![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
U FM (rebrand PRO FM)
Last Updated: Oct 04 2016 23:38, Started by
_RBT_
, Jun 23 2016 15:27
·
0

Posted 03 August 2016 - 18:59

@Robert201
Spune-ne si noua cateva argumente ce te-au adus sa afirmi ca PRO FM va trece printr-un proces de rebrandig si transformarea in U FM , dane o sursa credibila ceva , asta ca o spui doar tu este egala cu ZERO ( 0 ) Totusi numele asta PRO FM este un brand ca acum nu mai e ce a fost odata asta e altceva , dar a ramas imprimat in mintea oamenilor , nu-l poti schimba cu o mizerie de nume ( U FM ) si sa o iei de la capat sa construiesti brand-ul |
Posted 04 August 2016 - 21:30

Poate a fost o intelegere sa se poata folosi de numele PRO FM doar pentru o anumita perioada dar nu imi suna prea ok.
Ce au cumparat nu merita suma aia fara a cumpara si brandul PRO FM. Lansati voi un post de radio nou si sa vedem in cat timp reuseste sa depaseasca PRO FM chiar daca ar fi de 10 ori mai bun in comparatie cu PRO FM, Eu deja am ierdut numarul lansarilor de posturi radio in tara si de redenumiri. Radio Seven cu Gainusa este, pentru mine, un post de radio bun dar in audiente este cam pe ultimul loc. Pentru Radio Tananana citeam pe aici pe forum ca au scazut audientele dupa redenumire ![]() dar cine stie ![]() ![]() ( Si numele ales imi pare la fel de "bun" ca si Music Channel ![]() Edited by sorinqk, 04 August 2016 - 21:34. |
Posted 04 August 2016 - 22:33

Tanănana a avut audiențe bunicele în toamna 2015, dar în iarna 2016 nici 10.000 de inși nu-l mai ascultau iar de la 1 aprilie și-au băgat picioarele ăștia, doar 2 emisiuni Ś 3 ore L-V pe când Smart/Buc FM cu audiențe mai mici pe comercial investesc în continuare în oameni și jingle-uri.
|
Posted 12 August 2016 - 14:47

Cea mai buna muzica e pe Pro Fm Lider Fm.
Apropo ,nu mai gasesc topicul PRO FM. Edited by cut3ryan, 12 August 2016 - 14:48. |
Posted 12 August 2016 - 15:55

Ba e, al patrulea în Radio FM și rețelele afiliate, după ZU, Digi, SRR.
|
Posted 04 October 2016 - 23:38

...........
Edited by cut3ryan, 04 October 2016 - 23:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users