Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

CASS 10% pe bani din banca din 2024

Criza de generatoare electrice HY...

Montaj semineu pe pardoseala parc...
 FATMA -

Institutia medierii

Mașini mici fașneț...

La multi ani @persona695!
 La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Trebuie sa economisim energie sau...

That '90s Show (2023 - ...)

Recomandare cablu display-port (p...
 Aparat pentru masurare radiatii t...

Unde vedem parada militara Bucure...

Inregistrare audio fara consimtam...

Cum pun protectie in Google Walle...
 

Rulare script in Group policy

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
atomicus

atomicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 25.09.2005
Salut,
Incerc sa scriu cat mai concis si punctual:

- Am mutat un domeniu de pe Server1 (Win Svr 2003) pe Server2 (Win Svr 2012 R2)
- Am un script care rula la fiecare logon al fiecarui user, un script care mapeaza niste foldere de pe un alt server (de date).
- Pentru rularea scriptului, este definita in Group policy, calea acestuia, in folderul implicit (\\numeserver\sysvol\domeniu\scripts\). Folderul SYSVOL apare partajat implicit, pe serverul DC.
- Am editat in Group policy, in sensul ca, in calea de mai sus, am schimbat numeserver din "server1" in "server2".

Problema e ca pe pc-urile din retea (XP si Win 7), nu ruleaza scriptul. In event viewer la sectiunea "Application" apare eroare userinit 1001, in care zice ca nu gaseste calea, care a ramas tot cea veche, adica pe server1. Am incercat cu gpupdate, restarturi.....nimic, nici un rezultat.
Mai trebuie facut ceva pe serverul 2 (cel nou), in afara de ce am facut eu? Sau poate trebuie sterse politicile si refacute de la inceput?

Multumesc anticipat pentru sfaturi.

#2
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007
Foloseste Preferences pentru mapari.

https://blogs.techne...oup-membership/

Edited by 654321, 19 May 2016 - 09:01.


#3
atomicus

atomicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 25.09.2005
Si cum pot elimina cautarea aia veche pe care continua sa o faca pc-urile din retea? (cea cu server1)....macar sa nu mai vad erori in event viewer...

#4
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,734
  • Înscris: 26.04.2007
muta rolurile catre acel server....
Cauta FSMO pe google.

Apoi pune la punct DNS-ul.

#5
atomicus

atomicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 25.09.2005

View Post654321, on 19 mai 2016 - 09:00, said:

Foloseste Preferences pentru mapari.

https://blogs.techne...oup-membership/

Dar am si clienti cu Windows XP. Cica la Xp nu ar merge varianta Preferences.

#6
654321

654321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,817
  • Înscris: 12.03.2007
Daca au SP3 instalat va merge.

#7
atomicus

atomicus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 216
  • Înscris: 25.09.2005
Am folosit preferences, nu merge. Am modificat numele politicii, asta (numele) se updateaza pe statii, dar calea scriptului nu!!! In registrii clientilor ramane calea veche cu denumirea noua! As mai putea sa fac ceva, inainte de a scoate/baga in domeniu toti clientii?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate