![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Canale TV prin internet - Televizoare
Last Updated: Jul 20 2016 20:57, Started by
tudorflorea
, Jul 20 2016 15:32
·
0

Posted 20 July 2016 - 15:32

Salut. Nu m-am preocupat inca de acest lucru.. Exista posibilitatea ca, la un calculator conectat la net, sa cuplezi un TV obisnuit, astfel incat sa vizionezi canalele tv transmise online, grupate pe siteuri precum cooltv, etc?
|
Posted 20 July 2016 - 16:04

Daca TV-ul are conector DVI, VGA sau HDMI (si placa video a calculatorului are iesirie DVI/VGA/HDMI) da, poti. cum a zis si @sef-chenko, televizorul va deveni monitor (similar cu un aparat video)
|
Posted 20 July 2016 - 20:57

Salut. Nu m-am preocupat inca de acest lucru.. Exista posibilitatea ca, la un calculator conectat la net, sa cuplezi un TV obisnuit, astfel incat sa vizionezi canalele tv transmise online, grupate pe siteuri precum cooltv, etc? Am avut probleme cu calculatorul si am tot cautat in stanga si dreapta iar astazi am reusit sa ii dau de cap...am ,,profitat,, de faptul ca am fost prin diferite magazine pt. piese de schimb sau pe la service si am gasit S.H.(cautam de mult timp ...) un conector ( cum se precizeaza si mai sus ' sper ca asa se numeste...).Nu stiu daca merge la ce cautati Dvs. dar la mine merge sa pun de pe calculator pe Tv spre exemplu youtube etc. cu cablu HDMI.Poze... Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users