jqwery script
Last Updated: Jul 05 2016 21:35, Started by
danidica
, Jun 20 2016 19:40
·
0

Posted 20 June 2016 - 19:40

Salut. Scriu acest topic, sper ca in locul potrivit pentru a va intreba ceva legat de jqwery.
Care cunoasteti destul de bine acest limbaj? Cam cat ar costa implementarea lui pe si site, mai ales ca site-ul e scris cu ,,picioarele,,? Va multumesc si astept un raspuns din partea celor care ati avut de-a face xu diferiti creatori de site-uri pe bani, mai ales asa zisele ,,firme,, |
Posted 20 June 2016 - 21:18

Aici e problema. Am un lavalair... e ok, e si html si web si wml. Vreau sa scot afara wml si web. Las doar html.. si as vrea sa se foloseasca de jqwery pentru paginile de inregistrare, scriere mesaje, sa die altfel. Eu am idee, dar nu le am cu scriptatul. Oricum o sa incerc... Poate reusesc.... Trebuie doar introdus hqwery si reasezat in script. E o pasarica de-a mea. Multi imi vor sari in cap insa ce faci. Uite gen eskimi. Nu e spam. Doar ca eskimi nu a folosit asa mult jqwery
E vorba de design mai mult. |
Posted 20 June 2016 - 21:24

Eu zic sa treci pe Laravel
![]() Edited by sceptic_schizo, 20 June 2016 - 21:25. |
Posted 20 June 2016 - 21:31

Hehe, stiam ca vor veni si glumeti... Si inca cati nu vor mai aparea.. ca na... doar suntem romani nu?
On topic, daca e cineva care ma poate ajuta contra cost sa imi scrie prin mesaj. |
Posted 21 June 2016 - 06:07

Se pare ca nu doar codul e scris cu "picioarele". In primul rand aloca ceva timp sa explici ce vrei exact, ce ai si ce stii legat de asta ...
|
Posted 21 June 2016 - 09:03

Bine bine, e vorba de ceva gen bestwap. Nu e reclama, nu e site-ul meu. Acelui script vreau sa-i adauga butoane noi. Si ma gandeam la jquery care e mult mai fain ca design. Acum ati inteles ce vreau sa zic? La inregistrare de exemplu sa apara o bara cu varsta si daca glisezi la stanga sa scada daca glisezi la dreapta sa urce. Chestii de genu. Deci interfata sa fie schimbata
|
Posted 21 June 2016 - 10:16

jQuery este o librarie Javascript, nu are treaba cu "design fain" sau ce indrugi tu acolo. Mai documenteaza-te si revino cu idei concrete, formulate corect, ca dupa aia te miri de ce rad si curcile de tine.
|
Posted 21 June 2016 - 19:38

Ma omule, inteleg ce zici. Da stiu ca e o librarie, de aia vreau sq ma folosesc de ea. Intelegi tu? In loc sa apara o lista din care sa selectezi ce varsta ai, sa apara o linie pe din care sa selectezi varsta, intelegi tu acum? Cat de concis sa fiu? Lasa balta. Rog un moderat sa dea tc la topic. Multumesc.
|
Posted 21 June 2016 - 20:45

Adica sa adauge selectori, fade in, fade out, efecte de genu... In fine, rog sa se dea tc. Multumesc
|
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users