![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Decoder Digi
Last Updated: Jun 02 2016 20:10, Started by
purcarualex
, Jun 02 2016 12:28
·
0

Posted 02 June 2016 - 12:28

Salutare tuturor, sunt din italia si cautam cateva raspunsuri pe acest Forum dar nu inteleg foarte multe, recunosc nu sunt un expert in domeniu deci (...) am un decoder digi si vreau sa trag semnal la 2 televizoare dar sa am posibilitatea de a vedea contemporan 2 canale diverse, este posibili? daca da cum? multumesc anticipat Forumului Softpedia si celor ce o sa ma poata ajuta. O zi buna!
|
Posted 02 June 2016 - 12:37

Decodorul este individual ca semnal...adica un decodor un TV...
Daca vrei sa pui un split de antena (pe cablu catre TV) orice canal care il vezi/schimbi pe Tv1 il vezi si pe Tv2 simultan....deci nu poti avea 1 decodor 2 Tv-uri si 2 programe separat. Poti avea doar 1 decodor + nnnn Tv-uri + 1 split + 1 canal (acelasi pe fiecare TV simultan) Edited by mcdan77, 02 June 2016 - 12:39. |
Posted 02 June 2016 - 12:49

Iti trebuie decodor pt. fiecare tv ca sa poti vedea canale separate pe fiecare tv.
|
Posted 02 June 2016 - 13:58

Mai exista si decodoare duble, putind urmari astfel 2 programe diferite pe 2 tv. Au avut chiar cei de la Digi. Am mai gasit asa ceva prin talciocuri.
|
Posted 02 June 2016 - 16:35

Posted 02 June 2016 - 20:10

Salutare tuturor, sunt din italia si cautam cateva raspunsuri pe acest Forum dar nu inteleg foarte multe, recunosc nu sunt un expert in domeniu deci (...) am un decoder digi si vreau sa trag semnal la 2 televizoare dar sa am posibilitatea de a vedea contemporan 2 canale diverse, este posibili? daca da cum? multumesc anticipat Forumului Softpedia si celor ce o sa ma poata ajuta. O zi buna!
Salutare tuturor, sunt din italia si cautam cateva raspunsuri pe acest Forum dar nu inteleg foarte multe, recunosc nu sunt un expert in domeniu deci (...) am un decoder digi si vreau sa trag semnal la 2 televizoare dar sa am posibilitatea de a vedea contemporan 2 canale diverse, este posibili? daca da cum? multumesc anticipat Forumului Softpedia si celor ce o sa ma poata ajuta. O zi buna! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users