Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

bitdefender safepay pagina alba

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
mag1001

mag1001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 31.05.2012
salut , folosesc bitdefender total security 2016 . pana acum , cand intram pe pagina de paypal sau home banking , aparea o fereastra a antivirusului de unde ma logam si puteam naviga/plati safe. in schimb , am cateva zile de cand m-i se deschide doar fereastra , am bara de sus cu adresa si atat...nu se deschide altceva . imi cerea actualizarea Flash Player , am facut-o ...dar degeaba . aveti idee ce ar trebui facut ? multumesc

#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
reinstaleaza antivirusul

#3
antinVidia

antinVidia

    - I'm deranged -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,302
  • Înscris: 14.02.2007
Contacteaza suportul Bitdefender.

#4
mag1001

mag1001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 31.05.2012

View Postgumball3000, on 04 iunie 2016 - 10:20, said:

reinstaleaza antivirusul
am reinstalat si vad ca merge acum . multumesc

#5
PicoDazore

PicoDazore

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 25.11.2011
Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge.
Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul.

#6
mag1001

mag1001

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 31.05.2012

View PostPicoDazore, on 04 iunie 2016 - 10:43, said:

Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge.
Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul.
am home banking pe 2 site-uri , eu si sotia , problema era aceeasi , dar s-a rezolvat dupa o reinstalalre . merci

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate