![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
.com vs .eu pentru website personal
Last Updated: May 15 2016 16:07, Started by
DarkMinion
, May 14 2016 16:03
·
0

Posted 14 May 2016 - 16:03

Presupunand ca un individ, de dragul discutiei numit Vasile Popescu, doreste sa-si faca un website personal de tip "CV/Résumé".
In Romania, si vasile si popescu sunt nume foarte comune deci vasilepopescu.com sau .ro nu este disponibil, dar individul nostru a gasit 2 domenii similare libere: vasilepopescu.eu si popescuvasile.com . Intrebarea mea este: care dintre cele doua domenii sa fie principalul si care sa redirectioneze spre celalalt? Motivul pentru care intreb are la baza o discutie dintre mine si clientul meu. Clientul meu prefera "vasilepopescu" pentru ca 'e ordinea fireasca a numelui'. Eu i-l recomandam pe al doilea datorita faptului caci consider .com fiind mai potrivit. Probabil ambele motive sunt puerile, de aceea apelez la voi. Ce parere aveti? |
Posted 14 May 2016 - 16:39

Nu conteaza.. de obicei se merge pe .com pentru ca e folosit mai mult si mai cunoscut fata de .eu.
|
Posted 14 May 2016 - 20:33

.com vine de la commercial, nu ca ar conta neaparat...
.eu e mai ieftin |
Posted 14 May 2016 - 20:53

Posted 14 May 2016 - 23:32

Posted 15 May 2016 - 16:07

Eu zic sa faci cum zice clientul in cazul acesta.
Daca avea si alternativa .ro pe aia ti-as fi recomandat-o. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users