltarea acestui program facand referinta la stream-uri inexistente in program (daca se poate si url (sop, default) ) iar eu le voi adauga.

Edited by Adm, 28 December 2016 - 01:54.


#2
keta

keta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,737
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,577
  • Locație: EDINBURGH,UK
Malwarebytes nu ma lasa sa intru pe link-ul postat de tine. E SUSPECT.

Edited by keta, 03 August 2016 - 10:13.


#3
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România

View Postketa, on 03 august 2016 - 10:13, said:

Malwarebytes nu ma lasa sa intru pe link-ul postat de tine. E SUSPECT.
Nu e suspect! Eu stiu foarte bine ce am facut acolo. Nu are absolut nici un virus.
Probabil e de la prefixul p2p care inseamna peer-to-peer si de cele mai multe ori e asociat cu torrentele, care sunt ilegale.
Un lucru total gresit. P2P e un protocol.

Poti testa URL-ul cu virustotal.com sa te convigi.

Edited by red46, 03 August 2016 - 10:32.


#4
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
nici mort nu ai face cu .net 4.0, de ce musai 4.6?

#5
keta

keta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,737
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,577
  • Locație: EDINBURGH,UK
Am reusit sa-l instalez. Odata instalat nu-l mai raporteaza cu probleme.
Nu pot vizualiza multe canale .
H.264 player can not be created.

#6
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
cannot, nu can not

ce programe sunt disponibile?

#7
shobosorin

shobosorin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 26.10.2006
  • ID membru: 105,053
Confirm aceleasi probleme (Win10 x64, NET Framework 4.6.01038).
In rest, felicitari pentru simplitatea si utilitatea interfetei.

#8
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
da..o mica problema.
rezolv imediat .

#9
keta

keta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,737
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,577
  • Locație: EDINBURGH,UK
Stiu cum se scrie Danny, insa am scris exact cum afisaza programul.

#10
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
m-am prins, tocmai de asta am si scris, ca trebuie corectat

#11
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
am rezolvat problema!! puteti descarca din nou arhiva.
am uitat sa adaug codec-ul h.264 in install.bat .

cei care ati instalat deja programul, descarcati arhiva si mai rulati odata install.bat (ca administrator (Run as administrator) )
trebuie rulat 1 singura data

View PostDany_Darke, on 03 august 2016 - 11:12, said:

m-am prins, tocmai de asta am si scris, ca trebuie corectat
da, e o greseala facuta de cei de la Sopcast.
o voi remedia in urmatorul update. acum nu mai am timp, trebuie sa plec undeva.
dar bine ca mi-ai spus, voi tine cont de ea .

puteti scrie ce buguri sau canale inactive ati descoperit si le voi remedia cand ajung acasa pe la 4

View PostDany_Darke, on 03 august 2016 - 10:39, said:

nici mort nu ai face cu .net 4.0, de ce musai 4.6?
pai pentru ca, cateva functii esentiale din .netframework 4.6 nu functioneaza pe 4.0 . voi gasi un inlocuitor in urmatorul update, daca mai exista utilizatori de windows xp.
pentru cei cu vista sp2+ nu e o problema.

cand voi lansa prima versiune oficiala voi face si un installer care va instala automat net framework .

Edited by red46, 03 August 2016 - 11:18.


#12
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România

View PostDany_Darke, on 03 august 2016 - 10:50, said:

cannot, nu can not

ce programe sunt disponibile?
Toate TVR-urile(+cele regionale), Kanal D, Antena 1, pro tv, pro tv chisinau, atomic tv, hbo , hbo 2, film cafe, diva, bbc world, digi 24, digi world, publika tv, paprika tv, national tv si inca 2 parca.
Le-am cautat pe cele mai populare. Azi mai completez lista.
Aseara nu am prea gasit stream-uri disponibile..
Digisport si filmbox sunt disponibile, dar clientul Sopcast da crash in timp ce face buffering asa ca nu le-am adaugat. Poate reusesc sa le bag cand vin acasa.

Edited by red46, 03 August 2016 - 11:39.


#13
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun

View Postred46, on 03 august 2016 - 11:17, said:

pai pentru ca, cateva functii esentiale din .netframework 4.6 nu functioneaza pe 4.0 . voi gasi un inlocuitor in urmatorul update, daca mai exista utilizatori de windows xp.
pentru cei cu vista sp2+ nu e o problema.

cand voi lansa prima versiune oficiala voi face si un installer care va instala automat net framework .

bun, eu am 4.6 daca nu ma insel, nu mai stiu, dar e vb si de faptul ca nu toata lumea instaleaza efectiv ultima versiune de .net

pe de alta parte, in installer poti pune ca si optiune, pt cine are deja 4.6, nu mai are rost sa stea inca o data sa intaleze, asadar, pui un link in spatele optiunii, iar daca bifeaza ca vrea .net, atunci face download si instaleaza programul necesar.

e mult mai clean asa. adica eu una nu as folosi un program care imi instaleaza orice doreste, fara voia mea. mai ales cand programul deja exista la mine in pc.

#14
keta

keta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,737
  • Înscris: 31.12.2007
  • ID membru: 266,577
  • Locație: EDINBURGH,UK
Merge bine.

#15
red46

red46

    Banned member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,070
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România

View PostDany_Darke, on 03 august 2016 - 11:42, said:


bun, eu am 4.6 daca nu ma insel, nu mai stiu, dar e vb si de faptul ca nu toata lumea instaleaza efectiv ultima versiune de .net

pe de alta parte, in installer poti pune ca si optiune, pt cine are deja 4.6, nu mai are rost sa stea inca o data sa intaleze, asadar, pui un link in spatele optiunii, iar daca bifeaza ca vrea .net, atunci face download si instaleaza programul necesar.

e mult mai clean asa. adica eu una nu as folosi un program care imi instaleaza orice doreste, fara voia mea. mai ales cand programul deja exista la mine in pc.
corect. dar am uitat sa specific ca il va instala doar daca nu exista in PC.
Unii nici nu au habar ce e ala net framework, si de aia zic. Sa fie mai simplu.
oricum, voi lasa bifat modul express (instaleaza tot ce are nevoie) si modul custom ramane la alegerea utilizatorului.

#16
Mircel

Mircel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,580
  • Înscris: 01.10.2005
  • ID membru: 48,746
  • Locație: Tâmpa

View Postred46, on 03 august 2016 - 10:10, said:

Astept sugestii si pareri.
Mulțumesc!

#17
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,979
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
nu stiu acum ce algoritmi ai definit ca fiind spre verificare pt a decide daca este sau nu nevoie de o versiune mai noua decat ce este instalat deja in pc.

nu am instalat inca programul tau, pt ca sunt la munca si nu am cum sa stiu ce ai implementat acolo, dar eu as face in felul urmator:

porneste installerul, face verificarea de .net existenta in pc, apoi apare ca si mesaj "folosesti versiunea x.x, pt a rula este nevoie de versiunea 4.6", astfel userul este constient ca are o posibila problema. pe urma vine fereastra de express si custom, unde userul alege modulele ce le vrea instalate. astfel userul are si informatia necesara, dar si posibilitatea de a controla ce se instaleaza.

in cazul in care faci ce am scris mai sus, sa instaleze cu link direct de la microsoft, astfel instaland mereu ultima versiune de .net si astfel evita orice alte probleme de compatibilitate. de ce spun de ultima versiune, pt ca daca tu ai nevoie de 4.6.1 minim, iar userul are instalat 4.6.2, iar pe net este 4.6.3, astfel va fi actualizat si totul va merge struna.

o denumire generica de 4.6, poate induce in eroare un user care nu stie daca versiunea lui de 4.6 este peste sau sub cea necesara tie. tu stii ce rutine folosesti si care este versiunea care le detine.

da, poate fi cam mult de lucru pt tine, insa trebuie sa te gandesti ca pt un user, posibilitatea de a avea control si de a folosi un installer care interactioneaza cu el, este foarte ok, chiar si pt cei mai neexperimentati, iar pt noi care stim cu ce se mananca, iti dai seama ca pretentiile ar fi mai ridicate, astfel ca intr-un installer, cred ca asta ar fi solutia cea mai buna pt acest .net

parerea mea. imi spui daca am fost prea ambigua in explicatii.

#18
farockhcm

farockhcm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,155
  • Înscris: 13.05.2013
  • ID membru: 810,663
  • Locație: Brasov
L-am pus la munca si merge bine dar cele de la Tvr nu pornesc. Acasa am Xp.

Edited by farockhcm, 03 August 2016 - 12:38.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users