![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
intrerupere filme de pe dvd
Last Updated: Oct 04 2003 01:34, Started by
imigrantu
, Feb 19 2003 08:43
·
0

Posted 19 February 2003 - 08:43

salut,
am o problema si nu stiu de la ce este indiferent ce format are filmul, dupa un timp se blocheaza imaginea si sonorul pana acum nu am avut astfel de probleme daca ma poate ajuta cineva, va rog |
Posted 19 February 2003 - 10:01

sa nu cumva sa ai probleme cu coolerul, ti se incinge procesorul de la decodare si crapa ? e vorba de PC sau player stand-alone ?
|
Posted 19 February 2003 - 10:07

multam de raspuns
la mine e 9.13pm si nu am inchis in speranta ca primesc repede raspuns nu crapa nimic, totul merge ok pc-ul e nou, doar de 5 luni scuze dar ce e "player stand-alone"? |
Posted 19 February 2003 - 11:15

Quote Originally posted by imigrantu scuze dar ce e "player stand-alone"? Ala pentru care nu ai nevoie de calculator, ci doar de televizor. In magazine il gasesti in zona cu tv-uri, video playere, cd playere si NU in sectorul calculatoarelor. Daca suspectezi calculatorul de ceva, vorbeste cu cei de la garantie. Nu ai spus ce sistem de operare ai, ce configuratie are calculatorul si ce playere folosesti. |
Posted 19 February 2003 - 11:25

win xp pro, amd athlon xp 1800, 1.53ghz, 256mb, 40gb, philips 107T
cd-r/rw si dvd-rom ambele LG nvidia geforce4 mx 460 power dvd si intervideo windvd pentru dvd-uri |
Posted 19 February 2003 - 16:33

Calculatorul e mai mult decit suficient pentru a putea vedea orice film.
Blocarea apare numai la redare de filme sau si in alte aplicatii (jocuri de exemplu)? |
Posted 20 February 2003 - 01:31

Incearca sa deschizi un film (mpeg1,2 sau ce mai ai tu pe acolo pe HDD) cu WinDVD si vezi daca face la fel.
Mtz |
Posted 20 February 2003 - 05:46

si cu WinDVD si cu PowerDVD face la fel numai ca nu am incercat de pe HDD, numai de pe cd-r/rw si dvd-rom
nu stiu daca blocarea apare si la jocuri pentru ca nu folosesc jocuri |
Posted 20 February 2003 - 08:36

Daca blocarea nu e permanenta, adica un "freeze" la citeva secunde si pe urma se reia, atunci problema e de la transferul pe DMA de la DVD, care e dezactivat. DVDurile transfera optim pe DMA, nu pe PIO.
|
Posted 20 February 2003 - 10:12

Dar ai dma activat la dvd?
Daca da, mergi cu computerul la garantie, pentru ca nu e normal ce se intimpla... |
Posted 20 February 2003 - 10:27

nu stiu ce-i dma si daca e activat
se poate sa fie de la altceva nu de la dvd? |
Posted 20 February 2003 - 11:58

La system properties->device manager alege ide ata/atapi controller si acolo la fiecare canal ide la advanced settings trebuie sa ai optiunea "dma if available" la transfer mode, in caz ca nu o ai.
Macar scrie ce setari ai, inainte de a face ceva, daca nu te pricepi... |
Posted 20 February 2003 - 12:50

Poa' sa fie si de la placa video. Am avut eu una care sugea atit de mult curent de pe AGP ca imi bloca tot sistemul (placa de baza era cam veche si cam subdminesionata).
|
Posted 21 February 2003 - 09:59

azi am desfacut pc-ul si am "suflat" praful din el
am pus un film si a mers "cap-coada" fara intrerupere oare dupa 5 luni si datorita umezelii (aici in noua zeelanda e umezeala mare) sa se fi intamplat asa ceva??? firma de la care am luat pc-ul nu are la vanzare un astfel de placa iar romanul care lucreaza acolo mi-a spus ca ei au testat acest model si ca-i bun oare sunt pe post de cobai? maine merg cu ea sa o testeze nu-i mai bine sa le zic sa-mi dea un 440 de la leadtek? multumesc de raspunsuri la toti si astept parerile voastre |
|
Posted 21 February 2003 - 10:59

Evident ca poate fi de la umezeala... si daca asa e, din cind in cind va mai trebui sa aplici operatia cu curatatul...
|
Posted 21 February 2003 - 13:54

Nu prea vad alta varianta decit sa te duci cu el la garantie.
Ai verificat chestia cu dma? Si presupun ca asa face cu ORICE dvd, nu numai cu unul... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users