Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Īncheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

Windows Server E 2012 R2 cu Active Directory si DNS

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
LordSad

LordSad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 18.06.2004
Va rog sfaturi la urmatoarea problema:
- conexiune la Internet prin fibra optica, IP alocat static de catre router-ul ISP-ului
- Windows Server  E 2012 R2 cu Active Directory si DNS Instalat
- domeniu : etc.example.net
Cum pot scoate serverul in exterior, ma intereseaza la domeniu sa pot conecta calculatoare din exterior.

Edited by LordSad, 20 May 2016 - 20:06.


#2
sceptic_schizo

sceptic_schizo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 638
  • Înscris: 23.02.2009
Ai cumparat un nume de domeniu ? Daca nu, folosesti adresa IP

#3
LordSad

LordSad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 18.06.2004
Am nume de domeniu cumparat ca sa nu poata fi cumparat de cineva. dar pe server vreau sa folosesc subdomeniu... server.exemplu.net

Edited by LordSad, 20 May 2016 - 21:46.


#4
Kriogen

Kriogen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 23.04.2014
Sa inteleg ca AD-ul are IP-ul extern setat direct pe el si conexiunea de la ISP intra direct in el?
AD-ul ce DNS-uri are configurate? Cele ale isp-ului?

#5
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,074
  • Înscris: 08.12.2008
solutia corecta ar fi configurarea si folosirea unui vpn. eu nu as conecta serverul direct la net.

#6
Kriogen

Kriogen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 23.04.2014

View Postcarmenclara1, on 16 iunie 2016 - 16:23, said:

solutia corecta ar fi configurarea si folosirea unui vpn. eu nu as conecta serverul direct la net.

De acord:
https://support.micr...en-us/kb/303503

#7
LordSad

LordSad

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 169
  • Înscris: 18.06.2004
Multumesc asa am procedat totul este ok

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate