![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
bitdefender safepay pagina alba
Last Updated: Jun 04 2016 12:14, Started by
mag1001
, Jun 04 2016 10:09
·
0

Posted 04 June 2016 - 10:09

salut , folosesc bitdefender total security 2016 . pana acum , cand intram pe pagina de paypal sau home banking , aparea o fereastra a antivirusului de unde ma logam si puteam naviga/plati safe. in schimb , am cateva zile de cand m-i se deschide doar fereastra , am bara de sus cu adresa si atat...nu se deschide altceva . imi cerea actualizarea Flash Player , am facut-o ...dar degeaba . aveti idee ce ar trebui facut ? multumesc
|
Posted 04 June 2016 - 10:37

Posted 04 June 2016 - 10:43

Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge.
Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul. |
Posted 04 June 2016 - 12:14

Si eu am BDTS, am verificat accesul la card, plata, si merge. Probabil, problemele pe care le intampini, sunt legate de banca la care ai contul/cardul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users