Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ciudatenie STB

Screen Mirroring pe TV Philips mo...

Scut metalic sub motor - recomand...
 Se poate vira la stanga in aceast...

Credit pe 5 ani achitat intr un an

Muzee inchise in lunile de concediu

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...
 La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...

Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...
 Cum se varuieste un perete pe car...

The Feeling - Sewn

Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto
 

ZTE ZXHN H298N

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
r3mteam

r3mteam

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 17.01.2010
cine ma poate ajuta cu un firmware pentru acest router.
eventual firmware-ul rds-ului sau chiar cel original

#2
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Daca l-ai primit in custodie de la RDS eu zic sa te calmezi daca nu vrei sa il platesti.

#3
danyel61

danyel61

    Fumător

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,143
  • Înscris: 19.08.2005
Cred ca e prea tarziu.

#4
r3mteam

r3mteam

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 17.01.2010
nu... e un router adus din anglia, si nu am acces la partea de wan desi am drepturi de admin.
si ma gandeam cu un firmware de la rds voi reusi sa il fac

#5
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,938
  • Înscris: 08.12.2008
you are admin but not root.

#6
valeatza

valeatza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 17.09.2008
cred ca este un produs ptr firme ce distribuie internet ,se ofera suport si update  doar catre firmele ce cumpara echipamentele acestea ,din pacate da ai ff mari limitari si in soft si setari .
as vrea si eu macar softul curat ptr 298n cel ce il vinde emag ,am cautat dar nu il gasesc .

#7
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
incercati urmatoarele pentru a va loga

user : admin
pass : MjC$2%jW

ar trebui sa mearga pe cele de digiPosted Image

#8
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Esti sigur ca datele alea sunt valabile pe toate routerele ZTE ZXHN H298N?

#9
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
nu pot garanta asta, dar nu strica o incercare.

#10
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,128
  • Înscris: 12.08.2006
Hyperoptic?

#11
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
Eu as incerca astea

DIGI

user : admin
pass : MjC$2%jW

JAZZTEL

user : admin
pass : admin

HYPEROPTIC

user : root
pass : 5gemh298n

MTS

user : admin
pass : admin

Edited by rodycor, 18 May 2018 - 21:42.


#12
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,128
  • Înscris: 12.08.2006
Pentru ZTE H218 de la Digi n-ai nimic sau merge aia de mai sus?

#13
rodycor

rodycor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 29.01.2007
V-am mai spus, nu costa nimic sa incercati.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate