Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Blocare websiteuri prin modem

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Salutare, am o problema la care ma pricep prea putin dar care pare relativ simpla. Inteleg ca pot bloca anumite siteuri direct de pe pagina modemului. Am intrat pe pagina la Access Control, unde am gasit Quick Setup - Create a Host Entry.

Aici apar trei campuri:


Quote

Mode: IP Adress

Host Description:

LAN IP Address:


Am cautat IP-ul siteului pe care voiam sa-l blochez cu ping. Mi-a dat un IP. L-am introdus in primul rand si am primit mesajul:

Quote

Start IP address must be in the same subnet with LAN IP address.


Cum gasesc acest LAN IP adress? Multam mult.

#2
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,799
  • Înscris: 24.05.2010
la advance

#3
Mihai_3

Mihai_3

    我會回來的...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,710
  • Înscris: 26.04.2007
.

Edited by Mihai_3, 14 May 2016 - 15:58.


#4
qwertyuiop123467890

qwertyuiop123467890

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 08.03.2014
Daca e vorba de niste PC-uri, poti folosi un program creat de mine: http://forum.softped...5130-de-minute/ (PS. functioneaza doar daca ai o partitie cu labelul "C:\", altfel, nu prea functioneaza (salveza toate datele in C:\Windows\", astfel, un copil normal, cu frica de dumenzeu, nu ar umbla prin C:\Windows\)

Daca nu, atunci, intra la parental control (ala din router, nu programul), in rest, o zi buna :).

#5
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Multumesc, sunt pe Ubuntu, nu cred ca functioneaza. Am gasit ceva tutorialuri pe net, dar pentru un nespecialist sunt cam grele. Nu se poate afla acest IP LAN cu un simplu ping? La orice site, sa zicem exemplu.ro. Cum blochez siteul exemplu.ro?

#6
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,880
  • Înscris: 21.04.2005

 Pixelut, on 14 mai 2016 - 15:42, said:

Inteleg ca pot bloca anumite siteuri direct de pe pagina modemului.

Cum ti-ai dat seama de asta ?

LE.- Daca nu e prea secret , despre ce modem vorbesti ? In ce retea ?

* - daca te uiti la IP-ul placii de retea probabil ca o sa descoperi si LAN adress !!  Zic probabil ca inca nu stim  ce echipament si ce setari sunt acolo .

Edited by ndor, 14 May 2016 - 16:11.


#7
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Sunt niste tutorialuri pe net, dar punctul cu IP LAN ma depaseste. Spun sa introduc aceste date dar nu-mi spun si cum sa le aflu. Ma puteti ajuta? Orice site, sa-i zicem exemplu.com. Ce trebuie sa fac, pas cu pas?

Iata un exemplu de asemenea tutorial:

http://www.tp-link.com/en/FAQ-273.html

Acest IP Range e de la routerul meu? Poate ca m-ar ajuta si daca as intelege principiul. IP Range nu e de la siteul care trebuie blocat? Nu e IP-ul acela care apare prin ping?

#8
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,880
  • Înscris: 21.04.2005
LE.- Daca nu e prea secret , despre ce modem vorbesti ? In ce retea ???????????????????????????

#9
luci_flash

luci_flash

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,932
  • Înscris: 17.09.2010
Un site nu are un IP fix, sau nu are doar un singur IP. Doar la siteuri mici, cu server dedicat, dar si astea schimba IP-ul o data la cateva luni.
Tu trebuie sa blochezi site-ul, nu IP-ul.
Daca ne zici ce router/modem ai poate reusim sa te ajutam.

#10
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
E modemul meu de-acasa. Ideea e ca pe PC am un fisier de hosts foarte puternic care ascunde numeroase siteuri, dar cand ma conectez cu tableta sau telefon nu mai e la fel. Initial ma gandeam sa copiez fisierul de hosts pe tableta si telefon, dar e mai complicat. Mi s-a spus ca pot interzice aceste siteuri si din TP-LINK, direct de pe pagina lor. Trebie sa dau si seria?

#11
marius87ism

marius87ism

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,773
  • Înscris: 18.11.2012
Io inteleg ca unele chestii tehnice te depasesc si nu e nimic deosebit in chestia asta, dar si intrebarile simple iti pun probleme?

#12
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Ca incepator mi-e si greu sa vad ce e simplu si ce e complicat. Aici imi pare complicat. Povestea cu fisierul de hosts era simpla. Nu se poate sa mi se explice direct, pe un exemplu clar? Am un TP-LINK la care ma conectez cu tot ce am, de la laptop la tableta.

Ce informatii mai trebuie sa dau? Sa dau numarul de serie de pe carcasa?

#13
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,880
  • Înscris: 21.04.2005
Spre binele tau , roaga un moderator sa-ti mute postul pe aria Networking .Poate acolo ai sansa sa gasesti pe cineva cu foarte multa rabdare ca se indrume .

#14
marius87ism

marius87ism

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,773
  • Înscris: 18.11.2012

 Pixelut, on 14 mai 2016 - 18:41, said:

Ca incepator mi-e si greu sa vad ce e simplu si ce e complicat. Aici imi pare complicat. Povestea cu fisierul de hosts era simpla. Nu se poate sa mi se explice direct, pe un exemplu clar? Am un TP-LINK la care ma conectez cu tot ce am, de la laptop la tableta.

Ce informatii mai trebuie sa dau? Sa dau numarul de serie de pe carcasa?
Marca si model router+provider de internet pentru inceput.

#15
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
Bineee!
Tu zici modem, de fapt te referi la funcția lui de router.
Am intrat pe un simulator de tp-link și atașez 3 poze în care se vede că se poate controla accesul unor clienți din lan identificați  prin ip-addr(trebuie să fie statice pe client) sau prin mac-addr(aferente clienților din lan) către anumite destinații identificate prin ip-addr(poate fi o listă) sau prin nume-domeniu.
Attached File  host.png   164.79K   27 downloadsAttached File  target.png   190.31K   25 downloadsAttached File  target2.png   192.95K   26 downloads

#16
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Da, pare greu dar am intalnit lucruri si mai grele :) Da, cred ca e vorba de router. Dar sa trecem la date concrete.

TP-LINK TL-WR841N 300Mbps pe RCS

Concret: vreau sa blochez un motor de cautare. Oricare.

motordecautare.com sa zicem. Ce trebuie sa aflu de la siteul respectiv si cum trebuie sa-l blochez? Banuiesc ca mai intai ar trebui sa aflu niste date de la siteul motordecautare.com pe care sa le folosesc pe pagina routerului pentru blocare.

#17
Pixelut

Pixelut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 11.08.2005
Exista o metoda pentru asa ceva?

#18
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,880
  • Înscris: 21.04.2005
Da . dar in nici un caz cu modelul ala de router .
In celalalt topic pe care l-ai deschis tot pe tema asta ,  insira cineva niste modele .
Continuarea ....dupa doua sapamani , cand mai dai pe aici !

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate