Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

Eurovision 2017 (Kiev): Portugalia locul 1, România locul 7.

- - - - -
 • Please log in to reply
1013 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

  *Pro-Digital*

 • Grup: Moderators
 • Posts: 21,754
 • Înscris: 07.04.2006
„S-a dus" Ediția a 61-a (Ediția a LXI-a), ce a avut loc în perioada 10-14 mai 2014, în Suedia, Stockholm, „Globe Arena“, în anul 2016. Postare plăcută cu știrile despre ediția a 62-a (Ediția a LXII-a) ce va avea loc în Ucraina. Ucraina a câștigat cea de-a a 61-a ediție (Ediția a LXI-a) a Eurovision în anul 2016 (Jamala-„1944”- Ucraina-534 de puncte)!

--------------------------------------------------------
Istoria Eurovision 2016, Suedia, Stockholm,  sâmbătă 14 mai 2016, finala, „Globe Arena“:

UCRAINA a câștigat EUROVISION 2016 cu o melodie care a făcut VALURI! RĂSTURNĂRI SPECTACULOASE în FINALĂ.

Melodia "1944", interpretată de Jamala, este un un cântec despre deportarea de catre Stalin a tatarilor din Crimeea. Rusia și Australia au pierdut primul loc după ce s-au acordat rezultate in urma televoturilor
UPDATE 1.30. Ucraina a castigat FINALA EUROVISION 2016 dupa o lupta stransa cu Rusia si Australia. După punctajul oferit de juriu, Australia conducea detașat, urmată de Ucraina. Rezultatul televoturilor a dus la o răsturnare a situației pe tabelă în fruntea clasamentului. 323 de puncte din televoting s-au dus către Ucraina.
Lituania:96 puncte
Franta:101 puncte
Austria:104 punte
Armenia:134 puncte
Suedia:139 puncte
Bulgaria:180 puncte
Australia:191 puncte
Polonia: 202 puncte
Ucraina:323 puncte
Rusia: 361 puncte
Lista celor "12 puncte" oferite de juriu. Australia conduce în top, urmata de Ucraina.
Austria: 12 puncte catre Australia
Islanda: 12 puncte catre Olanda
Azerbaijan: 12 puncte catre Rusia
San Marino: 12 puncte catre Ucraina
Cehia: 12 puncte Suedia
Irlanda: 12 puncte catre Belgia
Georgia: 12 puncte catre Ucraina
Bosnia: 12 puncte catre Ucraina
Malta: 12 puncte catre Marea Britanie
Danemarca: 12 puncte catre Ucraina
Franta: 12 puncte catre Italia
R. Moldova: 12 puncte catre Ucraina
Spania: 12 puncte catre Armenia
Finlanda: 12 puncte catre Suedia
Elvetia: 12 puncte catre Australia
Armenia: 12 puncte catre Franta
Cipru: 12 puncte catre Rusia
Bulgaria: 12 puncte catre Armenia
Olanda: 12 puncte catre Australia
Letonia: 12 puncte catre Ucraina
Israel: 12 puncte catre Ucraina
Belarus: 12 puncte catre Rusia
Germania: 12 puncte catre Israel
Rusia: 12 puncte catre Armenia
Norvegia: 12 puncte catre Italia
Australia: 12 puncte catre Belgia
Belgia: 12 puncte catre Australia
Marea Britanie: 12 puncte catre Georgia
Croatia: 12 puncte catre Australia
Grecia: 12 puncte catre Rusia
Lituania: 12 puncte catre Australia
Serbia: 12 puncte catre Ucraina
Macedonia: 12 puncte catre Ucraina
Albania: 12 puncte catre Australia
Estonia: 12 puncte catre Suedia
Ucraina: 12 puncte catre Lituania
Italia: 12 puncte catre Spania
Polonia: 12 puncte catre Ucraina
Slovenia: 12 puncte catre Ucraina
Ungaria: 12 puncte catre Australia
Muntenegru: 12 puncte catre Malta
Suedia: 12 puncte catre Australia
UPDATE 1.00. Câștigător a nouă premii Grammy,  Justin Timbe spune că a urmărit ultimele două concursuri Eurovision, iar anul acesta a vent însoțit de colegii săi, cetățeni americani, deoarece competiția este difuzată, în premieră și în rețelele din Statele Unite. Specialiștii în Eurovision din mai multe țări europene s-au gândit să speculează că acesta este un motiv pentru America de "a se transforma într-o nouă Australia" și să se alăture concursului începând de anul viitor.
Sursa: http://www.evz.ro/fi...ste-moment.html
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marea finală a concursului Eurovision, competiție de la care România a fost exclusă pentru acumularea unor datorii uriașe către European Broadcasting Union, a fost câștigată de UCRAINA.

MELODIA CÂȘTIGĂTOARE

Ucraina a câștigat finala concursului Eurovision 2016, cu piesa ”1944”, interpretată de Jamala, o cântăreață de etnie tătară, potrivit site-ului oficial al competiției.
Textul în engleză al piesei este scris chiar de Jamala, fiind inspirat din amintirile străbunicii sale, deportată cu cei cinci copii din Crimeea, alături de alți circa 240.000 de tătari.
Oficiali politici de la Moscova și din Crimeea au protestat față de această alegere destinată, potrivit lor, să denigreze Rusia, după ce aceasta a anexat, în martie 2014, peninsula ucraineană Crimeea.
Marea finală a fost transmisă live pe canalul de YouTube al festivalului.
În România, nicio televiziune nu a transmis gala finală. În schimb, pentru prima dată în istoria concursului, finala va fi transmisă și în Statele Unite, ocazie cu care, pe scena Eurovision, a fost invitat să cânte celebrul cântăreț Justin Timberlake.
Sursa: http://www.digi24.ro...gata de UCRAINA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eurovision 2017 se va desfășura în Ucraina.


Ucraina a câștigat Eurovision Song Contest (E.S.C.) cu piesa „1944”, interpretată de Jamala. Ea a obținut un total de 534 de puncte. Pe locul al doilea s-a clasat Australia.
Pe scena de la „Globe Arena“ din Stockholm au urcat reprezentanții a 26 de țări: Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Franța, Georgia, Germania, Ungaria, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Olanda, Ucraina și Marea Britanie.
Republica Moldova a oferit punctajul maxim (12 puncte) din partea juriului Ucrainei. În urma televoting-ului, 12 puncte au fost oferite de către Republica Moldova Rusiei, 10 puncte - Ucrainei, iar 8 puncte - Azerbaidjanului.
Moldova 1, Radio Moldova Actualități, Radio Moldova Muzical, Radio Moldova Tineret și TRM.MD au transmis, în direct, finala din această seară a Eurovision Song Contest 2016, dar și semifinalele din 10 și 12 mai.
Republica Moldova a participat pentru a 12-a oară în această competiție. În acest an, reprezentanta țării noastre, Lidia Isac, cu piesa „Falling stars” nu a reușit să se califice în marea finală.
E.S.C. este o competiție muzicală internațională, organizată de European Broadcasting Union (E.B.U.), cea mai mare asociație a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive și mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiștii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion și Johnny Logan.
Sursa: http://trm.md/ro/eur...ura-in-ucraina/

Edited by megafanro, 15 May 2016 - 01:22.


#2
Vla0d_

Vla0d_

  Patrick Ekeng!

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,879
 • Înscris: 20.06.2012
Felicitări.. ăăă... youtube pentru că mi-a dat șansa să urmăresc în direct finala. Am fost surprins de răsturnarea aia de situație, au fost ceva modificări și în ceea ce privește stabilirea punctajului, ce au și schimbat radical câștigătoarea competiției. Oricum ar fi fost ciudat să vedem Eurovision în Australia.

Legat strict de melodiile din concurs, personal n-am avut nici o favorită anul ăsta, spre deosebire de precedenții. Cele trei melodii de pe podium mi s-au părut și cele mai reușite, din toate punctele de vedere.

#3
vubiv

vubiv

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,687
 • Înscris: 18.02.2016
Un clip pe YouTube cu melodia castigatoare nu se gasea sa fie atasat in post?
Sa auda lumea castigatoarea.

#4
Alecsandru010

Alecsandru010

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 36,227
 • Înscris: 29.06.2011
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/oxS6eKEOdLQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Concursu' asta a ajuns sa fie turnesol pentru opiniile politice ale europenilor. Crimeea, URSS, Stalin, deportare vs Crimeea, anexare militara, Putin, Rusia. Eurovisionu' a devenit un concurs geopolitic.

Mie melodia mi se pare naspa.

Edited by Alecsandru010, 15 May 2016 - 07:27.


#5
hellmarvel

hellmarvel

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,003
 • Înscris: 12.03.2010
Eu am dormit bustean, si bine am facut. Nu spun ca n-au facut bine votantii piesei Ucrainei ca le-au dat un sut in oua rusilor, problema e ca au intarit cu asta convingerea ca asta nu e un concurs muzical, ci politic.

Din toate piesele am ascultat doar piesa Australiei, si doar pentru c-am vazut vreo doi certindu-se pe internetz ca aia nu "prea" e nascuta-n Australia. Melodia nu mi-a spus nimic, si iaca acuma aflu ca era sa cistige. WTF ?

Si, mai nou, Australia e participant permanent (concurent) la Eurovision ? Anul trecut parca era doar invitat. Asteptam China, daca or sa transmita Eurovisionul pe teritoriul lor, cu toate avantajele care decurg de aici, sa participe.

#6
-Dorulet-

-Dorulet-

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,014
 • Înscris: 11.06.2014
Odinioara Eurovisionul era un concurs unde se lansau slagare. Cati din cei care au votat Ucraina se vad fredonand melodia pe care au declarat-o castigatoare si cati isi vor mai aduce aminte peste ani de ea?

#7
Autumn_Dream

Autumn_Dream

  Vis de Toamna

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,713
 • Înscris: 09.11.2010
Ucraina a avut o porcărie de melodie. Rusia trebuia să câștige din moment ce era favorita publicului. Ceva s-a întâmplat între timp.

#8
TheStarkestTruthMatters

TheStarkestTruthMatters

  Semper Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,033
 • Înscris: 09.12.2015
Atat timp cat nu a castigat un travestit / o travestita ... ce pot sa zic e o.k. ,foarte multi tatari din Crimeea au fost membri in trupe pro-germane, asa ca nu vad de ce lumea se mira ca sovieticii i-au matrasit la modul "en-gros" in vara si toamna anului 1944 atunci cand au recucerit Crimeea din mainile bravei armate germane si a aliatului de nadejde al Germaniei, "ha-ha-ha-armata regala romana" (referirea e la halul in care era inadecvat echipata si insuficient sprjinita armata romana)

Rusia ... nikakda, nicivo, pehlivanilor

#9
tehnics

tehnics

  acolo unde vara-i zi la miezul noptii

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 30,866
 • Înscris: 01.11.2005
Eu am o mica-mare intrebare: Ce cauta Australia in EuroVision ?

Quote

Eurovisionu' a devenit un concurs geopolitic.
Bineinteles...asa a fost de foarte multi ani incoace. Ti se pare ca barbatul-femeie de anii trecuti a fost preferatul publicului ? Neah.
Vorba lui Stalin ( bine, nu stiu daca chiar Stalin a spus asta ) : Nu e important cine voteaza, important este cine numara voturile.

Edited by tehnics, 15 May 2016 - 07:52.


#10
sarac.lipit

sarac.lipit

  Cînd ești condus de proști, toate merg prost

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,828
 • Înscris: 14.06.2006
Neparticipanta...asta prâpãditã cu datorii...nu-i aia de nu-și poate vinde-n magazine produsele proprii?
Cînd ești condus de tîmpiți...ce vrei? Neurovezeon?
Acu' cer și armamament american... pe mare...cînd toți luptã pentru pace. Rușii vor egala, americanii iar vor plusa...și cam asta-i...sper sã fie ras bucureștiul primul de pe hartã cu ambele megastructuri bisericești cu tot
Neam de cretini prin frunte pe'acolo...
Spectacolul slãbuț, ca tot ce-i prin ioropia
Coreanca ...gît bun, mai bun ca al ucrainencei...dar dacã o dãm în politic...clar e mai "bunã"

#11
CABLE MAN

CABLE MAN

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,890
 • Înscris: 11.01.2006
probabil de aceea nu a castigat AUSTRALIA ,cei de la EBU nu sunt inca pregatiti sa realizeze un spectacol atat de departe de EUROPA si au schimbat clasamentul.

#12
toto_riina

toto_riina

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 10,579
 • Înscris: 20.08.2014
Musica ridendo moris :)) Probabil s-au gandit ca daca nu-i pot bate pe rusi prin caile conventionale, o vor face prin muzica, vor sensibiliza toata Europa sa fie de partea lor pana la final. In fond, e vorba si de un razboi mediatic, nu? Iar media muta de multe ori muntii din loc prin manipulare (vezi bombardarea Serbiei unde sarbii au fost demonizati a.i. opinia publica sa fie de acord cu bombardamentele pt. pedepsirea "calaului").
O mizerie. Ei n-au bani sa treaca strada, le-a scazut pib-ul per capita sub nivelul Kosovo si vor sa organizeze ditai concursul. O mizerie politica. Probabil tot amerlocii le vor da bani pt. organizare, sau mai bine sa scoata oligarhul Porosenko bani de la teschereaua lui ca are destui. Inainte de finala toate pariurile erau pe Rusia, si de obicei ce se zonea ala era si castigatorul -acu nu! Rusia trebuia sa primeasca o lectie ca si anul trecut, sa se vada ca e izolata international! Oricum, la votul publicului castigasera! Iar juriul care e compus politic, a decis altceva!

#13
arab

arab

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,586
 • Înscris: 12.03.2006
Nu-i mai bine de noi? Am stat cuminti acasa si nu ne-a fost frica de venirea concursului la Bucuresti! Suntem mici, aia cu razboi in coasta si pot face un concurs, basca sa nu aiba datorii la EBU! Suntem penibili!

Nu imi place deloc piesa, erau altele mai rasarite, insa asa e la Eurovision.

Edited by arab, 15 May 2016 - 08:34.


#14
toto_riina

toto_riina

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 10,579
 • Înscris: 20.08.2014
Pai da. Eu zic ca nici la anul nu ar trebui sa participam  (chiar daca o sa reusim sa ne platim datoria la EBU), uite cum face Turcia, si-a organizat singura Turkvizion, satula de magariile politicianiste! Pai n-avem noi festivalurile Cerbul de Aur si Mamaia, mult mai frumoase?

#15
ChrisD

ChrisD

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 836
 • Înscris: 06.10.2013

View Posttoto_riina, on 15 mai 2016 - 08:20, said:

Musica ridendo moris Posted Image) Probabil s-au gandit ca daca nu-i pot bate pe rusi prin caile conventionale, o vor face prin muzica, vor sensibiliza toata Europa sa fie de partea lor pana la final. In fond, e vorba si de un razboi mediatic, nu? Iar media muta de multe ori muntii din loc prin manipulare (vezi bombardarea Serbiei unde sarbii au fost demonizati a.i. opinia publica sa fie de acord cu bombardamentele pt. pedepsirea "calaului").
O mizerie. Ei n-au bani sa treaca strada, le-a scazut pib-ul per capita sub nivelul Kosovo si vor sa organizeze ditai concursul. O mizerie politica. Probabil tot amerlocii le vor da bani pt. organizare, sau mai bine sa scoata oligarhul Porosenko bani de la teschereaua lui ca are destui. Inainte de finala toate pariurile erau pe Rusia, si de obicei ce se zonea ala era si castigatorul -acu nu! Rusia trebuia sa primeasca o lectie ca si anul trecut, sa se vada ca e izolata international! Oricum, la votul publicului castigasera! Iar juriul care e compus politic, a decis altceva!
Fix acelasi comentariu este si pe hotnews. Pacat ca aici nu se pot da minusuri. Daca mai intru si pe alte siteuri poate il mai gasesc

Attached Files


Edited by ChrisD, 15 May 2016 - 09:36.


#16
motanu_mic

motanu_mic

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,041
 • Înscris: 16.12.2013
dar cel mai mare punctaj vad ca-l avea rusia 361 din votul telespectatorilor cred

adic anu castiga aia din vot? castiga aia cum aranjeaza in culise?
oricum piese de cacao

#17
petre69

petre69

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 35,785
 • Înscris: 27.01.2009
Romania pe ce loc a iesit?

#18
sftpdt

sftpdt

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,687
 • Înscris: 29.08.2013

View Postpetre69, on 15 mai 2016 - 10:59, said:

Romania pe ce loc a iesit?

Nici n-am participat.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate