Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce bere nu contine malai?
Last Updated: Aug 13 2017 15:19, Started by
kvlboy
, Jul 01 2016 22:39
·
0
#1
Posted 01 July 2016 - 22:39
Din ce in ce mai multe beri sunt produse cu malai. Zici ca e un concurs intre producatorii de bere. Inteleg ca vor sa isi rotunjeasca veniturile intr-un timp cat mai scurt, dar cum ramane cu parerea consumatorului? Se pune mai mult pret pe cantitate decat pe calitate? In afara de berile premium produse in afara tarii, gasesc din ce in ce mai putine beri autohtone care nu contin porumb. Timisoreana, Silva, Bergenbier. Ce e cu voi, mai, baieti? Chiar ne credeti asa prosti incat nu mai stim ce puneti? Citim eticheta si tot ne dam seama.
Edited by kvlboy, 01 July 2016 - 22:43. |
#2
Posted 01 July 2016 - 22:47
#3
Posted 01 July 2016 - 22:51
#4
Posted 01 July 2016 - 22:52
Sunt marci de bere care contin malai si au un gust mai dulceag, altele care nu contin si au un gust mai sec.
Din cele care NU contin: Becks, Ciuc, Bergenbier si mai sunt. Mie, de eexemplu, imi place Timisoreana tocmai fiindca contine malai. Dar si cand ma satur de Timisoreana o dau pe Ciuc si pe Becks... |
#5
Posted 01 July 2016 - 22:53
Eu am inceput cu Timisoreana, apoi cu ciuc, apoi cu harghita la 2 litri. Care e faza cu papusoiul?
|
#8
Posted 01 July 2016 - 23:17
pai, berea ieftina, in general, nu e buna, mie nu-mi place. nu inteleg cum de exista oameni care beau ciucas sau posirca aia de newmarkt sau cum s-o scrie
|
#9
Posted 01 July 2016 - 23:17
1. Zaganul nepasteurizata, bere buna, cu gust de bere cum putine mai au, dar totusi fara prea mult caracter.
2. O vreme am baut Paulaner nefiltrata, dar am renuntat pt. ca de anul trecut imi explodeaza in burta ca o grenada antitanc. In ultima vreme am cam renuntat sa mai beau bere, destul de usor pt. ca nici inainte nu eram mare bautaor, si pt. ca fie nu-mi mai place la gust, fie ma doare burta de la ea, fie am de lucru si nu am chef sa ma culc... Am mai baut Holsten nefiltrata, iar OK si nu ma doare burta de la ea, decat daca am mancat prea mult inainte... Am mai baut si radler ( Holsten, Paulaner, etc.) dar nu ma omor nici cu asta prea mult. Sunt toate pline de sulfiti, si berea normala si radlerul si vinul. SO2 e un biocid nenorocit, otravitor si cancerigen. Nu beau bere cu malai, dar sincer ma deranjeaza mai putin decat sulfitii care sunt pusi in toate. Edited by loock, 01 July 2016 - 23:21. |
#10
Posted 01 July 2016 - 23:21
malaiul se foloseste dintr-un motiv f simplu reduce costurile de productie si cel mai important aspect reduce f mult timpul de fermentatie, daca un heineken, sta la fermentat 40 de zile, skol, timisoreana si restul rahaturilor la pet stau 5 zile.
Gustul dulceag e dat de apa plus malt -care la berea la pet este tot din porumb, o bere normala are un grad de amar de 18 una de nisa gen Newmarkt are 23 din 24. Cea mai buna bere o gasiti in marile retele de magazine si in general nu e facuta in Romania, Gen Heineken, Carlsberg....... PS in mod normal la o bere de calitate CO2 vine din fermentatie, la asta cu fermentatie rapida CO2 este adaugat, din acest motiv va umflati in burta, datorita faptului ca Siropul de Glucoza pe care il folosesc unii si CO2 nu prea se inteleg. Edited by joseph_lacroix, 01 July 2016 - 23:23. |
|
#11
Posted 01 July 2016 - 23:23
Gasiti un producator de vin si cumparati de la el sau faceti propriul vin din struguri cumparati. Berea de multa vreme nu mai este ce trebuie sa fie
|
#12
Posted 01 July 2016 - 23:29
Heineken e facuta in RO.
E mai buna decat multe alte posirci locale, (daca nu ai ghinionul sa nimeresti una stricata dupa care dai la ratze...), insa altfel e o gluma de bere, ridicola pt. cineva care a avut ocazia sa bea bere adevarata. In lipsa de una adevarata e OK, altfel nu.... E si chestie de gust, eu prefer Heineken in loc de Ursus premium, altii prefera invers. Insa se gasesc si altele mult mai bune. Edited by loock, 01 July 2016 - 23:31. |
#13
Posted 01 July 2016 - 23:42
Inca nu am vazut bere care sa contina malai...
Ca au folosit undeva in procesul de fabricatie malai e alta treaba |
#14
Posted 01 July 2016 - 23:48
heiniken e overrated si naspa pentru pretul ei
+ ca e de 2 ori mai amara si mai proasta ca cea facuta la bulgari si CU 30% MAI SCUMPA |
#15
Posted 01 July 2016 - 23:51
Nu stiu din ce e facuta, dar de exemplu Tuborg iti da senzatia ca e light si ca nu o sa te resimti daca bei multa
|
|
#16
Posted 02 July 2016 - 00:02
Din ce beau eu de obicei: Ursus, Becks, Skol, Perlenbacher nu contin malai.
Golden Brau are, dar este foarte bine echilibrata. |
#17
Posted 02 July 2016 - 00:16
Mie imi place Timisoreana, care contine malai, dar si Ciuc sau Holsten Premium, care nu contin. (Atentie la Holsten Pils, cea care se gaseste si la pet. Asta e facuta cu malai, e mai slaba si mai apatoasa decat cea Premium. Ny pera au nimic in comun cele 2, in afara numelui.)
la fe,, consider ca Skol e o porcarie, chiar daca scrie pe eticheta ca e 100% malt. la fel Golden Brau, care contine si malai. Chestie de gust. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users