![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Eroare inregistrare (Joomla 2.5)

Posted 02 July 2016 - 18:57

Salut baieti , deci ma chinui de dimineata sa repar forma asta de inregistrare . Sunt chiar disperat !
Intrati pe http://compact-basarabia.org.md/ si incercati sa va inregistrati . Forma de inregistrare e sus o sa vedeti . Deci pt ce care nu vor intra pe site , iata dupa ce introduc toate datele si apa butonul register imi apare eroarea asta http://prntscr.com/bnxvgb. Stiti voi poate cum se repara ? Am spionat toata ziua pe forumurile americanilor , dar fara succes . |
Posted 02 July 2016 - 19:22

Nu ai backup?Akeeba Backup e obligatoriu , backup automat la n zile.
Inregistrarea se face sub ce?E vreo extensie banuiesc.La ce s-a facut recent update? Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 19:34. |
Posted 02 July 2016 - 19:34

Daca ai noroc e doar ceva de friendly URL, vezi unde ti-e setarea in platforma aia (joomla?) si testeaza.
|
Posted 02 July 2016 - 19:35

Nu ai backup? Inregistrarea se face sub ce?E vreo extensie banuiesc.La ce s-a facut recent update?
Daca ai noroc e doar ceva de friendly URL, vezi unde ti-e setarea in platforma aia (joomla?) si testeaza. Am oprit SEF ( Seo setting ) si tot nu merge . Edited by Dima1994, 02 July 2016 - 19:40. |
Posted 02 July 2016 - 19:40

Dar e joomla? Baga pe google "joomla friendly url extension" si instaleaza ceva cu optiuni mai multe, joaca-te cu ele.
|
Posted 02 July 2016 - 19:57

Posted 02 July 2016 - 20:23

Nu e de la friendly url....eu cred ca e vreo extensie ceva de vina.Depinde de ce ai instalat si setat pe acolo.Sa nu-ti fi ramas ceva activat de la vreo extensie dezistalata in trecut.Nu cumva ai vreun plugin activ aiurea? De la vreo extensie , tema, etc.
Am mai verificat acum, url ul e ok.Inregistrarea se face prin Joomla.. Pune tema stock , le mai ai sau le-ai sters din motive de securitate? Activeaza altceva pt front si incearca tegister din modul.Fa-o si pe asta. Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 20:29. |
Posted 02 July 2016 - 20:38

Nu e de la friendly url....eu cred ca e vreo extensie ceva de vina.Depinde de ce ai instalat si setat pe acolo.Sa nu-ti fi ramas ceva activat de la vreo extensie dezistalata in trecut.Nu cumva ai vreun plugin activ aiurea? De la vreo extensie , tema, etc. Am mai verificat acum, url ul e ok.Inregistrarea se face prin Joomla.. Pune tema stock , le mai ai sau le-ai sters din motive de securitate? Activeaza altceva pt front si incearca tegister din modul.Fa-o si pe asta. |
Posted 02 July 2016 - 20:43

Ai modului stock din Joomla care foloseste tot Joomla pt login register.Mici sanse, dar trebuie incercat.Din cate se pare tema foloseste clasicul Joomla pt login/ register doar ca e costomizat din tema.
Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 20:45. |
Posted 02 July 2016 - 20:44

Joomla are mod Debug si mai creeaza si niste loguri. Foloseste-le.
La fel, serverul face si el loguri. Mai mult, dat fiind ca ai cumparat tema - pentru ca vad ca este o tema premium - sunt sigur ca si cei de la care ai cumparat-o iti pot asigura suport tehnic. Pe'ncercate si babeste s-ar putea sa nu o scoti la capat. In plus, Joomla 2.5 e depasit(a) si s-ar putea sa te trezesti cu multe alte probleme. Edited by dexterash, 02 July 2016 - 20:45. |
|
Posted 02 July 2016 - 20:46

Exact,am tot tacut, unde e 3?Sigur ai setat si instalat corect tema?Poate are nevoie de vreun plugin aditional pe care l-ai scapat.Ai activat tot ce trebuie? Ai citit documentatia la tema?
Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 20:52. |
Posted 02 July 2016 - 20:53

Exact,am tot tacut, unde e 3?Sigur ai setat si instalat corect tema?Poate are nevoie de vreun plugin aditional pe care l-ai scapat.Ai activat tot ce trebuie? Ai citit documentatia la tema? ![]() |
Posted 02 July 2016 - 20:58

Pai nu da, se face mai greu la 3.Sunt diferente destul de mari.Daca dai fa mai intai backup cu Akeeba.Il setezi in format zip.In varianta free nu ai automat.
Ai avut cumva sau ai Rsfirewall instalat? E periculos daca nu stii sa lucrezi cu el si genereaza multe pbl. Nu stiu ce ai instalat si ce activat pe acolo , dar preferabil strict necesar, cat mai curat pt a evita bugurile si intretinere usoara. Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 21:15. |
Posted 02 July 2016 - 21:15

Pai nu da, se face mai greu la 3.Sunt diferente destul de mari.Daca dai fa mai intai backup cu Akeeba.Il setezi in format zip.In varianta free nu ai automat. Ai avut cumva sau ai Rsfirewall instalat? E periculos daca nu stii sa lucrezi cu el si genereaza multe pbl. Edited by Dima1994, 02 July 2016 - 21:17. |
Posted 02 July 2016 - 21:25

Exact.Trebuia sa testezi dupa ce ai instalat tema....setari Joomla, instalare tema , apoi verificari macar de baza tinandu-te cu backup la fiecare instalare/dezinstalare etc.Altfel...inclusiv la cel mai mic update backup inainte chiar si inainte de a instala tema cand e curat.
Edited by ionutz_joe2009, 02 July 2016 - 21:35. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users