Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Bataia e rupta din Rai. Sau ce inseamna sa fii prost

- - - - -
  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#19
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Agresivitatea vine din mai multe directii. O copilarie nefericita , lipsuri majore , stres acumulat , etc . Acum , hai sa fim cinstiti si sa ne gandim ...noi am fost chiar asa fericiti in copilarie ? Chiar nu suntem stresati ? Chiar nu avem lipsuri in societatea asta minunata ? Chiar nu ne ofticam ca imbatranim ? chiar suntem monumente de echilibru ? sigur ca reactia descrisa este disproportionata , insa ...vorba pletosului batut in cuie ..."sa arunce primul cu piatra cel fara de pacat" . Posted Image

#20
M0D3

M0D3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,891
  • Înscris: 22.03.2009
Trebuia sa iei atitudine, sa-l opresti pe agresor. Daca se imputea situatia ii ziceai: "ba, nu ma face s-o sun pe nevasta-mea!"

Edited by M0D3, 05 June 2016 - 22:56.


#21
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View Postkvlboy, on 05 iunie 2016 - 22:23, said:

Buna seara, dragii mei. Sunt tata de baiat de cativa ani. Si de astazi cred ca sunt cel mai molatec parinte din cati exista. Mi-a fost dat sa vad ceva ce imi doresc sa nu fi vazut. Culmea, intr-un loc public, de fata cu multe alte persoane. Si cea mai proasta si incapabila persoana am fost eu. Sa va povestesc ce s-a intamplat.

Imi vedeam linistit de cumparaturi la Carrefour din Chitila. Va dau locatia exacta, nu mi-e rusine. V-as fi dat si numele animalului ce s-a vrut a fi tata (nu, nu despre mine e vorba). Ma aflam la raionul de mezeluri. Luasem doua feluri de salamuri si le pusesempe cofrajele de oua, alaturi de alte cateva produse ce le cumparasem in prealabil. Pun mana pe telefon, imi sun consoarta, sa vina cu caruciorulul de cumparaturi. Cand, deodata, se aude un zgomot puternic. Pe moment am crezut ca e cutremur si deja ma gandeam ca nu mai am unde fugi. Ma uit in dreapta mea si vad un carut rasturnat cu produse imprastiate pe sfert de raion. Se ridica un baiat la 7 ani de jos si ia pozitia de drepti. Cativa metri mai incoace, un animal... pardon, un nene se uita la el si se repede spre el. Copilul era cu un pas inainte, stia ce-l asteapta. Asta il prinde si-i da o palma peste fata de ii sparge ochelarii. O femeie ma impinge si il prinde pe copil. "Bai, animalule, il omori!". Eu ma uitam ca prostu' la faza asta. Astia doi incep sa se certe, copilul urla prin magazin, produse imprastiate pe raion... Wtf? Imi doream ca cutremurul ala sa fie real. Iar imi sun consoarta, ii zic sa vina mai repede, sa ma ia de acolo. Tot felul de scenarii imi treceau prin minte, de la ruptul capului aluia la ruptul capului meu. Deja ma vedeam plin de sange dupa ce ii ziceam ceva animalului. Ma facusem mic, mic. Nu stiu cum s-a terminat totul, stiu doar ca m-am indreptat cuminte spre casa.

Voua vi se pare normala reactia "tatalui"? Eu imi bagam ceva in ele de produse, imi ridicam copilul si-i ziceam ca nu s-a intamplat nimic grav. Important e ca el nu a patit nimic, ca plateam de zece ori, numai sa nu se fi taiat sau lovit. Ii ziceam ca nu mai mananca prajituri o saptamana intreaga. Ridicam tonul la el, il mustruluiam sa bage la cap. Dar sigur nu il loveam de fata cu toata lumea.

Cu toate ca unora o sa li se para aiurea,ala a avut dreptate cand a pocnit juniorul-Ti-o spune unul trait 20 de ani in occident,unde vad doar copii tembeli,lasati de capul lor,ajunsi dupa niste inadaptati si drogati.Aici unde locuiesc e crima mare sa plesnesti copilul.Rau destul,pentru ca li se intipareste in cap ca ei pot face orice,sunt protejati.
O sa vezi ca se aduna in gasti,dau foc la masini,fura din magazine,consuma alcool,se drogheaza.....dar nu ai voie sa-i bati.Eu am ajuns de cateva ori pe la politie pentru ca mai plesnesc cate un tembel de asta.....Atatea generatii nu au avut o problema ca si-au luat o palma de la parinti,doar acum....trebuie sa te porti cu ei precum cu bibelourile.
Rezultatele or sa se vada in cativa ani...
Iar tu nu mai fi speriat de bombe,chiar pentru orice trebuie consultata nevasta? La o bauta cu baietii mai iesi? Sau la fetitze cand e momentul?

#22
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014

View Postkvlboy, on 05 iunie 2016 - 22:23, said:

Luasem doua feluri de salamuri si le pusesempe cofrajele de oua
Salamul e cancerigen, in locul aluia te bateam si pe tine.

#23
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,915
  • Înscris: 01.01.2010
I-as da si eu cateva. Dar nu pentru salam, ci asa, fara motiv, just for the fun of it.

#24
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Vedeti ? Ala macar avea motiv sa isi trozneasca plodul , ii daduse produsele pe jos ....dar voi , nici nu aveti motiv si vreti sa il bateti pe initiator Posted Image . Buey , cateodata ma uimesc pe mine insumi ce monument de intelepciune sunt .....

#25
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,840
  • Înscris: 26.02.2010
Dacă te plimbi cu căruciorul, ai mari șanse sa-l răstorni. Am facut-o acu cativa ani, s-a spart sticla de vin cărucior, după ce am reușit sa-l rastorn :D.

#26
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007
Nu pot să cred ce reacții citesc. Dar îmi confirmă că țara asta a avut un președinte care a câștigat alegerile nu în ciuda faptului că a lovit un copil, ci tocmai pentru acest motiv, lăudabil pentru mulți români care, da, cred că bătaia e ruptă din rai.

View Postkvlboy, on 05 iunie 2016 - 22:23, said:

Pun mana pe telefon, imi sun consoarta, sa vina cu caruciorulul de cumparaturi.
[...]
Iar imi sun consoarta, ii zic sa vina mai repede, sa ma ia de acolo.
Inițiator, lămurește, te rog, publicul care e faza cu nevasta, că văd că oamenii sunt foarte neliniștiți de felul în care aleg unele familii să-și facă cumpărăturile. Unde era soția și de ce trebuia să vină să te ia? Oamenii cu înțeles că ea era acasă, dar eu bănuiesc că era tot în magazin, cu căruciorul cu alte cumpărături.

Un alt lucru pe care nu l-am înțeles: băiatul tău era cu tine?

View Postkvlboy, on 05 iunie 2016 - 22:23, said:

O femeie ma impinge si il prinde pe copil. "Bai, animalule, il omori!". Eu ma uitam ca prostu' la faza asta. Astia doi incep sa se certe, copilul urla prin magazin, produse imprastiate pe raion...
Păi cam despre asta e vorba. Cineva a avut o reacție imediată și a luat apărarea copilului... deși nu era al ei. Nu e foarte relevant în poveste, dar mi pare interesant că cine i-a luat apărarea victimei era femeie... Probabil părinte.

Ipochimenul a avut noroc că n-am asistat eu la faza asta. Nu m-aș fi certat cu el, n-aș fi chemat Poliția. Ci Protecția Copilului, să-l decadă din drepturi.

Pe cât pariem că puștiul și-o mai ia o dată când ta-su o să-i refacă ochelarii, pe motiv că e vina lui, a copilului, că ta-su l-a lovit așa de tare că i-a spart ochelarii? (Lăsând la o parte accidentele care pot avea loc doar de la ochelarii sparți...)

#27
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Copilul a greşit, nu poate să fie lăudat pentru ce a făcut. O palmă poate, dar să dai atât de tare într-un copil... mno, ştiu de prea mulţi copii bătuţi (nu, nu e vorba despre mine).
Cred că unii iau la modul exact nu <<curţa>> varga" (da, e în Biblie aşa ceva şi eu ca şi creştin practican sunt în cel mai bun caz mirat de aşa ceva).
Individul era ori prea nervos, ori a suferit bătăi şi nu a înţeles nimic sau era prea frustrat. Din păcate unii au copii, deşi nu ştiu cum să aibă grijă de ei.

#28
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,144
  • Înscris: 05.12.2002

View PostPetrecristi, on 05 iunie 2016 - 22:53, said:

Ii rupi si o mana sa fii sigura ca a inteles.
Vorbesti prostii pentru ca tu esti cel care pedepseste si nu te doare pe tine.
Cum ar fi ca politia sa-ti faca accelas lucru cand nu ai centura pusa sau treci strada pe rosu sau... Vezi? Cand privesti din partea celui care primeste nu ti se mai pare asa corect...

imi e scaraba de ce ai zis
Cum ar fi ca politia sa te amendeze cand nu ai centura pusa sau treci pe rosu sau...?
Iti spun eu: Daca esti un om normal, cu bun simt, a 2-a oara nu o mai faci.
Daca esti un rahat cu ochi, ti se rupe de amenda si il scuipi si pe politist in fata, ca stii ca nu are ce sa-ti faca. Nu ar trebui ca politistul sa te ia la omor in cazul asta?


View PostSerafim606, on 05 iunie 2016 - 22:54, said:

Mica creatura trebuie educata, nu bătută. Dacă nu e educata la timp va creste si se va transforma in monstru.
Sunt unele creaturi care de vorba buna nu inteleg. Sunt convins ca pustiul nu era la prima abatere.

Daca acel copil ar fi fost abuzat (batut fara motiv), de frica nu ar fi pus mana pe carucior.
Daca ar fi rasturnat caruciorul din greseala, reactia ar fi fost sa inceapa sa planga stiind ce va urma, nu sa fuga.

Sa inteleg ca in cazul in care trebuie sa dati 1/2 de salariu pentru o prostie facuta de plodul vostru ii spuneti "2 zile nu mai mananci inghetata, in rest bine ca nu te-ai ranit"?

Dar e OK, o sa ajungeti sa fiti calcati in picioare de specimenele lasate libere, numai ca atunci o sa fie prea tarziu.

#29
cobi1

cobi1

    Bagator in seama

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,767
  • Înscris: 28.02.2011
Io daca eram in locul "tatalui" de urjenta chemam managerul si-l babardeam bine ca are in gestiune carucioare care provoaca accidente , il si tineam in " menghina " sa-i dea si piciu vo' 2 picioare in gura ..
Oricum acel "parinte" s-a zburlit la cine nu trebuia ( un fataru )

Edited by cobi1, 06 June 2016 - 00:31.


#30
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015
Sinteti niste rai. In loc sa fuga si sa abandoneze salamul si ouale omul le-a pazit cu toate riscurile pina la sosirea consoartei. O fapta de vitejie. O Ecaterina Teodoroiu masculina (?).

PS: nu mai zic ca i-a asigurat si spatele femeii care l-a impins !!!1111!!!

Edited by wizardofoz, 06 June 2016 - 00:32.


#31
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View Postdjl, on 06 iunie 2016 - 00:24, said:

Cred că unii iau la modul exact nu <<curţa>> varga" (da, e în Biblie aşa ceva
Adică cum?!

#32
wizardofoz

wizardofoz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,626
  • Înscris: 15.01.2015

View PostAlice, on 05 iunie 2016 - 22:47, said:


Scenariu:
Fi-tu, peste vreo 15 ani, la volan, intra intr-un refugiu si omoara vreo 4-5 copii care asteapta autobozul. Tot asa o sa-i spui, ca e OK ca nu a patit el nimic?

Educatia se face de mic. Un copil care rastoarna un carut e clar ca are o problema, lasat in pace peste 15-20 de ani o sa ajunga genul care te bate pe tine pt. ca i s-a parut ca te-ai uitat la el.`

Serios? eu zic ca un copil care NU rastoarna un carut are o problema.
Sint doua metode de a prosti copiii prin (lipsa de) educatie: daca ii faci cuminti si daca ii faci obraznici. Daca ii zici ca e vina magazinului iese un idiot din el, care nu intelege raspundere individuala si crede ca lumea se invirte in jurul lui. Daca il bati de se caca pe el iese alt tip de idiot, lipsit de orice curaj si creativitate, un sclav care nu-si pune intrebari ci doar urmeaza ordine.

View PostCazimi, on 06 iunie 2016 - 00:32, said:

Adică cum?!

"Crutza"

Quote

Daca ar fi rasturnat caruciorul din greseala, reactia ar fi fost sa inceapa sa planga stiind ce va urma, nu sa fuga.

Tu iti inchipui ca l-a rasturnat intentionat ca sa vada cum se inroseste ta-su la fata?
Reactia nu e sa "plinga", sint multi copii care nu prea pling. Daca nu faci niste miorlaiti din ei.

#33
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View Postwizardofoz, on 06 iunie 2016 - 00:39, said:

"Crutza"
Aaaaaaah! Aha. Daaaa... și „copiii trebuie pupați doar în somn”

View Postwizardofoz, on 06 iunie 2016 - 00:39, said:

Tu iti inchipui ca l-a rasturnat intentionat ca sa vada cum se inroseste ta-su la fata?
Reactia nu e sa "plinga", sint multi copii care nu prea pling. Daca nu faci niste miorlaiti din ei.
Păi ăla a luat poziție de drepți că știa că urmează scatoalca, ceea ce înseamnă că era deloc prima dată.
Copiii plâng, dar fiindcă uneori sunt altoiți tocmai fiindcă plâng, aleg să o facă cu discreție, în solitudine.
Dar chiar și dacă e cum spui tu, tot îți dau dreptate.

#34
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Să nu <<cruţi>> varga = e moral să-ţi baţi copii cu băţul/nuiua.

Edited by djl, 06 June 2016 - 00:52.


#35
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,144
  • Înscris: 05.12.2002

View Postwizardofoz, on 06 iunie 2016 - 00:39, said:

Serios? eu zic ca un copil care NU rastoarna un carut are o problema.
Nu sunt de acord ca a fost batut de "s-a cacat pe el". A fost o palma!

View Postwizardofoz, on 06 iunie 2016 - 00:39, said:

Tu iti inchipui ca l-a rasturnat intentionat ca sa vada cum se inroseste ta-su la fata?
Da. Chiar asta cred. Cunosc genul asta de copii.

View PostCazimi, on 06 iunie 2016 - 00:46, said:

Păi ăla a luat poziție de drepți că știa că urmează scatoalca, ceea ce înseamnă că era deloc prima dată.
Copiii plâng, dar fiindcă uneori sunt altoiți tocmai fiindcă plâng, aleg să o facă cu discreție, în solitudine.
Ala nu a luat pozitie de drepti! A luat-o la fuga (probabil razand)! Voi va permiteati sa fugiti (la propriu) de parinti cand faceati o boacana? Eu nu (din respect, nu de frica).


Oricum, discutam degeaba. Nu am fost nici unul dintre noi acolo, nu stim exact ce s-a intamplat, nu stim care e istoricul, nu stim mai nimic.
In nici un caz nu sunt de acord cu bataia pentru orice rahat, tocmai pentru ca "Daca il bati de se caca pe el iese alt tip de idiot, lipsit de orice curaj si creativitate, un sclav care nu-si pune intrebari ci doar urmeaza ordine.", dar sunt unele specimene care chiar trebuie altoite (si sa simta) la unele boacane mai mari, altfel ajungi la "crede ca lumea se invirte in jurul lui."

#36
Cazimi

Cazimi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,152
  • Înscris: 25.10.2007

View PostAlice, on 06 iunie 2016 - 01:12, said:

Ala nu a luat pozitie de drepti! A luat-o la fuga (probabil razand)!
Nu știu de unde ți-a rezultat ție că băiatul a luat-o la fugă râzând. Eu am citit asta:

View Postkvlboy, on 05 iunie 2016 - 22:23, said:

Se ridica un baiat la 7 ani de jos si ia pozitia de drepti. Cativa metri mai incoace, un animal... pardon, un nene se uita la el si se repede spre el. Copilul era cu un pas inainte, stia ce-l asteapta. Asta il prinde si-i da o palma peste fata de ii sparge ochelarii.
Poate că am citit povești diferite?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate