Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita achizitionat DFSK Fengon 5...

Pret actual invelitoare

Probleme baterie Samsung A54

Schema statie auto Renegade REN 1...
 Magazine IT de incredere

Parere SKODA Octavia 3 2.0TDI 150CP

Achizitie telefon 1000-1200lei

Unde gasesc o lampa buna pe gaz?
 Consulta specialiștii... Und...

Fostul director al Frontex: Comis...

Construire anexa lipita de casa

Ce folositi pentru urina mirosito...
 Socializare in prezenta copiilor

Cont Samsung A32

Hotarare definitiva a instantei, ...

Laptop office 2500 lei
 

defect boxa bluetooth

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sasha02alex20

sasha02alex20

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.06.2016
salut...am si eu de curand o boxa bluetooth buna(nu e firma) si astazi cand sa o conectez la bluetooth imi spunea cheie de acces incorecta....ce as putea sa-i fac? adica cardul si stickul merge...am citit pe internet ca se poate da reset dar asta are doar doua butoane pt volum up si down....Posted Image Posted Image Posted Image va rog frumos ajutatima

Edited by sasha02alex20, 08 June 2016 - 13:19.


#2
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,811
  • Înscris: 06.01.2008
Ce legatura au cardul si stickul cu boxa bluetooth?
Si nici nu ai nimerit sectiunea potrivita.

#3
RomanianAngel

RomanianAngel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,311
  • Înscris: 03.01.2009
Sincer sa fiu, nu cred ca a inteles cineva ce ai scris acolo. Exprima-te calumea, sa inteleaga si cei care citesc si mai incearca odata. Incearca cu "cheia" 0000 la conectare. Cum adica are doar butoane de volum? Boxa aia nu se porneste de undeva?

#4
sasha02alex20

sasha02alex20

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.06.2016
ba da...are buton de on off nu de ala de apasat...pe site-uri am gasit doar resetare cu buton de power si volum up....faza e ca nu am unde sa bag codu ala 0000

 RomanianAngel, on 08 iunie 2016 - 13:40, said:

Sincer sa fiu, nu cred ca a inteles cineva ce ai scris acolo. Exprima-te calumea, sa inteleaga si cei care citesc si mai incearca odata. Incearca cu "cheia" 0000 la conectare. Cum adica are doar butoane de volum? Boxa aia nu se porneste de undeva?
ma ajuti?

#5
meuser

meuser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 359
  • Înscris: 10.03.2016
Omule nu bagi nici un cod , lasi liber si dai pairing, dar nu inainte de a sterge definitive boxa ta din memoria chash a so

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate