![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
bitdefender safepay pagina alba
Last Updated: Jun 04 2016 12:14, Started by
mag1001
, Jun 04 2016 10:09
·
0

Posted 04 June 2016 - 10:09

salut , folosesc bitdefender total security 2016 . pana acum , cand intram pe pagina de paypal sau home banking , aparea o fereastra a antivirusului de unde ma logam si puteam naviga/plati safe. in schimb , am cateva zile de cand m-i se deschide doar fereastra , am bara de sus cu adresa si atat...nu se deschide altceva . imi cerea actualizarea Flash Player , am facut-o ...dar degeaba . aveti idee ce ar trebui facut ? multumesc
|
Posted 04 June 2016 - 10:37

Posted 04 June 2016 - 10:43

Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge.
Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul. |
Posted 04 June 2016 - 12:14

Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge. Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users