Muhammad Ali. Omul si legenda. :(
Last Updated: Jun 27 2016 19:11, Started by
toto_riina
, Jun 04 2016 06:48
·
0

Posted 04 June 2016 - 06:48

Nascut Cassius Marcelus Clay, s-a convertit la islam adoptand numele de Muhammad Ali, a refuzat incorporarea in armata si a militat impotriva razboiului din Vietnam. Despre performantele sale sportive stim cu totii. Boala Parkinson l-a ucis, dupa 30 de ani. RIP!
![]() |
Posted 04 June 2016 - 09:08

RIP
Personal il admir pt. increderea ce a afisat-o dar si pentru "zicalele" lui rimate. de viteza nu mai zic [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6igy7hmildM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] preferata mea: “I’ve wrestled with alligators, I’ve tussled with a whale. I done handcuffed lightning And throw thunder in jail. You know I’m bad. just last week, I murdered a rock, Injured a stone, Hospitalized a brick. I’m so mean, I make medicine sick.” ― Muhammad Ali Edited by silver_eye, 04 June 2016 - 09:08. |
Posted 04 June 2016 - 09:33

Ultimii lui 10 ani cred ca au fost bantuiti de depersonalizare. B. Parkinson aduce suplimentar dementa. Mai bine ca a decedat. A suferit degeaba.
|
Posted 04 June 2016 - 10:11

insa nu merita sa fie catalogat ca un erou american. Nu a vrut sa se duca in Vietnam acolo unde 58.000 s-au dus si nu s-au mai intors.
|
Posted 04 June 2016 - 10:41

insa nu merita sa fie catalogat ca un erou american. Nu a vrut sa se duca in Vietnam acolo unde 58.000 s-au dus si nu s-au mai intors. |
Posted 04 June 2016 - 10:47

incredibil cum americanii il considera cel mai mare atlet alaturi de Jordan cand nici macar nu sunt albi Pacat ca tuciurii nostrii nu sunt asa pasionati de sport.De fapt ii mai vezi pe la box si pe ai nostrii, tot asa manati de foame, un Banel pe la fotbal...dar nu se compara. E ca in bancul ala: Se intalneste un tigan cu un negru. Fiecare era cu un copil langa el. Se uita tiganul la negru si zice: − Ma, cum faci tu de faci prunci asa negri? Ca io nu reusesc! Ai mei toti sunt cafenii, maronii, da nu negri! − Poi ai tu **** la fel de mare ca a mea? − Nu, zice tiganu dupa ce verifica... − Hmmmm, da la fel de groasa-i ca a mea? − Nu, zice tiganu dupa ce verifica... − Ei, vezi !Intra lumina pe undeva! |
Posted 04 June 2016 - 12:22

Ali a fost doar un Mayweather. Supraestimat si cu lupte aranjate.
|
Posted 04 June 2016 - 16:00

Mare sportiv si gura mare!
Zicea ca ca apasa pe intrerupatorul de lumina si pana se stinge lumina, el deja e in pat ![]() |
Posted 04 June 2016 - 16:03

da ! ... Statele Unite ale Americii are presedinte negru ! ... poate "unii nu stie" !
![]() |
|
Posted 04 June 2016 - 16:04

Rasiștii sunt majoritatea. Și americanii sunt practic rasiști, dar sunt ipocriți și nu recunoasc. Căsătoriile între albi și negri în SUA sunt rarități.
Întrebare: boala a fost declanțată de pumnii pe care Ali i-a primit în cap sau dee drogurile pe care le-a luat? |
Posted 04 June 2016 - 16:46

incredibil cum americanii il considera cel mai mare atlet alaturi de Jordan cand nici macar nu sunt albi Ai zis bine, cel mai mare atlet, nu cel mai mare atlet negru sau atlet alb, sportul si viata in general n-ar trebui sa tina cont culoare sau regilie sau mai stiu eu, in final suntem cu totii oameni, iar in cazul lui si al altor sportivi, in final sunt cu totii atleti. |
Posted 04 June 2016 - 17:50

Așa...cel mai mare boxer. Eu zic că Mike Tyson plus încă cel puțin 3 a fost mai buni boxeri decit Ali. Toți s-au drogat însă, inclusiv Ali.S-a drogat mult și de aia i-a venit bîțu. . Tyson a recunoscut că se droga. În 2.000 a fost prins drogat după meciul cu polonezul Golota. Toți se droghează. Și frații Kliciko se droghează, altfel nu ar rezista la meciuri grele.
Prin urmare de ce să îi admirăm? |
Posted 04 June 2016 - 17:58

incredibil cum americanii il considera cel mai mare atlet alaturi de Jordan cand nici macar nu sunt albi
insa nu merita sa fie catalogat ca un erou american. Nu a vrut sa se duca in Vietnam acolo unde 58.000 s-au dus si nu s-au mai intors.
Ali a fost doar un Mayweather. Supraestimat si cu lupte aranjate. Trei postari,trei tampenii. Mai bine ia o pauza,ca esti pe langa rau de tot. |
Posted 04 June 2016 - 19:50

Întrebare: boala a fost declanțată de pumnii pe care Ali i-a primit în cap sau dee drogurile pe care le-a luat? |
|
Posted 04 June 2016 - 20:05

a fost un om al divertismentului, era foarte politic incorect
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users