![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Smart card neimperechiat
Last Updated: Jun 11 2016 23:17, Started by
romeo_sor
, Jun 11 2016 17:23
·
0

Posted 11 June 2016 - 17:23

Buna ziua.am o mica problema cu noul pachet de la focus.antena instalata corect, cartela incarcata.problema este ca imi scrie pe ecran: smartcard neimperecheat.nu stiu ce trebuie sa fac.multumesc.( am echipamentul din noiembrie 2015 si abia acum l am instalat pt prima oara)
|
Posted 11 June 2016 - 17:44

Folosesc echipamentul in italia si din cate stiu nu e voie in afara tari.pot sa mi faca ceva daca sun si intreb? Scuze dar nu ma pricep asa bine
|
Posted 11 June 2016 - 18:49

romeo_sor, on 11 iunie 2016 - 17:44, said:
Folosesc echipamentul in italia si din cate stiu nu e voie in afara tari.pot sa mi faca ceva daca sun si intreb? Scuze dar nu ma pricep asa bine Edited by andreic, 11 June 2016 - 18:49. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users