Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 Izolatie intre parter si etaj

Hranirea pasarilor din orase -pro...

[unde] goarna tramvai

UPGRADE interfon de bloc Electra?
 

Sisteme de supraveghere cu IP PNI - Suport, Pareri, Testare

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Pentru a delimita mai bine supravegherea video analogica de cea digitala am creat un al doilea topic doar pentru produsele ce folosesc tehnologie si transmitere digitala a imaginilor.
Topic dedicat sistemelor de supraveghere cu IP PNI, suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale clientilor:

Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE ONE 720P - NVR IP ONVIF si 4 camere HD cu IP 1.0 Mpx Power over Ethernet
- kit complet cu cabluri de montaj plug & play ce se adreseaza locatiilor de mici dimensiuni ce necesita o calitate mai ridicata a imaginilor.


DVR / NVR PNI House PTZ720P - 4 canale IP 720P sau 4 canale analogice

NVR PNI House 960P - 16 canale HD 1.3MP
Camera cu IP PNI IP10MP de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP1MP varifocala de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP20MP de exterior 1080p full HD
Camera cu IP PNI IP2MP varifocala de exterior 1080p full HD
Camera supraveghere video PNI IP801W 720P cu IP P2P PanTiltZoom wireless, Onvif, slot card microSD
Camera supraveghere video PNI 631W dome cu IP de exterior cu PanTiltZoom si conectare wireless sau cablu

- elemente componente ce pot fi alese si configurate in functie de necesar, zona, pozitie, calitate, numar camere, pentru obtinerea unui sistem de supraveghere dedicat cu imagini HD/FullHD.

   PNI ofera atat solutii de alimentare pentru aceste sisteme, cablaj UTP cat si recomandarea unor solutii de stocare dedicate supravegherii video cu fiabilitate si anduranta 24/7 .
- acestor sisteme li se vor mai adauga pe parcurs odata cu evolutia tehnologiei si alte componente: camere, NVR-uri, Solutii de alimentare, cablaj, comunicare;

Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE ONE 720P - NVR IP ONVIF si 4 camere HD cu IP 1.0 Mpx Power over Ethernet
[ http://download.mo.ro/leaflets/2593/nvr-4-canale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2592/4-camere-exterior.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2595/control-nvr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
4 camere de exterior - Kitul PNI House IPMAX POE One contine o unitate de inregistrare in retea si 4 camere cu IP, ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, si va permite supravegherea casei sau firmei dv de oriunde aveti o conexiune la internet.
NVR cu 4 canale - Cu NVR-ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de la 4 camere de supraveghere video HD cu IP. Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR-ul un HDD intern cu capacitate de pana la 4TB.
Inregistrare pe timp de noapte - Cele 4 camere de inalta rezolutie (720p) sunt prevazute cu cate 24 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte.
Control prin internet - Acum puteti accesa si urmari in timp real imaginile inregistrate de PNI House IPMAX POE One. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite: Setari, Vizualizare inregistrari, Descarcare Inregistrari, etc. De asemenea, pentru o mai simpla configurare NVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs., prin conexiune P2P.
Inregistrare in timp real - Imaginile sunt inregistrate in timp real. Supravegherea se face prin intermediul unui monitor conectat la NVR prin interfata VGA sau HDMI.

DVR / NVR PNI House PTZ720P - 4 canale IP 720P sau 4 canale analogice
NVR cu maxim 9 canale - Cu NVR-ul PNI House PTZ720P aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe maxim 9 camere video de supraveghere, numarul lor depinzand de rezolutia de inregistrare setata pentru fiecare, si de sursa digitala (IP), sau analogica: - pana la 9 camere digitale cu IP conectate in aceeasi retea LAN cu NVR-ul; - sau pana la 4 camere ananlogice clasice;  - sau 2 camere analogice + 2 camere digitale cu IP (LAN);
Control prin Internet - Puteti vizualiza, in timp real, inregistrarile de pe orice dispozitiv (laptop, PC, telefon) prin Internet, fie direct din browser fie cu ajutorul aplicatiilor dedicate (Windows, IOS, Android) aflate pe CD-ul din colet.
Inregistrare multipla - NVR-ul PNI House PTZ720P va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare dorit: • Inregistrare la detectie miscare; • Inregistrare automata; • Inregistrare in bucla;
Control PanTiltZoom - Dispozitivul permite controlul unei camere de supraveghere motorizate. Cu ajutorul acestei functii (PanTiltZoom), camera poate efectua zoom si poate fi deplasata vertical si orizontal, pentru a urmari / vizualiza mult mai detaliat zona dorita.
Multi control - Configurarea NVR-ului se poate realiza cu usurinta atat cu accesoriile din colet: telecomanda si mouse cat si prin retea / internet de la distanta de pe un Calculator sau Notebook.
Conectica - Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu iesire HDMI, VGA si Composit. De asemenea, se pot descarca fisiere video pe NVR fie de la distanta prin interfata produsului, sau local pe un stick USB sau HDD extern. NVR-ul PNI House PTZ720P poate fi accesat prin Internet, datorita portului LAN RJ45.
Protocoale conexiuni - NVR-ul PNI House PTZ720P este de ultima generatie, si suporta protocoale moderne: TCP/IP, SMTP, HTTP, UPNP, ONVIF, DDNS etc.
Inregistrare H.264 + audio - Aveti posibilitatea de a inregistra si sunet alaturi de filmarile video prin conectarea Camerelor cu IP cu microfon (nu sunt incluse in acest pachet) sau a accesoriilor optionale (achizitionate separat) de tip microfon si activarea inregistrarii audio din meniu.

NVR PNI House 960P - 16 canale HD 1.3MP
NVR cu maxim 16 canale digitale - Cu NVR-ul PNI House 960P aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe maxim 16 camere video de supraveghere cu rezolutie 960p.
Control prin Internet - Puteti vizualiza in timp real inregistrarile de pe orice dispozitiv (laptop, PC sau telefon) prin Internet, fie direct din browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) fie cu ajutorul aplicatiei dedicate (compatibila cu Windows, iOS, Android) aflata pe CD-ul din pachet.
Inregistrare multipla - NVR-ul PNI House 960P va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare dorit: manual, la alarma, la detectie miscare sau in bucla.
Conectica - Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu iesire HDMI si VGA. Inregistrarile video stocate pe HDD-ul instalat in NVR pot fi descarcate local pe un stick USB, prin interfata produsului sau la distanta, prin Internet, direct pe un PC. NVR-ul PNI House 960P poate fi accesat prin Internet, datorita portului LAN RJ45.
Protocoale conexiuni - NVR-ul PNI House 960P este de ultima generatie si suporta protocoale precum: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.
Inregistrare H.264 + audio - Aveti posibilitatea de a inregistra imagini video cu sunet prin conectarea unor camere IP cu microfon integrat sau a unui microfon separat (accesoriu neinclus in pachet).
Compatibilitate HDD - Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.
Camere de exterior cu IP:
Camera cu IP PNI IP10MP de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP1MP varifocala de exterior 720p
Camera cu IP PNI IP20MP de exterior 1080p full HD
Camera cu IP PNI IP2MP varifocala de exterior 1080p full HD

[ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.7q.ro/fisiere//Marcel/IP-PNI/IP1MP-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2713/lentile-varifocale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2710/camera-led-ir.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2712/sistem-supraveghere-nvr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Senzor imagine  CMOS   Rezolutie senzor  1MP / 2 MP
Rezolutie  720P   Tip lentila  f:3.6mm / Varifocala 2.8 - 12 mm
Iluminare minima  0 Lux Filtru IR-Cut  Da
Video
Compresie imagine  H.264 Rezolutii  720P (1280 x 720) / 1080P (1920 x 1080)
Retea
Ethernet  Da, 10/100 Mbps RJ-45   Protocoale suportate  ONVIF 2.4
Caracteristici generale
Iluminare infrarosu  36 LED-uri / 42 LED-uri   Detectie de miscare  Da
Inregistrare video  La distanta pe PC sau NVR   P2P  Da
Alimentare Tensiune alimentare  12V   
Pachetul contine
Camera  Da    Suport fixare  Da
CD cu software  Da Manual de utilizare  Da
Parametri de functionare    Montaj  La exterior
Clasa de protectie  IP66 Temperatura de functionare  -20 ~ +40°C
Umiditate in functionare  mai mic de 95%

Camera supraveghere video PNI IP801W 720P cu IP P2P PanTiltZoom wireless, Onvif, slot card microSD
[ http://download.mo.ro/leaflets/2693/conexiune-retea.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2692/hd-p2p.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2695/rotire.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/3213/monitorizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2698/micro-sd.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Functie P2P si rezolutie HD - Camera IP801W are optiunea de a fi accesata rapid si direct doar introducand numele utilizatorului si parola sau scanand codul QR in soft-ul dedicat, informatii gasite pe talpa acesteia. Rezolutia imaginii redate de aceasta camera este de 1280 x 720 pixeli, ceea ce va asigura o imagine de foarte buna calitate.
Conectare la internet prin cablu sau fara fir - Puteti conecta camera la internet atat prin cablu cat si printr-o retea wireless.
Vizualizare chiar si in conditii de iluminare scazuta - Camera cu IP PNI IP801W are in dotare 11 leduri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 10 m. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.
Capacitate de rotire - Camera ofera posibilitatea de urmarire a unei persoane in spatiul protejat prin rotire pe orizontala pana la 350° si pe verticala pana la 90°.
Audio bidirectional - Camera IP801W are microfon si difuzor incorparat, astfel puteti comunica cu o persoana din spatiul supravegheat.
Control de la distanta - Puteti monitoriza si controla camera de pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS prin intermediul internetului si aplicatiei dedicate.
Inregistrare locala sau de la distanta - Camera IP801W este dotata cu slot de card microSD ce va permite, prin introducerea unui card de memorie achizitionat separat, sa inregistrati imaginile pentru a le viziona mai tarziu. De asemenea puteti inregistra imaginile si pe un calculator, prin internet, dar acesta trebuie sa stea pornit pe toata durata inregistrarii.
Avertizare la detectie miscare pe e-mail sau FTP - Cu modelul acesta de camera beneficiati de informare instanta cu poza, pe e-mail sau FTP, in cazul in care camera a detectat miscare in spatiul supravegheat. Astfel veti sti imediat cine a trecut prin zona protejata.


Camera supraveghere video PNI 631W dome cu IP de exterior cu PanTiltZoom si conectare wireless sau cablu
[ http://download.mo.ro/leaflets/2777/p2p-connection.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2776/camera-ip-ir.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://download.mo.ro/leaflets/2768/camera-supraveghere-pni.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Aplicatie dedicata PNI SmartCAM - PNI a creat o aplicatie dedicata camerelor 631W pe care o puteti utiliza pentru accesarea rapida si monitorizarea acestora, odata conectate la internet.
Avertizare alarma - In situatia in care camera detecteaza miscare, aceasta va trimite catre un server FTP captura foto sau fisierul video cu situatia de alarma sau va trimite utilizatorului pe email captura respectiva.
Functie P2P si rezolutie HD - Compatibila cu protocolul ONVIF, camera cu IP PNI 631W se acceseaza direct prin conexiune P2P, fara necesitatea configurarii router-ului. Introducand nume utilizator si parola aveti acces facil la toate functiile camerei.
Vizualizare chiar si in conditii de iluminare scazuta - Camera cu IP PNI 631W are in dotare 22 LED-uri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 15 m. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.
Control de la distanta - Puteti monitoriza si controla camera 631W cu ajutorul software-ului CMS compatibil cu sisteme de operare Windows sau cu ajutorul aplicatiei dedicate compatibile cu dispozitive mobile Android sau iOS.
Inregistrare pe card microSD sau la distanta pe PC sau NVR - Puteti inregistra imaginile preluate de camera video pe cardul micro SD, ce se instaleaza in interiorul camerei, pe un calculator, prin internet (cu conditia ca acesta  sa fie pornit pe toata durata inregistrarii), sau pe un NVR (cu conditia ca acesta sa aiba instalat cel putin un HDD setat pe modul citire-scriere).
De exterior si interior, wireless sau cablu - Puteti utiliza camera pentru supravegherea spatiilor interioare si exterioare, conectand-o wireless sau prin cablu la reteaua de internet. Clasa de protectie IP66 garanteaza izolarea componentelor interioare ale camerei de umiditate si praf.
Control PanTiltZoom - Camera cu IP PNI 631W permite rotatii de pana la 355° pe orizontala si pana la 90° pe verticala. Functia de rotatie si focalizare a camerei poate fi controlata din CMS-ul dedicat sau din aplicatia de pe telefonul mobil.
Libertatea de a alege - Datorita standardizarii ONVIF aveti libertatea utilizarii diferitelor echipamente CCTV indiferent de producator. Astfel puteti achizitiona, combina si utiliza camere si unitati de inregistrare diverse daca acestea sunt compatibile ONVIF.

Va recomandam sa accesati paginile produselor pentru a descarca software, firmware si  manualele complete si actualizate aferelte produselor PNI.
Va reamintim ca pentru configurarea acestor produse trebuie sa aveti cunostinte minime de retelistica, IT, configurare PC, electric, tocmai pentru a putea interpreta corect termenii, si notiunile prezente in etapele de instalare / utilizare aferente acestora.

Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia si activitate pe topicurile dedicate Supraveghere video, Electrice, Electronice, Iluminat, Sisteme de control acces si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT orice  produs din cele de mai sus in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa le tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa le achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de Sisteme de Supraveghere video si Securitate.

Edited by suport_PNI, 31 May 2019 - 09:15.


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,770
  • Înscris: 25.01.2007
Mama ce de informatie....
Nu ma pricep, dar iti zic ce imi trebuie in viitorul apropiat.

1. Magazin, interior, o camera. Am acces la wi-fi la un router, dar nu am acces la meniurile lui. Stocarea de imagini va fi facuta in alt loc, si am nevoie de acces de la distanta oricand.

2. casa, exterior, in principiu m-am gandit la 4 camere... si destul de mult cablu. Stocarea va fi facuta local, dar as prefera si ceva on-line, daca pleaca hotul cu tot sistemul...

#3
Lipsum

Lipsum

    Moderator extrem de rău

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,722
  • Înscris: 29.01.2008
@slai,
Banuiesc ca pentru exterior (deci captezi in loc public?) cat si pentru magazin (spatiu deschis publicului) vrei sa le montezi cu o firma autorizata, nu? Altfel se pedepseste cu inchisoare...

#4
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Recomand tuturor ca inainte de montarea unui sistem de supraveghere, mai ales ce implica supravegherea unui spatiu public ( chiar si drumul din fata curtii) , sa consulte legislatia in vigoare, care stabileste clar anumite aspecte .

#5
vallydvm

vallydvm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 14.06.2010
Unde se gaseste un update de fireware pentru camerele din Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE ONE 720P - NVR IP ONVIF si 4 camere HD cu IP 1.0 Mpx Power over Ethernet?
Am o problema cu una din camere, pe timp de noape nu functioneaza decat in regimul IRSwep.

#6
ADAMCLISI-2020

ADAMCLISI-2020

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,308
  • Înscris: 07.05.2020
Buna ziua  !  Are undeva firma PNI link uri de unde se pot vizualiza filmari inregistrate sau live pt diferitele modele pe care le comercializeaza pt a face o alegere ? Piata este plina de sisteme cu DVR sau NVR (IP) dar nu se pot gasi imagini reale la majoritatea lor pt a face o selectie. Multe camere sunt trecute pe hartie 1080P sau 4k dar in realitate sunt doar niste 720p extrapolate...Am nevoie de un sistem cu 2- 4 camere supraveghere de exterior si obligatoriu IR pana la 15-20 m real pt casa de la tara - obligatoriu sa mearga vizualizarea live din alta locatie pe laptop ! Multumesc

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate