Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se regleaza aceste balamale?

Renovare ap interbelic, Centru - ...

Chit rosturi gips carton

Gasesc echipa de proiectare pentr...
 Demisie la fostul job - mutare in...

Probleme rețea

A folosit cineva sistemul din foto?

Comodatarul poate fi si persoana ...
 Durere antebrat, cred

Tehnologia Blockchain NU are viit...

Phishing - mailuri aparent de la ...

Recomandare reparare/inlocuire ca...
 Apartament in bloc nou, sfat fonic

Scadere presiune centrala din cau...

Economii in EURO sau USD?

Cu ce compilator sa incep ?

Program server-client...

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Razvan88

Razvan88

New Member

• Grup: Members
As vrea sa fac un program de chat care sa fie server si client in acelasi timp.Ceva ca si yahoo messenger ....Cel care are prieteni in lista sa fie serverul pt ei. Nu stiu cum pot sa fac conexiuni directe intre mai multe calculatoare.Winsock stiu ca permite conectarea intre doua calculatoare dar cam atat.Initial m-am gandit ca se poate face totul cu o baza de date dar apoi nu ar putea intra foarte multi utilizatori.... am estimat ca ar intra 100 de utilizatori...e bun pt LAN :D ...dar daca as vrea sa fac ceva care sa suporte mai multi utilizatori si fara server ( stiu ca e greu si mult mai complicat ) cum as putea realiza asa ceva ? ce functii (predefinite daca are asa ceva VB6 special pt multi-user-chating) ar trebui sa folosesc ?

Blue Arrow

Blue Arrow

New Member

Read you private messages please :)

RAZ

RAZ

Member

View PostRazvan88, on Feb 2 2006, 19:22, said:

As vrea sa fac un program de chat care sa fie server si client in acelasi timp.Ceva ca si yahoo messenger ....Cel care are prieteni in lista sa fie serverul pt ei. Nu stiu cum pot sa fac conexiuni directe intre mai multe calculatoare.Winsock stiu ca permite conectarea intre doua calculatoare dar cam atat.Initial m-am gandit ca se poate face totul cu o baza de date dar apoi nu ar putea intra foarte multi utilizatori.... am estimat ca ar intra 100 de utilizatori...e bun pt LAN :D ...dar daca as vrea sa fac ceva care sa suporte mai multi utilizatori si fara server ( stiu ca e greu si mult mai complicat ) cum as putea realiza asa ceva ? ce functii (predefinite daca are asa ceva VB6 special pt multi-user-chating) ar trebui sa folosesc ?

vezi articolele de pe vpip.com ;)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate