Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Deschiderea unei cafenele in IASI
Last Updated: Nov 04 2019 16:55, Started by
Sorin88pop
, Jun 02 2016 21:29
·
0
#21
Posted 24 July 2018 - 13:52
Sorin88pop, on 02 iunie 2016 - 22:28, said:
asta e clar !!! dar... problema e ca nu gasesc spatii adecvate , si gasesc discutii pe net ca ai nevoie cam de 30.000 euro sa incepi...pfffff sincer stiu ca am nevioe de cateva mese pt un maxim de 25 persoane , doua frigidere si un expresor, poate si o bere buna la halba..dar buna sa fie...vreau sa inteleg daca ma incadrez in buget...mai ales ca nu gasesc mobilier de cafenele in iasi... ma refer uzat oare pot deschide in orice spatiu comercial sau trebuie unul speific...bn...stiu ca trebuie sa aiba grupuri sanitare , etc..dar aprobari si alte prostii... ESTE CINEVA CARE A TRECUT DE PRIMII PASI ? expresor?? bere la halba in cafenea?? Eu zic sa incerci sa faci altceva, la cafea nu te pricepi |
#22
Posted 27 July 2018 - 18:53
#24
Posted 12 September 2018 - 11:21
Sorin88pop, on 03 iunie 2016 - 08:44, said:
spuneti-mi acel " ceva" ce trebuie sa aibe o cafenea , care sa va dea impresia ca va simtiti "ca acasa" Poate-s cusurgiu. Dar dacă m-ai întrebat, răspund. Măi barista people, faceţi espresso până v-o ieşi pe urechi, dar nu scoateţi din ofertă cafeaua la ibric. Sau la filtru. Sau french press, cel mai simplu cu putinţă. Când merg la câte o cafenea şi cer o cafea mare, iar băiatul îmi aduce un shot de espresso cu o cană de apă fierbinte lângă, mă jur că-mi vine să i le torn în cap! Iubesc cafenelele care îmi oferă zeama aia lungă, care s-a contopit în întregime cu cafeaua, preferabil proaspăt măcinată. De exemplu, la Starbucks comand invariabil un filtru venti. |
#25
Posted 04 November 2019 - 16:55
robylup, on 03 iunie 2016 - 10:01, said:
Daca gasesti un espressor din ala din anii 70 cu manivela, cumpara-l daca ti-l permiti! In rest second-hand in Horeca inseamna bani aruncati pe geam. Daca iti pica espressorul dupa o luna? Daca crapa compresorul la vitrina frigorifica? E exact ca la orice lucru second hand, loterie clara. Si s-ar putea sa ingropi banii si sa nu ii mai vezi niciodata. Repet, nu vreau sa te descurajez, ci doar sa te fac realistic. Daca esti mic, e greu sa supravetuiesti. Am lucrat 12 ani in domeniul horeca si ca orice domeniu banos e plin de rechini. Cred ca vei avea o sansa daca: 1. Gasesti o zona buna 2. Iti faci reclama 3. Chiar daca folosesti lucruri sh sa fie curate. De fapt totul sa fie curat, impecabil, de la tine ca look, pana la pereti geamuri, mobila si scule 4. Cu adevarat cafea buna. Mergi in Alexandru, la minerva este un magazin de cafea al unui italian, iti face pe loc daca vrei sa gusti, la un espresor profii, dar vezi sa nu te pierzi in arome |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users