![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Financiar Eurocenter
Last Updated: Sep 23 2006 13:51, Started by
MasterOfDark
, Feb 01 2006 19:34
·
0

Posted 01 February 2006 - 19:34

ofera credite de la 3000 de euro in sus cu o peroada de rambursare in 10 ani dar cer achitarea a 5% din valoarea creditului inainte de al acorda. acordarea creditului facinduse la 2 luni dupa incheierea contractului.
vreau sa fac un credit si nu stiu ce sa fac, mie teama sa nu fie un joc de tip piramidal . |
Posted 01 February 2006 - 20:16

Curiozitatea (feminina) killed the cat...
![]() Deci "FINANCIAR Eurocenter angajeaza pentru servicii financiare directori comerciali, agenti vanzari, salariu fix + comision. Apreciem experienta fostilor salariati de la AutoSystem; 0747.043.646/ [email protected]" - anunt din iulie 2005 (adresa de mail din Polonia ?! ![]() -> AutoSystem - gasit un link pe DaciaClub aici care, intre altele, duce inapoi la Softpedia ![]() aici Pe site la Min. Finantelor se vede ca e un SRL (societate financiara, SRL?!?!), inregistrat in iunie 2005. aici Flotare logica: eu una m-as tine departe de ei... ![]() |
Posted 02 February 2006 - 00:31

Teapa man, ce naiba ma dupa atatia ani inca mai punem botul la vrajeala unor smenari?
ia de la o banca serioasa, uite wolskbank da imprumuturi cu 7,5% la lei, dau astia mai bine? m-as mira ... |
Posted 23 September 2006 - 13:51

Quote man ai facut imprumut la astia ? Nu, dar am studiat putin modul lor de abordare a creditului ipotecar. Cred ca sunt mult mai aplecati spre asa ceva, decat celelalte banci. Restul vor sa castige doar din dobanzi foarte mari din creditele de consum, ex.: Raiffeisen Bank. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users