U.P.C. HORIZON: Noul echipament U.P.C. pentru recepția semnalului TV Horizon.
Last Updated: Dec 20 2018 13:42, Started by
CocoMex
, Sep 08 2015 15:11
·
0

Posted 08 September 2015 - 15:11

Eu nu vreau sa intru in polemica cu tine, insa tu vii cu tot felul de afirmatii care contrazic cele declarate de CocoMex, coleg pe care toti ceilalti il crediteaza. Daca cele declarate de CocoMex nu sunt adevarate si tu esti asa de expert, spune-ne tu cand se lanseaza Horizonul. Si poate stii exact modelul de mediabox si toate detaliile despre caracteristici/facilitati ca sa nu mai facem noi pe detectivii. Va salvez eu de la "polemici", in primul rand asa cum spuneam au probleme tehnice binenteles "independente" de UPC:) Stimate client, In primul rand, vrem sa iti multumim pentru interesul acordat privind testarea mediabox-ului Horizon. Cu aceasta ocazie iti confirmam participarea in procesul de testare si te informam ca din motive tehnice, data de incepere a testarii mediabox-ului Horizon a fost amanata. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu noua data de incepere a testarii si mai multe detalii privind intregul proces. Multumim inca o data pentru suportul acordat! Echipa UPC In a 2a parte am aflat si modelul de modem si de stb:) va atasez poze imediat. Cand mai primesc email in legatura cu testarea "minunatiei" va anunt, am vazut ca mai era un coleg forumist cu invitatie la testare:) Bafta Guys Attached Files |
Posted 08 September 2015 - 15:13

Multumim pentru informatii
![]() Edited by Kalman2007, 08 September 2015 - 15:19. |
Posted 08 September 2015 - 15:19

Iti multumim.. esti ca un Dumnezeu pentru noi
![]() poze cu telecomanda ai? Edited by a_d_y, 08 September 2015 - 15:20. |
Posted 08 September 2015 - 15:29

Imi permit sa fac urmatoarele afirmatii:
1. Si colegul tdan09 ne spunea ca tehnicianul de la UPC i-a mentinat codul SA900PC0. Ar fi deci sa zicem Kaon SA900 insa ce am vazut pe net este SA700. 2. Din filmuletul de pe net despre Kaon SA700 eu nu imi dau seama care sunt facilitatile/functionalitatile Horizon. 3. Oricum este un model diferit fatza de cel polonez si cel irlandez. Si ele sunt diferite intre ele, dar telecomanda este identica (telecomanda smart). 4. Nu ma deranjeaza si nu ma intereseaza diferentele fizice intre mediaboxuri. Sunt curios insa daca facilitatile/functionalitatile Kaonului romanesc sunt identice (sau nu?) cu cele ale mediaboxului Horizon polonez (nici nu stiu ce marca este, dar este cel cu DVR simultan pe 4 canale si telecomanda smart - a se vedea filmultele postate in primul post de pe aceasta pagina). Astept ajutor in lamurirea acestor aspecte. Edited by quant, 08 September 2015 - 15:42. |
Posted 08 September 2015 - 15:30

Adiță, nu mai ai L.E.D.-ul cu C.A.M.?
![]() ![]() |
Posted 08 September 2015 - 15:32

E nou, e lucios deci are nevoie de el
![]() |
Posted 08 September 2015 - 15:35

Ce e lucios? Ce vis are de Crăciun?
Spoiler
Edited by megafanro, 08 September 2015 - 15:44. |
Posted 08 September 2015 - 15:38

Stii cum e cand apare o jucarie noua trebuie sa-l avem
![]() ![]() |
Posted 08 September 2015 - 15:44

Adiță, nu mai ai L.E.D.-ul cu C.A.M.? ![]() ![]() Mult de povestit. Superbul meu ab de la UPC l-am transferat pe alta persoana. Acum nu mai am televiziune insa vreau sa-i bag mamei pentru ca are 2 CRT-uri si as vrea acces la discovery, mtv-uri si bollywood. La 32 lei oferta personalizata e ok pt ea si pentru mine. Diferenta de 3 lei fata de RDS. |
|
Posted 08 September 2015 - 15:44

Pentru visul umed lucios: http://www.upc.cz/pd...y_manual_v5.pdf
Edited by megafanro, 08 September 2015 - 15:46. |
Posted 08 September 2015 - 15:52

Pe pagina anterioara am postat nelamuririle mele referitoare la mediaboxul Horizon.
Am vazut ca modelele pot fi diferite iar in ceea ce ma priveste nu ma interseaza nici lungimea, nici grosimea si nici luciul. As dori insa ajutor in lamurirea spectelor neclare legate de mediaboxul Kaon 900, viitorul mediabox Horizon al UPC Romania.
1. Si colegul tdan09 ne spunea ca tehnicianul de la UPC i-a mentinat codul SA900PC0. Ar fi deci sa zicem Kaon SA900 insa ce am vazut pe net este SA700. 2. Din filmuletul de pe net despre Kaon SA700 eu nu imi dau seama care sunt facilitatile/functionalitatile Horizon. 3. Oricum este un model diferit fatza de cel polonez si cel irlandez. Si ele sunt diferite intre ele, dar telecomanda este identica (telecomanda smart). 4. Nu ma deranjeaza si nu ma intereseaza diferentele fizice intre mediaboxuri. Sunt curios insa daca facilitatile/functionalitatile Kaonului romanesc sunt identice (sau nu?) cu cele ale mediaboxului Horizon polonez (nici nu stiu ce marca este, dar este cel cu DVR simultan pe 4 canale si telecomanda smart - a se vedea filmultele postate in primul post de pe aceasta pagina). Astept ajutor in lamurirea acestor aspecte. |
Posted 08 September 2015 - 16:05

Nici daca-mi plimba pisica nu-mi mai trebuie mediabox. Din punctul meu de vedere ne vedem când o sa reuseasca sa inghesuie toate alea pe cardul ci
![]() |
|
Posted 08 September 2015 - 16:11

Imi permit sa fac urmatoarele afirmatii: 1. Si colegul tdan09 ne spunea ca tehnicianul de la UPC i-a mentinat codul SA900PC0. Ar fi deci sa zicem Kaon SA900 insa ce am vazut pe net este SA700 Astept ajutor in lamurirea acestor aspecte. Deci se confirma ce mi-a zis tehnicianul. Codul noului mediabox va fi sa900pc0 și este kaon 900 Tehnicianul mi-a zis și de un nou modem alb LG. Din păcate se vede acum, cum am zis și atunci, ca tehnicianul este total pe lângă legat de tehnica. Acel modem "LG" este de fapt mercury, dar neavând scrisa firma pe el tehnicianul s-a uitat pe seria care era CH7465LG, de aici el deducand ca este LG. Și tind sa afirm ca nu este vorba de kaon sa700 pe care îl au celelalte tari. Eu zic ca este un nou model kaon sa900, care probabil o sa fie implementat întâi la noi. Sau probabil și în alte tari în curând. Din pozele postate de cocomex se vede clar ca deja au flyere sau prezentări tip ppt în care descriu noul mediabox. Și se vede clar ca nu este kaon sa700 |
Posted 08 September 2015 - 16:14

eu pe KAONMEDIA nu am vazut acest model ceva asemanator da dar modelul din poza nu
|
Posted 08 September 2015 - 16:20

Este un model dedicat pentru U.P.C. Poate are cineva manualul acestui model.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users