![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sony-Ericsson K800i
Last Updated: Aug 10 2022 22:53, Started by
Arpi
, Feb 01 2006 11:50
·
2

Posted 26 November 2014 - 12:51

A mers cu fisierele trimise de la tine.
Multumesc frumos. O zi placuta in continuare ! ![]() |
Posted 12 February 2017 - 15:37

Hello, am un K800i la care am facut un factory reset din meniu si acuma sa dus de tot pe ulei meniul.Problema e ca toolurile de la sony nu mai merg (antichitate de telefon) si as vrea sa stiu daca ar mai exista o varianta sal recover-ui ...
Tot ce am gasit online is tooluri care descarca de la sony pachete , doar ca lunkurile nu mai is valabile .... Problema arata cam asa: ![]() |
Posted 26 July 2022 - 14:56

Văd că de 5 ani nu a mai intrat absolut nimeni pe aici... M-am găsit eu, fot posesor de K810i și actual nostalgic. Tocmai am luat o troacă de pe okazii.ro
![]() |
Posted 10 August 2022 - 22:53

W810 i am... Nu o sa il arunc ever... Nici nu il folosesc dar l-am iubit candva.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users