Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Un teritoriu e al celui ce-l domina acum, sau poate fi clamat doar pe baze istorice?

- - - - -
  • Please log in to reply
69 replies to this topic

#55
leogoto

leogoto

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,001
  • Înscris: 01.12.2010

View PostMVSTELIDAE, on 26 octombrie 2016 - 12:02, said:

Singurul filosof român văzut de mine, cam de 10 ani, a fost unul numit „Brusli, Regele Canalelor”.
o spui ca si cand ar fi surprinzator.
nu e. e firesc. cine se-aseamana, se-aduna.

#56
neafloricadinobor

neafloricadinobor

    Senior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 12.03.2016
Un teritoriu e al celui ce îl stăpîneşte. dacă altul pe viitor îl va stăpîni atunci teritoriul va fi al aceluia.
Cît mai costă hectarul de pămînt în România? E voie să fie cumpărat de străini? Ce politică face statul să sprijine pe proprietarii români? Mi se pare că nici una, ba din contră dă legi care favorizează străinii. Ei vin cu produse mai ieftine pt că folosesc multe maşini, îngrăşeminte chimice, plante modificate genetic, subvenţii de 500 de euro la hectar. În acest fel falimentează pe proprietarul român care va ajunge să vîndă ieftin pămîntul.
ROMÂNIA ESTE ATACATĂ CONTINUU ÎNCEPÎND CU 1990. Ţara este jefuită continuu.

#57
MVSTELIDAE

MVSTELIDAE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 287
  • Înscris: 16.07.2015

View PostMount_Yerrmom, on 02 noiembrie 2016 - 23:03, said:

tz tz tz tz tz

o sa vina evreul ala batran si incontinent verbal si-o sa-ti explice - si nou de asemenea - ca evreii erau lumina intre goyim inca de cand s-a dat jos maimuta din copac.

cat despre elitele seculare israeliene - cred ca ai o imagine foarte idealista

e common knowledge in Israel ca evreii au acte de proprietate semnate de G_d asupra pamantului, atat printre seculari cat si printre habotnici

toata ideologia sionista, seculara sau cum vrei tu, e cladita pe suport halahic

ideologia seculara a fost abandonata de la bun inceput. sau a fost o masiva impostura, cochetand deloc discret cu habotnicia cea mai neagra

Israelul s-a cladit cu ashkenazim dintre cei mai primitivi, si indeosebi cu shvartse, cu mizrahim si sefardim - fara ei, secularii vietii ar fi fost minoritari si-n granitele ante 1969

nu e vorba de vreo noutate in ceea ce-i priveste pe habotnici si controlul lor de facto al vietii politice si sociale din Israel - asa a fost dintotdeauna
Una-i să cochetezi, alta-i să crezi în ele la modul ăla. Era greu să nu-i folosească, erau proştii lor. Apoi, orice propagandă, atâta timp cât nu o crezi, este bine venită, deviază atenţia inamicului, îi ocupă timpul cu tâmpenii(Vorbim de arabi. Ce propagandă merge la ei? Clar, una religiosă.) Deci să nu ne pripim şi să confundăm mijloacele cu motivul, cauza.
Ben Gurion a creat un stat secular, asta-i clar, dar care permitea iluzia că-i şi un stat teocratic, permiţând unele mofturi, impunând unele reguli religioase, pentru a atrage pe toată lumea. Una-i teoria, alta-i practica, Ben Gurion trebuia să improvizeze.

Era greu să construiască un stat herzlian, fiindcă nu toţi evreii erau din Europa modernă, unde religia era pe moarte, unii erau din Europa medievală sau din zone şi mai sumbre, ca Siberia bronzului, ca să nu vorbim de cei din Orient şi Africa. Apoi, strategia herzeliană nu prea a funcţionat până la capăt, fiindcă procesul a fost prea rapid, iar arabii i-au atacat, deci au făcut de atunci ajustări. Dacă nu permitea acele ajustări, probabil aveau un război civil, nu independenţă, că nu văd cum habotnicii ar fi dat înapoi, în cel mai bun caz ar fi plecat şi ar fi aşteptat pe  Mesia Posted Image)!

Dar la seculari nu vorbim chiar de religie, ci de tradiţii şi istorie, iar aia este altă discuţie, fiindcă şi aici au cam dat de pământ cu tezele lui Herzl. Dar să revenim, din păcate pentru ei şi arabi, toată istoria lor se confundă cu religia, adică liderii mari, războinicii etc, deci aţi putea confunda naţionalismul cu habotnicia, dacă nu sunteţi atent la detalii.
Evreii sunt foarte naţionalişti, însă după orice statistică sunt încă seculari, cu o majoritate relativă http://www.pewforum....ivided-society/.  Deci nu ştiu de unde teza că secularii erau în minoritate. Nu sunt nici acuma, dar o să fie în câţiva ani.  Poate naţionalismul lor exarcerbat de războaie crează acea iluzie.

Deci eu nu le idilizez elita, nici nu i-am studiat pe majoritatea în detaliu, dar să luăm creierul mişcării dacă avem dubii.
Theodor Herzl a fost un secular pur sânge, dacă era după el, nu vorbeam acuma de fantome funciare în legătură cu statul, doar despre o toleranţă universală(ce a făcut UE). Tot timpul trebuie să cauţi sursa mişcării, iar Herzl este sursa, fără el nu vorbeam azi de Israel. Despre asta vorbeam, Israelul s-a vrut a fi un stat secular, a fost şi încă este într-o bună măsură, că unii pe aici veneau cu teze aiurite din amintirile unor habotnici ortodocsi verzi.

Adevărat, nu a fost un stat secular perfect, doar Franţa s-a apropiat de acest standard, Catalunia Anarhistă.  Dacă tot avem dubii, să luăm  declaraţia de independenţă de la sursă. http://www.mfa.gov.i... of israel.aspx
Niciunde nu se vorbeşte de un pământul din CF-ul stelar, ci de

Quote

ERETZ-ISRAEL [(Hebrew) - the Land of Israel, Palestine] was the birthplace of the Jewish people. Here their spiritual, religious and political identity was shaped.
, nu se vorbeşte că Yehova i-a adus, ci ei au venit. Chiar, a fost un adevărat scandal dacă să introducă la sfârşit o formulă gen „Doamne, ajută!”. Până la urmă au introdus o formulă cu mai multe sensuri, să mulţumească pe toată lumea

Quote

PLACING OUR TRUST IN THE "ROCK OF ISRAEL”
!

Edited by MVSTELIDAE, 06 November 2016 - 13:56.


#58
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    My ride is Yermom

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,135
  • Înscris: 05.08.2015
Herzl era mort de 50 de ani cand s-a infiintat statul Israel.
Discursul tau este total inadecvat, in consecinta.
Nu vorbim ce ar fi putut sa fie ci de ceea ce a fost.
Chiar daca se declarau sau se declara seculari, ideologia marii majoritati a israelienilor - vezi-i si pe cei care participa la acest forum - este fundamental halahica.
De la idealul sionist de a face din evreimea mondiala "un popor la fel ca celelalte" [gandit expres in pofida idealurilor traditionaliste] s-a ajuns in cativa pasi [logic necesari] la "poporul ales, lumina intre neamuri". Cercul vicios s-a inchis.

Tu preferi sa crezi ca secularii i-au pacalit pe traditionalistii mai prosti.
Io zic ca de la bun inceput a fost invers.

Iata, nimic secularist aici, o declaratia 100% in acord cu legea halahica:

Quote

ERETZ-ISRAEL was the birthplace of the Jewish people. Here their spiritual, religious and political identity was shaped
Here they first attained to statehood, created cultural values of national and universal significance and gave to the world the eternal Book of Books.
After being forcibly exiled from their land, the people kept faith with it throughout their Dispersion and never ceased to pray and hope for their return to it and for the restoration in it of their political freedom.
Impelled by this historic and traditional attachment, Jews strove in every successive generation to re-establish themselves in their ancient homeland

Edited by Mount_Yerrmom, 06 November 2016 - 14:17.


#59
MVSTELIDAE

MVSTELIDAE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 287
  • Înscris: 16.07.2015

View PostMount_Yerrmom, on 06 noiembrie 2016 - 14:11, said:

Păi contează, doar noi(la general) vorbim despre România fără să înţelegem baza, adică mişcarea naţională, de asta nu ne înţelegem bolile, cine suntem etc.
De asta nu înţelege nici evreul de pe site cine este şi ce caută acolo. Statul este creaţia lui Herzl, chiar dacă cei ce au pus-o în practică nu au respectat teza la literă.

Pentru a putea discuta de Israel, trebuie să vedem ce stat a fost plănuit de creatorul nu prea divin, cu ce ne-am ales.
Şi este foarte adecvat, citiţi mai sus ce susţineau Florică şi Fane. Dacă cineva ar spune că fondatorii spirituali şi  practici ai statului român au fost dacopaţi comunisto-nazişti,  doar fiindcă România în câţiva ani o să fie dacopată şi comunisto-nazistă, eu trebuie să spun că-i fals, erau latinomani sau latinişti, nu aveau treabă cu comunismul şi nazismul!
Să mergem mai departe.
Cercul s-a închis, adevărat, dar de păcălit a fost invers.
Alea sunt texte care evocă tradiţia, istoria, caracteristice naţionalismului. Dacă era o declaraţie ortodoxă, vai, vai. Nu cunoaşteţi fanatismul Avramic, dacă consideraţi că aia este o declaraţie religioasă, mai mult una care ţi-ar aduce multe pietre în cap. Acuma nu puteau minţi, aia este tradiţia lor, nu au mistificat nimic, să spună că ei nu provin dintr-un neam religios, ar fi fost de râsul curcilor, să spună că nu provin din zonă, că nu se reîntorc, nu ar fi fost exact. Tocmai asta voia zionismul politic, până la urmă nu aveau ceva cu religia lor, doar ea nu trebuia să fie baza, statul trebuia să fie unul laic, pentru orice om, în special evrei, indiferent de credinţe sau necredinţe, limbă. Adică un stat unde evreii să nu fie priviţi ca o ciudăţenie, ci ca un firesc, să trăiască liniştiţi în patria lor. Dar nici ceilalţi rezidenţi de către evrei, poate ne citeşte şi utilizatorul evreu! Posted Image

Singura chestie religioasă din declaraţie a fost „Stânca Israelului”, care poate însemna şi Yehova sau doar terenul. Şi asta fiindcă ăia voiau să introducă o formulă mai fanatică, nu dădeau înapoi, deci a fost un compromis. Noi am avut Nihil Sine Deo, deci să spunem că un Doamne, ajută,  mascat, interpretabil,  nu-i chiar aşa rău.
Deci, dacă nu puteţi vedea diferenţa între tradiţie, naţionalismul exacerbat de războaie şi religia lor, atunci o să-i consideraţi foarte religioşi şi nu putem ajunge la o înţelegere. Nu-i o tragedie că nu putem, dar ocupăm spaţiul.
Pe final, ei nu prea sunt religioşi, încă, nu au fost în trecut, chiar deloc. Că majoritate perfectă nu există, asta-i clar!  Unii au fost habotnici chiar în interiorul zionismului, majoritatea o să fie în viitor!
Adevărat, am spus-o şi eu, din păcate pentru ei, istoria lor este legată de religie, deci riscă să piardă, pe drum, naţionalismul  în habotnicie. Este un pericol real şi este o realitate.
Deci ne-am lungit. Cerc este, sfârşit tragic o să fie, nu-s de acord, fiindcă nu rezultă de nicăieri că cei seculari au fost în minoritate şi aveau interese habotnice, ba din contră.
Că au căzut în capcană, că au făcut compromisuri, sunt de acord.
Multă sănătate!

Edited by MVSTELIDAE, 06 November 2016 - 15:55.


#60
neafloricadinobor

neafloricadinobor

    Senior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 12.03.2016
Musteliade bate cîmpii şi face afirmaţii false, de ex că :
-nu înţelege nici evreul de pe site cine este şi ce caută acolo (eu spun ca ştie evreul de de e el acolo, nu avea tu grijă)
-Statul este creaţia lui Herzl (eu spun ca statul Israel e o creatie americana! Cind America nu va mai ajuta, israelul  va pieri)
Exemplu de formulare agramată:"Cerc este, sfârşit tragic o să fie, nu-s de acord, fiindcă nu rezultă de nicăieri că cei seculari au fost în minoritate şi aveau interese habotnice, ba din contră."

#61
MVSTELIDAE

MVSTELIDAE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 287
  • Înscris: 16.07.2015

View Postneafloricadinobor, on 24 noiembrie 2016 - 17:21, said:

Musteliade bate cîmpii şi face afirmaţii false, de ex că :
-nu înţelege nici evreul de pe site cine este şi ce caută acolo (eu spun ca ştie evreul de de e el acolo, nu avea tu grijă)
-Statul este creaţia lui Herzl (eu spun ca statul Israel e o creatie americana! Cind America nu va mai ajuta, israelul  va pieri)
Exemplu de formulare agramată:"Cerc este, sfârşit tragic o să fie, nu-s de acord, fiindcă nu rezultă de nicăieri că cei seculari au fost în minoritate şi aveau interese habotnice, ba din contră."
Eu nu vorbeam de intenţiile lui în zonă, ci de intenţiile altora mai vizionari care au permis ca el să aibă intenţii în zonă.

În rest, nu mai îmi bat capul, poate o să te jignesc cumva şi am văzut că legionarii sunt foarte sensibili când este vorba de ei.

Mai mult, am văzut că adevărul este antiromânesc pe aici,  iar oricine nu-i legionar sau ticălos, expune adevărul istoric, este antiromân pe softpedia.
Aşa mi-a spus Lucifer că sunt.
Ori eu mă retrag din România lui Lucifer, fiindcă nu-i România mea, în România mea a fi român înseamnă să preţuieşti adevărul, să fii om înainte.
Chiar dacă România mea este din ce în ce mai mică după un studiu şi România vostră este mai mare, încă este un stat în care Lucifer mă poate declara antiromân doar pe softpedia că spun adevărul.
Ce să spun, am făcut un topic util pentru toată lumea, nazist, liberal, ungur, român, ţigan etc, iar acuma mă retrag.
Nu înainte de a vă felicita, munca voastră dă roade, aţi ajuns la 82%. Noi şi Afganistanul.
https://infographic....ss_europe_n.jpg

Edited by MVSTELIDAE, 25 November 2016 - 18:30.


#62
fane_cel_vesnic

fane_cel_vesnic

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 414
  • Înscris: 26.10.2016

View PostMVSTELIDAE, on 06 noiembrie 2016 - 13:40, said:

Adevărat, nu a fost un stat secular perfect, doar Franța s-a apropiat de acest standard, Catalunia Anarhistă.  Dacă tot avem dubii, să luăm  declarația de independență de la sursă.

Quote

ERETZ-ISRAEL [(Hebrew) - the Land of Israel, Palestine] was the birthplace of the Jewish people. Here their spiritual, religious and political identity was shaped.
Niciunde nu se vorbește de un pământul din CF-ul stelar, ci de

, nu se vorbește că Yehova i-a adus, ci ei au venit. Chiar, a fost un adevărat scandal dacă să introducă la sfârșit o formulă gen „Doamne, ajută!”. Până la urmă au introdus o formulă cu mai multe sensuri, să mulțumească pe toată lumea
adica sa multumeasca pe hoi polloi
https://en.wikipedia...wiki/Hoi_polloi
adica prostimea
sau cum spunea fostul primar al Bucurestiului, Oprescu, pwlimea.


Caci de la bun inceput ideea sionista e prin definitie una religioasa
Poporul evreu antic reprezenta discipolii unei anumite religii, adica niste credinciosi,
care puteau fi de etnii diferite, precum crestinii sau musulmanii astazi
Totodata, poporul evreu antic practica o religie astazi inexistenta
Talmudismul s-a nascut la 600 de ani dupa nasterea religiei crestine.
Si nici macar nu s-a nascut intr-un teritoriu apropiat de cel al poporului antic evreu.
S-a nascut intr-un popor persan, dintr-un teritoriu apartinand Persiei, intr-o limba diferita de cea
a poporului antic evreu

Sionismul insa a creat insa o identitate nationala bazata pe religie
si nu pe religia antica a evreilor,
ci pe religia talmudica.
Si a negat toate celelalte religii care se pretind iudaice
Si le-a izgonit din planul sionist.
Caci sionismul este prin definitie teocratic si exclusivist
Insasi comunitatile initiale de chibuturi s-au dovedit facand parte din acelasi plan mistificator
de insusire frauduloasa a identitatii poporului antic evreu.

#63
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View PostMVSTELIDAE, on 25 noiembrie 2016 - 18:29, said:

Mai mult, am văzut că adevărul este antiromânesc pe aici,  iar oricine nu-i legionar sau ticălos, expune adevărul istoric, este antiromân pe softpedia.
Aşa mi-a spus Lucifer că sunt.
Ori eu mă retrag din România lui Lucifer, fiindcă nu-i România mea, în România mea a fi român înseamnă să preţuieşti adevărul, să fii om înainte.
Chiar dacă România mea este din ce în ce mai mică după un studiu şi România vostră este mai mare, încă este un stat în care Lucifer mă poate declara antiromân doar pe softpedia că spun adevărul.
Tu si adevarul istoric. Te doare in pix de el atat timp cat nu iti sustine agenda. Nu te-am vazut sa comentezi la minciunile scoase de anumiti indivizi ce sustin ca Romania a trimis evrei la Auschwitz, imposibil din moment de Ardealul era la acel moment al Ungariei. In schimb ti-ai permis sa dai reporturi cand am incercat sa combat minciuna atat de evidenta. Care va sa zica nu te deranjeaza minciunile la adresa Romaniei, dar se umfla partiotismul in tine? Chiar atat de prosti ne crezi?

#64
Mount_Yerrmom

Mount_Yerrmom

    My ride is Yermom

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,135
  • Înscris: 05.08.2015
Legionarismul este o ideologie mizerabila, criminala, colectivista, la fel de daunatoare ca bolsevismul.

Singurul lucru care le diferentiaza este ca prima pune in centrul sau natiunea si rasa iar cea de-a doua clasa sociala.

Ambele oblitereaza individul, insa.

Dpdv crestin, legionarismul este o abominatie.

Trebuie sa fii tampit sa echivalezi legionarismul cu crestinismul ortodox desi legionarii au folosit o retorica crestinizanta.

Locul legionarilor si al bolsevicilor nu este decat in puscarie pentru ca metodele de implinirea ale ambelor ideologii sunt criminale.

#65
fane_cel_vesnic

fane_cel_vesnic

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 414
  • Înscris: 26.10.2016

View PostMount_Yerrmom, on 26 noiembrie 2016 - 14:39, said:

Sionismul este o ideologie mizerabila, criminala, colectivista, la fel de daunatoare ca bolsevismul.

Singurul lucru care le diferentiaza este ca prima pune in centrul sau natiunea si rasa iar cea de-a doua clasa sociala.

Ambele oblitereaza individul, insa.

Dpdv talmudic, sionismul este o abominatie.

Trebuie sa fii tampit sa echivalezi sionismul cu talmudismul ortodox desi sionistii au folosit o retorica iudaizanta.

Locul sionistilor si al bolsevicilor nu este decat in puscarie pentru ca metodele de implinirea ale ambelor ideologii sunt criminale.
de acord.

Edited by fane_cel_vesnic, 26 November 2016 - 18:54.


#66
seeker_of_truth

seeker_of_truth

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,331
  • Înscris: 27.11.2016
Dreptul istoric nu are nici o relevanta , doar fantezii puerile, forta a primat tot timpul , asa va fi mereu.

#67
SCORILO-CORYLLUS

SCORILO-CORYLLUS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,892
  • Înscris: 24.02.2008
Parerea mea: NU exista drept istoric, NU exista dreptul populatiei actuale. Daca esti suficient de puternic decizi tu, daca nu jucatorii mari decid astfel incat sa minimalizeze riscurile de conflicte si contagiune a conflictelor in zonele invecinate.
De aceea Crimeea a fost acceptata tacit, de aceea unirea cu Moldova nu exista.

#68
neafloricadinobor

neafloricadinobor

    Senior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 12.03.2016

View Postseeker_of_truth, on 27 noiembrie 2016 - 21:29, said:

Dreptul istoric nu are nici o relevanta , doar fantezii puerile, forta a primat tot timpul , asa va fi mereu.
In acest caz Israelul nu are nici un drept sa existe. Esti de acord?

View PostSCORILO-CORYLLUS, on 06 decembrie 2016 - 15:56, said:

Parerea mea: NU exista drept istoric, NU exista dreptul populatiei actuale. Daca esti suficient de puternic decizi tu, daca nu jucatorii mari decid astfel incat sa minimalizeze riscurile de conflicte si contagiune a conflictelor in zonele invecinate.
De aceea Crimeea a fost acceptata tacit, de aceea unirea cu Moldova nu exista.
Esti de acord cu existenta Israelului sau nu?

#69
seeker_of_truth

seeker_of_truth

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,331
  • Înscris: 27.11.2016

View Postneafloricadinobor, on 16 decembrie 2016 - 17:16, said:

In acest caz Israelul nu are nici un drept sa existe. Esti de acord?



de acord , insa statele nu se construiesc pe baza de drept ci pe forta

#70
neafloricadinobor

neafloricadinobor

    Senior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 12.03.2016

View Post_Sucre_, on 21 octombrie 2016 - 17:59, said:

nu se aplica, israelienii de astazi au putine in comun in afara de religie cu israelitii antici.
Aia cu ,, noi am fost tot acolo,, ii aceasi chestie ca prostia cu românii au locuit tot timpul in Transilvania
de fapt se doreste doar legitimarea unei stari de fapt, de ce nu le ajunge starea de fapt nu stiu.

Se aplica in Israel, cum am spus! Adica ei, evreii, socotesc ca ei au fost primii acolo, inaintea arabilor si de aceea ei au drept la acea tara, nu arabii. Tot asa a socotit si america, ca fara marea putere americana Israelul nici nu s-ar fi format nici nu s-ar fi mentinut.
Rominii au locuit tot timpil in Ardeal!  Mai demult au fost numiti DACI, apoi VLAHI, apoi ROMINI.Nu au disparut vlahii si au aparut rominii ci doar s-a schimbat numele. Tot asa au fost cu dacii. Au fost numiti vlahi de catre slavi. Cei care ii numeau daci, adica romanii, au disparut. Prin urmare nu dacii au disparut ci au disparut cei care ii numeau daci, adica romanii. Cei care ne numesc vlahi nu au disparut inca si de aceea denumirea mai exista la ei.

View PostMount_Yerrmom, on 26 noiembrie 2016 - 14:39, said:

Legionarismul este o ideologie mizerabila, criminala, colectivista, la fel de daunatoare ca bolsevismul.

Singurul lucru care le diferentiaza este ca prima pune in centrul sau natiunea si rasa iar cea de-a doua clasa sociala.

Ambele oblitereaza individul, insa.

Dpdv crestin, legionarismul este o abominatie.

Trebuie sa fii tampit sa echivalezi legionarismul cu crestinismul ortodox desi legionarii au folosit o retorica crestinizanta.

Locul legionarilor si al bolsevicilor nu este decat in puscarie pentru ca metodele de implinirea ale ambelor ideologii sunt criminale.

Tu cind vorbesti sau scrii parca ameninti si te pregatesti sa pocnesti pe cineva. Se vede treaba ca ai tot fost pocnit cind erai mic si acum ai vrea sa te razbuni.
Habar nu ai tu ce a fost legionarismul.
Legionarii nu au echivalat docrtrina lor cu creștinismul ortodox.
Bineînțeles că habar nu ai nici ce este socialismul, pe care îl numești depreciativ bolșevism.
O nesfîrșită ură iese din postările tale.

View Postseeker_of_truth, on 16 decembrie 2016 - 17:36, said:


de acord , insa statele nu se construiesc pe baza de drept ci pe forta

Păi, asta am spus eu: Israelul e construit pe bază de forță. Dreptul primului venit a fost folosit însă în acest caz, deși în dreptul internațional el nu este acceptat. În acest caz s-a operat cu două măsuri: una pt Israel și alta pt restul țărilor.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate