Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 

Octavia 3- "Magic Black"

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
2570 replies to this topic

#1
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Deci.. era vorba despre greci.Attached File  uploadfromtaptalk1469016639119.jpg   58.73K   1210 downloads
Este cu hayon fara stergator.

Attached File  uploadfromtaptalk1469016673028.jpg   70.99K   1455 downloads
Am aranjat sa fie cat decat "festiv"- nevasta a bagat botu' credea ca ei au  pus decoru'.. bull shit ! it was ME!
Attached File  uploadfromtaptalk1469016731708.jpg   53.01K   1591 downloads
Dansii au venit doar cu "lichidul de parbriz" .. apropo pe bune- nu am zeama de parbriz- am avertizare in bord!  Trebe sa bag zeama de stergatoare.

Am primit un bon de tractorina pentru petromu de la 20 m peste gard 30 lei .. adica  6.xxL la prima alimentare, ca saracii.  Dar ma grabeam inapoi la cealalta masina sa iau scaunul pentru copil sa stea si el cinstit cu centura pusa.
Primul drum.. a fost direct la inmatriculari..   emotiile continua.. c'asa-i in tenis.  

Sunetu - placut surprins,  muzicantu' suna excelent (avand experienta cu niste cunostinte care au luat Logan- si au vrut sa-mi arate "ce poate"-  si sunetul nativ de pe Logan 1, era de o mare mizerie).
Asta chiar se aude bine,  ªiiií:  nu am nici un greieras! Nu cîrr nu bîrr  sau gîrrr.  Doar un handicapat de È›iu È›iu È›iu si apoi piu piu piu  in bord ca nu am centura..  si devine enervant.. imi deranjeaza muzica.

Motoru' -pff 110cp- lux, cu clima pornita nici nu a simtit (la Opel trebuia sa am grijanie mai ales in rampa)- nu ajut cu nimic motorul la pornire, doar din ambreiaj, nu turez deloc.
Start stopu' - trebe sa am o discutie cu el..  se oprea si apoi pornea motorul de aiurea - fara sa ating nimic- cred ca il comanda climatronicu.
Oooo da! Climateonicu chiar e  misto! Baga rece destul de repede. Defapt dupa 1km l-am oprit.  

Comsum: cu a1-1 am vazut instant 29.8L/100km si vreo 14-18L/100 cu a doua.  Mediu cam 8, si e pe scadere.. dar eram 4 in masina ..

Am mai facut poze "selfie"  incetineau masinile-era obvious- ca e noua - cu fonta aia pe ea. Attached File  uploadfromtaptalk1469017673450.jpg   120.33K   1455 downloads

La dealer era ca la autogara- venea la lume..  si toti aveau de ridicat masini. Tipu cu care am contractat masina numa asta facea..  scotea baga masini

Edited by tfmercedez, 20 July 2016 - 14:25.


#2
spe_ripper

spe_ripper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 04.03.2009
baga o bere la stergatoare :)
si pune centura ca nu e de joaca!! :)))

sa o conduci sanatos ca sa zic asa Posted Image

#3
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Deci - bucuriile mici marunte: de la care am zambit cu satisfactie - maner sus la sofer-   Dacia nu, Opel nu.  Asta are!

ªººiiiii !!! Suport de ochelari sus in plafoniera, maca-i-aº, ce  ºmecherie..  mi-era teama ca nici aia nu-i..  in rest se vaita setila ca vrea zeamã de parbriz..  
Am dus caii la adapat..  25L   , for starter..  arata spre 3/4 de rezervor..    dar range 370km- slabuþ.  
Odo: 24.1km..
Am inceput-o cu martori in bord, am un triunghi galben care nu stiu ce kkt inseamna.. o fi de la zeama aia.
Mai am ceva pe display central..  o sa fie o noapteAttached File  uploadfromtaptalk1469020667786.jpg   61.15K   1201 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1469020674549.jpg   73.83K   1205 downloads lunga..


Gata.. hai sa-l facem jurnal.

Depeche Mode se aude .. de ma face sa zambesc.. la fel si Radio GaGa,  s-a potrivit perfect cu predarea masinii. Fiul meu de 4 ani :tati da mai tare!

Attached File  uploadfromtaptalk1469021083806.jpg   66.62K   1060 downloads

Edited by tfmercedez, 20 July 2016 - 15:22.


#4
Bogdansv1

Bogdansv1

    Nauc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,278
  • Înscris: 13.03.2015
Autonomia va creste dupa ce vei face cateva drumuri extraurbane... Fara a fi pe deplin sigur, calculeaza consumul pe ultimii 50 km parcursi si asa iti estimeaza autonomia.

Sa te bucuri de masina si vezi ce optionale ii poti pune dupa, daca vei simti nevoia, bineinteles...

#5
spe_ripper

spe_ripper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,519
  • Înscris: 04.03.2009

 tfmercedez, on 20 iulie 2016 - 15:25, said:

Deci - bucuriile mici marunte: de la care am zambit cu satisfactie - maner sus la sofer-   Dacia nu, Opel nu.  Asta are!


pai si la ce iti trebuie maner acolo? Posted Image
hai fa=i jurnal ca poate ma convingi si pe mine....serginho nu are nicio sansa....

 serginho74, on 20 iulie 2016 - 15:00, said:

Da, sunt fanboy Skoda, acum am doua BMW-uri, un Citroen, doua Suzuki. Toate noi. M-ai nimerit la fix.
Am mai avut Skoda, Renault, Dacia, Fiat, Nissan, Daewoo, Noi si ele.

Uita de Ford, Honda, Opel, Mazda. Nu spun ca nu sunt masini bune si nu au si calitati dar ia-le pe rand si vezi punctele slabe. Nu le regasesti la Skoda.
Nu cred ca imi voi cumpara vreodata VW. Chiar daca in principiu e aceeasi platforma cu Skoda.
La Seat, am modele care imi plac, modele care nu.

Asta cu design naspa la Skoda cred ca e o gluma. De la a doua generatie de Octavia, chiar arata bine. Prima generatie a fost uratica si nici Fabia nu mi-a placut vreodata.
Uita-te ce fel arata o Toyota din urma cu cativa ani doar, fie ca vorbim de Corolla sau Avensis. Niste basini de masini urate in draci. In schimb Honda, sta mult mai bine la design.

Si ca tot vorbim de design, desigur ca sunt subiectiv. Nu detin eu chintesenta intelegerii frumusetii masinilor, desi, la facultatea de autovehicule, designul si motoarele erau preferatele mele si sunt constient ca sunt subiectiv in ambele cazuri. Dar respect preferintele fiecaruia.
Am destule modele japoneze care imi plac ca design dar la cat de spectaculoase sunt cand apar, se perima in doar 2-3 ani si e nevoie de schimbare.

Pentru mine Skoda inseamna in principal Octavia si Superb. Restul, nu le-as cumpara niciodata. Nu-mi place nici Yeti macar.
Si sa nu uitam, vorbim de o masina de familie.

P.S. astazi eram in spatele unei Mazda CX 3. Pacat de ea. Frumusica masina. Avea la stopurile spate niste basini de becuri ca la Dacia, din alea ofilite si vai mama lor. Or fi scumpe ledurile la japonezi... tu-i mama ma-sii.
In fine, sunt subiectiv si nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, sa-si ia fiecare ce-i place. Parerea mea e opinia unui simplu om si nu am pretentii ca toata lumea trebuie sa vada lucrurile la fel. Sa ne bucuram ca exista masini pentru toate gusturile si toate buzunarele si toti putem fi fericiti.

Din pacate industria auto e mai mult ambalaj decat continut in ultima vreme. Luand ca exemplu chiar Octavia care la anumite aspecte a facut un pas inapoi la calitatea materialelor si a mecanicii. Usile spate au pe ele plastic tare in timp ce usile din fata au plastic moale. La motorizarile inferioare puntea spate e semiindependenta si doar la 4x4 si motoare mai mari e independenta. O porcarie cine a gandit asta. Nu mai spun de plasticele negre glossy de la interior care se zgaraie imediat si arata ca naiba dupa aia. Chestii pe care nu le intalneai la Octavia 2 si 2 facelift.

pai si Skoda nu are puncte slabe? ca eu inteleg din ce zici, ca toate au, mai putin Skoda....apoi tu esti cel care lauda intr-o veselie masinile nemtesti.....eu as conduce si Skoda, nu zic nu....
apoi ai enumerat niste caracteristici, vreo 6-7, trebuie sa fie si designul printre ele.... sunt multi care se mai uita si cum arata masina...eu unul nu as conduce Juke nici daca mi-o dai gratis.
sa fim seriosi....nu e Skoda masina suprema dintre cele enumerate de mine....poate excela la unele, din punctul tau de vedere, si poate avea si multe minusuri....
iar Cx-3 voiai sa aiba standard leduri?

Edited by spe_ripper, 20 July 2016 - 15:52.


#6
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Tocmai am zis ca si Skoda are puncte slabe. Principalele ei puncte slabe se numesc Fabia, CityGo sau cum naiba ii spune, Yeti si au mai fost si altele in trecut. :D

Mercedezule, manerul si suportul de ochelari sunt de mai bine de 12 o chestie banala pe Octavia. Dar ce este interesant e materialul din care e facut manerul, cum revine incet la loc, cum are suruburile acoperite, chestii din astea. La fel si la suportul de ochelari, are acel pad sa nu zgarie lentilele.
Ei, sunt multe chestii faine dar e departe de a fi genul de masina cu gadgeturi pe ea.
La unele marci e standard blustutzul pentru telefon sau cititorul usb pentru audio.
Se pot pune multe chestii faine si pe o Skoda dar pretul sare in sus binisor. Apropos de optiuni, mai ziceam eu pe alte topicuri, ma la una dintre masini doar optiunile pentru trenul de rulare care sunt mai scumpe ca o Octavie :D Nu o spun de lauda ci ca se poate, ca unii chiar au preturi foarte mari.

Important e ca are tabla groasa si e o masina sigura si fiabila ca un tanc. Mai ales ca tren de rulare si mecanica.

Fa-i plinul, reseteaza-i toate consumurile la ea, pune-i lichid de parbriz (plm, facea parte din pregatirea de vanzare lucrul asta), verifica-i tu, cu ochii tai nivelul uleiului motor, a lichidului de frana, servodirectie, etc.
In rest, apa, paie si bataie. O sa vezi ca e o masina de care te vei indragosti din ce in ce mai mult odata cu trecerea timpului, adica fix invers ca la alte masini :D

Sa ne spui cum ti se pare directia, trenul de rulare, transmisia ca etajare si cum intra in viteze... nimicuri din astea :D

#7
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Incredibil..
Am parcat pe muchie in fata unei porti 20 de min, si o gasesc cu stergatorul rupt, ca nu se poate ridica cu capota coborata..
Ce oameni.. sa-mi bag penis.Attached File  uploadfromtaptalk1469025944376.jpg   73.32K   1132 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1469025958441.jpg   67.62K   1099 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1469025966133.jpg   81.79K   1036 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1469025974600.jpg   67.16K   1023 downloads
Si mi-a zgariat si capota..  o fi vre-un prieten softpedist..

#8
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007

 spe_ripper, on 20 iulie 2016 - 17:01, said:

cata ura si invidie doamne..... putea sa iti ridice un stergator...dar nici chiar asa...
d-asta e bine sa ai camera pe masina si eventual sa mearga non stop
Pai la grupu wag nu se poate ridica stergatoru' cu capota inchisa. Trebe oprite in pozitia verticala ..  aia de la vag nu stiu ca in romania e salbaticie. Si daca nu merge usor, trage ca animalu..

O sa vin pe jos .. si o sa sparg un geam la casa aia.. glumesc.

Uite ce priveliste am.. Attached File  uploadfromtaptalk1469027553760.jpg   58.6K   930 downloads micile bucurii ale vietii, cu teroristii ei.  Ne mai miram ca suntem rai..   o sa incerc sa ascund cumva de restu lumii, dar nu am patent si cu mana goala nu pot indoii fierul ala, si la skoda au inchis acuma..

#9
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Slalom printre cretini...
Hmm, cand ma gandesc ca la voi e Timisoara, vorba aia, Banat, "fruncea"... dar nu se deosebesc cu nimic cu astia de prin Barlad/Vaslui. Niste primate. Cat de neam prost sa fii sa faci asa ceva?

#10
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Nu stie nimeni cum se trage arcul ala de la stergator? Este incredibil de rigid. Singur nu reusesc sa il alungesc 1cm in pozitia culcata sa intre un capat in gaurica de la  bratul stergatorului.    Poate reusesc sa scap fara sa cumpar altu'.

#11
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Vezi sa nu te belesti la degete cu el. Incearca sa demontezi bratul steragatorului de pe masina si sa montezi arcul cu el dat jos.
Ai mare grija sa nu faci alta prostioara si sa lovesti cu ceva dur parbrizul si sa-i dai de sa-i rupi fasul :)

Nu vad niciun impediment sa repari bratul existent. E doar indoit, se poate indrepta la loc si monta si arcul.

#12
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Mda.. mi-au zis la banca ca cel de la casa verde e un nebun.. am gasit pe street view taman un superb parcat cum am avut eu masina.  Doar ca a mea era cu roata pe capacul de canal deci cam 1m mai in fata..Attached File  uploadfromtaptalk1469030397800.jpg   52.92K   685 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1469030414740.jpg   50.75K   687 downloads

#13
kodiak

kodiak

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 6,307
  • Înscris: 15.01.2007
Spune care-i strada sa nu ma opresc si eu pe acolo!

#14
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010

 tfmercedez, on 20 iulie 2016 - 17:14, said:

O sa vin pe jos .. si o sa sparg un geam la casa aia.. glumesc.
Nu glumi, asa poate nu va mai avea curaj sa faca ce a facut, daca ai un amic cu numere de bulgaria nici nu trebuie sa vii pe jos, degeaba se caca unii pe ei cu razbunarea samd pentru ca asta este din pacate singurul lucru de care stiu unii "oamenii", de frica.
Stergatorul lasa-l in pace du-l la service sa fie dat jos sa poata fi indreptat cum trebuie in rest nu pare sa aiba nimic doar ca se va cunoaste un pic ca a fost indoit, asta e.

Edited by takemeintoyourskin, 20 July 2016 - 19:34.


#15
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007

 kodiak, on 20 iulie 2016 - 19:08, said:

Spune care-i strada sa nu ma opresc si eu pe acolo!
Era suficient sa te uiti pe poza. E screen shot dupa street view, scrie frumos strada.  Este la OMV Calea Aradului, la semafor, la dreapta, pe strada cu sens unic care da spre Cal. Lipovei.  
Daca e de spart geamu.. nu acuma vara.. la iarna cand vor fi macar -15 sau mai jos.

Meanwhile.. km la care a ramas opelul.. Attached File  uploadfromtaptalk1469036611357.jpg   65.18K   580 downloads  
Toata ziua am avut asa un bad feeling,  si uite ca s-a adeverit. Sperc ca am scapat ietrin..  doar cu stergatorul.

#16
t-balt

t-balt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,136
  • Înscris: 05.08.2005
Mergi la politie si declara. Poate asa se invata minte sa nu mai distruga propietatea privata. Ma mir ca nu ai chemat atunci pe loc! Oameni de genul nu merita lasati in pace.

#17
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,461
  • Înscris: 15.06.2007
Si ce dovezi aveam?   Nici una, martor nimic.  
Da-l in ma-sa   un bou.  

Cum ranjeste asta'nou prin geam la asta vechie..  doamne ce bine ma simt in opelul asta.  Parca m-am nascut in el, cand ma pun in scaun , parca nici nu mai am nevoie sa respir.. Attached File  uploadfromtaptalk1469037140470.jpg   66.11K   696 downloads

#18
M0sGerila

M0sGerila

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,916
  • Înscris: 19.12.2007
Nasol, Romania, 'tui mama ei de civilizatie! Domeniul public era tot al lui!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate