Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum de apa marit dupa schimbar...

Buna ziua, nelamurire. Baterie te...

Probleme Touch screen Samsung s21...

Izolare fonica duplex
 Comparare, evidentiere inregistra...

O primavara frumoasa, de martisor

Hils Titanium

Pareri despre (diverse) noi magaz...
 Ardere butan

Ce restrictii presupune economia ...

Ce e mai important pe termen lung...

Video editat
 Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...
 

intrerupere filme de pe dvd

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
salut,

am o problema si nu stiu de la ce este
indiferent ce format are filmul, dupa un timp se blocheaza imaginea si sonorul
pana acum nu am avut astfel de probleme
daca ma poate ajuta cineva, va rog

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
sa nu cumva sa ai probleme cu coolerul, ti se incinge procesorul de la decodare si crapa ? e vorba de PC sau player stand-alone ?

#3
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
multam de raspuns
la mine e 9.13pm si nu am inchis in speranta ca primesc repede raspuns
nu crapa nimic, totul merge ok
pc-ul e nou, doar de 5 luni
scuze dar ce e "player stand-alone"?

#4
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by imigrantu
scuze dar ce e "player stand-alone"?

Ala pentru care nu ai nevoie de calculator, ci doar de televizor. In magazine il gasesti in zona cu tv-uri, video playere, cd playere si NU in sectorul calculatoarelor.

Daca suspectezi calculatorul de ceva, vorbeste cu cei de la garantie.

Nu ai spus ce sistem de operare ai, ce configuratie are calculatorul si ce playere folosesti.

#5
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
win xp pro, amd athlon xp 1800, 1.53ghz, 256mb, 40gb, philips 107T
cd-r/rw si dvd-rom ambele LG
nvidia geforce4 mx 460
power dvd si intervideo windvd pentru dvd-uri

#6
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Calculatorul e mai mult decit suficient pentru a putea vedea orice film.

Blocarea apare numai la redare de filme sau si in alte aplicatii (jocuri de exemplu)?

#7
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Incearca sa deschizi un film (mpeg1,2 sau ce mai ai tu pe acolo pe HDD) cu WinDVD si vezi daca face la fel.

Mtz

#8
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
si cu WinDVD si cu PowerDVD face la fel numai ca nu am incercat de pe HDD, numai de pe cd-r/rw si dvd-rom

nu stiu daca blocarea apare si la jocuri pentru ca nu folosesc jocuri

#9
FlakShell

FlakShell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 16.10.2002
Daca blocarea nu e permanenta, adica un "freeze" la citeva secunde si pe urma se reia, atunci problema e de la transferul pe DMA de la DVD, care e dezactivat. DVDurile transfera optim pe DMA, nu pe PIO.

#10
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
se blocheaza  tot sistemul

#11
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Dar ai dma activat la dvd?

Daca da, mergi cu computerul la garantie, pentru ca nu e normal ce se intimpla...

#12
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
nu stiu ce-i dma si daca e activat
se poate sa fie de la altceva nu de la dvd?

#13
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
La system properties->device manager alege ide ata/atapi controller si acolo la fiecare canal ide la advanced settings trebuie sa ai optiunea "dma if available" la transfer mode, in caz ca nu o ai.

Macar scrie ce setari ai, inainte de a face ceva, daca nu te pricepi...

#14
FlakShell

FlakShell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 16.10.2002
Poa' sa fie si de la placa video. Am avut eu una care sugea atit de mult curent de pe AGP ca imi bloca tot sistemul (placa de baza era cam veche si cam subdminesionata).

#15
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
azi am desfacut pc-ul si am "suflat" praful din el
am pus un film si a mers "cap-coada" fara intrerupere
oare dupa 5 luni si datorita umezelii (aici in noua zeelanda e umezeala mare) sa se fi intamplat asa ceva???
firma de la care am luat pc-ul nu are la vanzare un astfel de placa iar romanul care lucreaza acolo mi-a spus ca ei au testat acest model si ca-i bun
oare sunt pe post de cobai?
maine merg cu ea sa o testeze
nu-i mai bine sa le zic sa-mi dea un 440 de la leadtek?
multumesc de raspunsuri la toti si astept parerile voastre

#16
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Evident ca poate fi de la umezeala... si daca asa e, din cind in cind va mai trebui sa aplici operatia cu curatatul...

#17
imigrantu

imigrantu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 19.02.2003
presupunere gresita
tot nu merge

#18
bibicu

bibicu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,341
  • Înscris: 28.11.2001
Nu prea vad alta varianta decit sa te duci cu el la garantie.

Ai verificat chestia cu dma? Si presupun ca asa face cu ORICE dvd, nu numai cu unul...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate