![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
BULETIN LA DOMENIU ?
Last Updated: Jun 02 2016 18:14, Started by
MihaiWiz
, Jun 02 2016 16:10
·
0

Posted 02 June 2016 - 16:10

Buna ziua, am comandat un domeniu acum 3 zle de pe gazduire.com.ro, si ieri mi-au trimis un mail in care ziceau sa trimit poza cu buletinul , ca nu am completat bine ceva.
Am refuzat crezand ca este o pacalealea, dupa intru la ei pe livechat si imi spun acelasi lucru, sa trimit poza cu actul de indentitate. Am citit putin la ei pe site despre Protectia Datelor si pare ok, bine nu sunt eu profesionist. Deci, am contul de la domeniu blocat acum, sa dau poza cu actul de identitate ? Va rog sa va uitati pe site in primul rand, si dupa sa comentati! Multumesc |
Posted 02 June 2016 - 16:19

Da, probabil niste date personale introduse par suspecte si de aia iti cere asa ceva.
|
Posted 02 June 2016 - 16:22

Am comandat .eu
![]() |
Posted 02 June 2016 - 16:49

vor sa puna mana pe tine, cei de RoTLD in caz ca faci o duda....
stat politienesc asa se numeste ![]() |
Posted 02 June 2016 - 16:52

De fapt ICANN-ul ii obliga, plus ca ROTLD nu are de a face cu .eu.
https://whois.icann....der-policy-wdrp |
Posted 02 June 2016 - 17:06

Da, ce crezi ca fac cu buletinul tau?
Curios totusi de ce iti cere mai exact... ce scrie in mail. |
Posted 02 June 2016 - 17:17

Asta scrie.
Pentru validarea datelor contului dvs va rugam sa ne trimiteti o copie a actului dvs de identitate. Pana la validarea datelor contul dvs va fi suspendat intrucat avem indoieli cu privire la veridicitatea inscrierilor din profilul dvs. Multumim pentru intelegere. |
|
Posted 02 June 2016 - 17:21

Ai completat datele in fals?
Sau ai un nume "misto"? Ca ceva a declansat verificarea... Edited by vubiv, 02 June 2016 - 17:21. |
Posted 02 June 2016 - 17:29

Cel mai probabil ai trecut un nume, si ai platit dupa un cont cu alt nume.
ICANN-ul cere sa fie valide datele de contact. |
Posted 02 June 2016 - 17:30

su tu ca un baiat destept ii faci o pza la buletin si blurezi atat cnp cat si alte data care nu sunt in prima fisa mentionata .inclusiv poza. ca nu cred ca pe pagina respectiva iti zice sa trimiti poza.....
|
Posted 02 June 2016 - 17:51

Si vor refuza documentul modificat si blurat si vor cere unul nemodificat.
|
Posted 02 June 2016 - 17:52

Nu iti recomand sa le dai buletinul cu CNP-ul/seria/numarul. Le dai blurate, altfel deloc. Se pot face o gramada de lucruri cu astea 3 date...
|
|
Posted 02 June 2016 - 17:57

Eu cred ca sunt oameni de cuvant, uite ce scrie la ei pe site :
http://www.gazduire....otectia-datelor |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users