Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Reparatie acoperis din sindrila b...

Multifunctional color 1000 RON max

Nu merge sunetul pe cablu
 Black Friday Pro pentru echipamen...

Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...

Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.
 Permis suspendat 3 luni

Calculatorul nu mai afiseaza

Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne
 Rambursare anticipata credit nevo...

Schimbare robinet retur calorifer

Antena PNI Flex 27 pentru PNI Esc...

Passat CC 2009 - Perdea trapa des...
 

DVD PLAYER GVG

- - - - -
  • Please log in to reply
90 replies to this topic

#19
zildan

zildan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 948
  • Înscris: 09.03.2004
Fa rost de cablu serial (pt asa ceva) si salveaza intai firmware-ul original.
Dupa care te poti juca cu playerul.

#20
zipper

zipper

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.02.2006
aha, deci daca am firmware original pot sa ma joc da, adica nu am cablu, dar am firmware-ul original...

#21
virgilgili

virgilgili

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 24.05.2004
@zipper

dupa up-grade mai afiseaza caracterele romanesti?

#22
zipper

zipper

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.02.2006
nu le-a afisat niciodata, romana nu are in meniu

#23
virgilgili

virgilgili

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 24.05.2004
Dar subtitrarea sa marit suficient?

#24
zipper

zipper

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 02.02.2006
nope, s-a marit oleaca dar nu suficient, s-a si centrat , o arata si pe 3 randuri...
Nu stiu daca ma fac inteles... eu asta mai vreau acum, sa maresc fontul subtitrarii, in rest e in regula
Idei????

#25
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005

View Postzipper, on Feb 6 2006, 11:24, said:

nu le-a afisat niciodata, romana nu are in meniu
Salut,
Ai incercat sa selectezi la tara poloneza sau sa introduci codul pentru Polonia, daca stie asa ceva dvd-ul. La multe dvd-uri a functionat trucul si s-au obtinut diacritice si uneori o usoara marire a fontului sau cel putin o banda semitransparenta.

#26
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu e valabil ce zici tu la playerele cu chipset MTK.

enjoy,
Mtz

#27
CaesarC

CaesarC

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 06.02.2006
In caz ca ati observat: playerele sunt setate pe regiunea 2.

Daca vreti sa schimbati regiunea / zona:

1. eject
2. apasa 1,3,7,9
3. apasa 0 (pt region code 0 / freezone)
4. eject

Setup, 1,3,7,9 pt a verifica...

daca aveti disc pe tava la pasul 4 e posibil sa se blocheze, scoateti stecherul din priza pt resetare.

#28
vulcaneanul

vulcaneanul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 26.08.2005
GVG DivX420 am si eu
version: 05.00.03.06
sub-ver: 00.00.00.01
8032: 05.00.03.06
servo: 18.05.00.00
risc: 05.00.03.06
dsp: 03.03.00.96
acelasi lucru ,am cautat un firmware dar nimic
subtitrarea mi-o afiseaza in partea stanga inloc de mijloc
stiti cum as putea corecta asta?

#29
vulcaneanul

vulcaneanul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 26.08.2005
da am gasit update la el
http://membres.lycos...Inside_V2.0.rar
asta e link dar problema care o am acum este ca nu reusesc sa fac scriu cd-ul ,nero nu recunoaste *.bin

#30
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Scrii CD-ul ca si cum ai scrie pe el un film, date, mp3 sau ce vrei tu.
Volume name: MEDIATEK
File Name: MTK.BIN
Toate cu caps. Disc-at-once. Finalize CD.

enjoy,
Mtz

#31
vulcaneanul

vulcaneanul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 26.08.2005
Am reusit ,Multumesc mult Mtz
Cel putin am corectat ce era mai deranjant la el
inca odata multumesc

#32
alin_l

alin_l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.03.2006

View Postvulcaneanul, on Feb 23 2006, 00:04, said:

Am reusit ,Multumesc mult Mtz
Cel putin am corectat ce era mai deranjant la el
inca odata multumesc


:cursing:  Va rog din suflet!!! CUM DRAQ SE FACE UPDATE-UL de firmware ptr GVG???!!!
Am cautat pe forum, insa am gasit informatii (pas cu pas!) numai ptr SONY...  :deadtongue:
... mai am putin si fac "schimbarea" cu o surubelnita si un ciocan!!!...

#33
alin_l

alin_l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.03.2006
Sa ma beeeep!!! in ele de update-uri! k mi-am stricat dvd-ul!!! Dupa ce s-a updat-at, a ramas blocat pe o imagine jumatate clara (similara cu cea care e afisata pe site-ul de unde am facut actualizarea - ma refer la jumatatea care se vede) si.... gata! Nu mai mere deloc! Nici din telecomanda nici de la butoanele lui... nimic! Ce sa-i mai fac?!
"Scula" este ca a lui VULCANEANUL are aceleasi date... Ce pot sa-i mai fac? E si in garantie... adik era!

Edited by alin_l, 13 March 2006 - 20:57.


#34
vulcaneanul

vulcaneanul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 26.08.2005

View Postalin_l, on Mar 13 2006, 20:53, said:

Sa ma beeeep!!! in ele de update-uri! k mi-am stricat dvd-ul!!! Dupa ce s-a updat-at, a ramas blocat pe o imagine jumatate clara (similara cu cea care e afisata pe site-ul de unde am facut actualizarea - ma refer la jumatatea care se vede) si.... gata! Nu mai mere deloc! Nici din telecomanda nici de la butoanele lui... nimic! Ce sa-i mai fac?!
"Scula" este ca a lui VULCANEANUL are aceleasi date... Ce pot sa-i mai fac? E si in garantie... adik era!
intreadevar asa e cum zici tu,si mie mi-a ramas blocat 2 minute cu imaginea de apare pe site,dar l-am lasat impace si s-ai facut singur treaba,dupa ce si-a facut update-ul a aparut imaginea de pe site pe el + dvd-ul ce i l-am pus pe usita cand s-a deschis,l-am lasat acolo sa fie,si .... si-a facut treaba,apai nu stiu ce sa zic ,dute la firma si zi si tu ca nu mai merge ,daca n-ai umblat inauntru :D

View Postalin_l, on Mar 13 2006, 18:56, said:

:cursing:  Va rog din suflet!!! CUM DRAQ SE FACE UPDATE-UL de firmware ptr GVG???!!!
Am cautat pe forum, insa am gasit informatii (pas cu pas!) numai ptr SONY...  :deadtongue:
... mai am putin si fac "schimbarea" cu o surubelnita si un ciocan!!!...

1) downloadezi asta http://membres.lycos...Inside_V2.0.rar daca DVD-ul tau e cu un chipset
2) dezarhivezi GVG_1ChipServo18_PoeuckInside_V2.0.rar , inuntru o sa fi un fisier MTK.BIN
3)deschizi NERO,alegi optiunea de CD , CD-ROM (ISO) --> NO MULTISESION --->drag and drop fisierul MTK.bin pe CD
4)La numele cd-ului pui si tu numele MEDIATEK si prajesti cd-ul la viteza de 4x
5)bagi prajitura in dvd lasi sa isi faca treaba,o sa ai impresia ca se blocheaza,tu lasal daca ai oprit tensiunea la el adios iti iei altul :),e pas cu pas?

#35
msmp3

msmp3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.02.2004
chiar daca s-a blocat am inteles ca se poate "resuscita" folosind metoda descrisa de mtz aici: mtz.softpedia.com
Mtz, corect?

alin_l, aceeasi problema ca si tine. O sa incerc sa-l rezolv si daca merge scriu si aici, k?

#36
alin_l

alin_l

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.03.2006

View Postmsmp3, on Mar 14 2006, 15:28, said:

chiar daca s-a blocat am inteles ca se poate "resuscita" folosind metoda descrisa de mtz aici: mtz.softpedia.com
Mtz, corect?

alin_l, aceeasi problema ca si tine. O sa incerc sa-l rezolv si daca merge scriu si aici, k?


Multumesc frumos ptr amabilitate!
...Oricum, astazi l-am dus la service - la cel unde era garantia - sa vad dak il poate repara; dak imi zic k e vina mea (ceea ce e PERFECT adevarat) si ma pun la plata, atunci il iau acasa si o sa incerc sa urmez pasii facuti (si eventual, scrisi) de tine.
Inca o data: multumesc!

View Postvulcaneanul, on Mar 14 2006, 00:13, said:

1) downloadezi asta ... daca DVD-ul tau e cu un chipset
...
5)bagi prajitura in dvd lasi sa isi faca treaba,o sa ai impresia ca se blocheaza,tu lasal daca ai oprit tensiunea la el adios iti iei altul :),e pas cu pas?
YEP! e "pas cu pas"! Insa am alta nelamurire: cum vad daca e cu un chipset sau doua!?! hmmmmmm?!?!
... shi DA! la-m scos de sub tensiune cand am vazut k s-a blocat (asta intamplandu-se dupa vreo 5 -8 minute!)... Nu mai mergea NIMIC la el, nici de pe telecomanda, nici de pe panoul frontal!  :death:
aha!... si imi scria pe display "HELLO" !!!  :confuzzled:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate