![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
probleme microfon
Last Updated: Jun 03 2016 20:09, Started by
marian1920
, Jun 03 2016 17:51
·
0

Posted 03 June 2016 - 17:51

Salut ...mi-am cumparat niste casti de gaming cu microfon ,si cand vorbesc la el se aude un bazait imens ,nu ma intelege nimeni cand vorbesc.Am facut toate update-urile si setarile posibile la placa audio ,de fapt la toate componentele...am zis ca e de la casti ,or fi arse ,si am luat alte modele mai noi dar la fel ..am folosit si un microfon separat dar se aude foarte incet si cand bifez boost-ul se aude iar bazait ..va rog putin ajutor
|
Posted 03 June 2016 - 19:19

Pai asta e sistemul, fir neecranat corect, impedanta mare vine bazait de la curentul alternativ
![]() |
Posted 03 June 2016 - 20:09

am incercat ..dar ideea e ca .bazaitul se aude si fara microfon ,se aude in boxa,acum am observat
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users