![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Program server-client...
Last Updated: Feb 03 2006 10:53, Started by
Razvan88
, Feb 02 2006 19:22
·
0

Posted 02 February 2006 - 19:22

As vrea sa fac un program de chat care sa fie server si client in acelasi timp.Ceva ca si yahoo messenger ....Cel care are prieteni in lista sa fie serverul pt ei. Nu stiu cum pot sa fac conexiuni directe intre mai multe calculatoare.Winsock stiu ca permite conectarea intre doua calculatoare dar cam atat.Initial m-am gandit ca se poate face totul cu o baza de date dar apoi nu ar putea intra foarte multi utilizatori.... am estimat ca ar intra 100 de utilizatori...e bun pt LAN
![]() |
Posted 03 February 2006 - 10:53

As vrea sa fac un program de chat care sa fie server si client in acelasi timp.Ceva ca si yahoo messenger ....Cel care are prieteni in lista sa fie serverul pt ei. Nu stiu cum pot sa fac conexiuni directe intre mai multe calculatoare.Winsock stiu ca permite conectarea intre doua calculatoare dar cam atat.Initial m-am gandit ca se poate face totul cu o baza de date dar apoi nu ar putea intra foarte multi utilizatori.... am estimat ca ar intra 100 de utilizatori...e bun pt LAN ![]() vezi articolele de pe vpip.com ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users