Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Problema dezinstalare Kaspersky Total Security.

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007
Buna seara.
As avea o rugaminte la voi.
Cm as putea sa dezinstalez/sterg fisierele antivirusului Kaspersky Total Security daca acesta a fost dezinstalat in mod eronat (persoana respectiva a uitat sa inchida din taskbar alpciatia cu (exit). Au ramas fisirele in C Program Files si nu se pot sterge sub nici o forma.
CE este de facut?
Am incercat cu Unlocker si Iobit Unlocker dar degeaba intrucat nu se pot debloca (imi spune ca Explorer.exe le foloseste).

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,921
  • Înscris: 01.01.2010
Incearca din Safe Mode si daca nu se poate nici asa, vezi poate ai eu vreun Uninstaller.

#3
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,847
  • Înscris: 07.06.2014
si eu am kaspersky si iti pot spune ca de obicei, cam orice program mai intai cere a se inchide si apoi se poate dezinstala. asta daca il dezinstalezi din control panel.

pe de alta parte, windows nu poate dezinstala decat daca opreste mai intai procesele. ramasitele de folder ramase, se pot sterge fara probleme.

cu restart ai incercat?

recunoaste, dezinstalarea s-a facut cu un program de care a auzit ca este mai bun decat ce foloseste nasa la pc-urile lor.

#4
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007

View PostDany_Darke, on 20 mai 2016 - 19:14, said:

si eu am kaspersky si iti pot spune ca de obicei, cam orice program mai intai cere a se inchide si apoi se poate dezinstala. asta daca il dezinstalezi din control panel.

pe de alta parte, windows nu poate dezinstala decat daca opreste mai intai procesele. ramasitele de folder ramase, se pot sterge fara probleme.

cu restart ai incercat?

recunoaste, dezinstalarea s-a facut cu un program de care a auzit ca este mai bun decat ce foloseste nasa la pc-urile lor.

Da la persoana respectiva am incercat si cu restart si nimic.
AU ramas toate fisrele din Kaspersky in C Program files si nimic.
Din Safe mode nu am incercat.
Dar am folosit unlockere si sunt apa de ploaie. Nu stiu de ce le mai dezvolta. Poate asa de ''florile marului ca sa se laude si ei developerii"".
Ce alte solutii de rezolvare a problemei stiti?

View PostYOUR_GOD, on 20 mai 2016 - 19:13, said:

Incearca din Safe Mode si daca nu se poate nici asa, vezi poate ai eu vreun Uninstaller.

A fost dezintalat eronat (fara a se inchide din task bar cu Iobit Uninstaller) Prin urmare, este o mare greseala. Bine o solutie ar fi ca Windowsul sa se reinstaleze. Dar totusi pentru o aplciatie amarata....

#5
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,847
  • Înscris: 07.06.2014
doar daca stii sa faci din cmd

incearca cu safe mode si vezi ce iese

nu mai cita daca nu ai un scop anume pt care ai citat

#6
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007

View PostDany_Darke, on 20 mai 2016 - 19:22, said:

doar daca stii sa faci din cmd

incearca cu safe mode si vezi ce iese

nu mai cita daca nu ai un scop anume pt care ai citat

Ce legatura are citatul cu problema care mi-am expus-o aici? Serios acum.
Da o sa ii spun persoanei respective ca la distanta e foarte greu sa ajut pe cineva daca nu sunt face 2 face.

#7
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,847
  • Înscris: 07.06.2014
pt ca ocupi spatiul degeaba, pt ca reguli, pt ca regulament, pt ca nu e frumos.

#8
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,783
  • Înscris: 16.08.2010
https://support.kasp...?el=1464#block1

#9
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,847
  • Înscris: 07.06.2014
suportul celor de la kasperksy este ok atunci cand problema este generata de programul lor, nu de un altul.

dar initiator, mai incearca ceva. reinstaleaza kaspersky care a fost inainte, chiar daca este expirat trialul, si apoi lasa acea petarda de program cu care a dezinstalat pana acum si dezinstaleaza din control panel asa cum este firesc.

#10
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,783
  • Înscris: 16.08.2010
Vreau sa ne spuna dupa ce incearca...

Am avut KIS vreo cinci ani si mi s-a intamplat sa moara bateria cand dezinstalam KIS ca sa instalez K pure. Removerul de la ei a sters TOT ce ramasese... Sa incerce.

#11
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,847
  • Înscris: 07.06.2014
ok, de ce nu

#12
knight28

knight28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 13.11.2007
Va multuemsc frumos. Am rezovlat am sters fisierul din safe mode. Va multumesc mult pentru ajutor. Daca nu se putea sterge care era urmatoarea etapa cu un live cd linux?

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,705
  • Înscris: 15.06.2004
Cel mai simplu se facea reinstaland aceeasi versiune de kaspersky si apoi dezistaland-o corect.

E posibil ca acum sa mai fi ramas cate ceva prin sistem si sa ai probleme. Am mai intalnit cazuri cu genul asta de programe dezinstalate gresit ( uneori chiar din cauza unor bug-uri sau protectii ale producatorilor ) si ramaneau ceva drivere bagate in sistem. De obciei cele ale firewall-ului - caz in care nu se mai putea realiza conexiune la net.

Ruleza acum asta - https://support.kasp...ce.aspx?el=1464
Vezi daca apar ceva probleme - poti rula si un CCleaner - atat ptr temporare cat si ptr registrii.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate