Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Sfarsitul lumii: utopie sau realitate?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
112 replies to this topic

#91
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
Logic1,

uite un paragraf:
"si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apoc.13:17)"

te rog sa-l dezvolti. [vreau sa vad ce zici despre prostiile alea spirituale cu cardurile si cipurile prin care sfintii nu vor fi lasati sa cumpere de la Carefour si Kaufland .Posted Image]

Edited by Dude_2nd, 10 February 2017 - 08:16.


#92
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,079
  • Înscris: 10.09.2008
Există două semne diferite pentru că există două locuri diferite unde se aplică. În acest caz sunt numai două posibilități în care se face însemnarea:
(1) nume pe frunte și număr pe mână
(2) nume pe mână și număr pe frunte
Prima variantă este singura logică și sprijinită de context. Cei 144.000 (14:1), prostituata (17:5) și robii din 22:3 au scrise nume pe frunte. Există și alte motive pentru care numele fiarei ("Babilonul cel Mare") este scris pe frunte și numărul ei ("666") pe mână.
Cei care au numărul pe mână nu sunt o parte a prostituatei vinovată de sângele sfinților. Unii dintre aceștia vor ieși din Babilon împreună cu "poporul Meu" și vor fi salvați (mulțimea mare de leviți luați dintre Neamuri).

Edited by logic1, 10 February 2017 - 12:11.


#93
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
ok.
ca sa nu mai poti sa te lafai in explicatii la 1000 de km de cireş, am sa-ti ingustez marja de manevra, prin scurtarea paragrafului:
""si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde. (Apoc.13:17)""

explica aci, te rog. :)

#94
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,079
  • Înscris: 10.09.2008
Sper să citești postul până la cireș capăt... :)

Fiara face război cu sfinții și aceștia sunt duși în robie. Aceasta înseamnă că ei își pierd una din libertățile fundamentale, aceea de a se închina lui Dumnezeu - libertatea conștiiței. Toți oamenii i se închină fiarei cu excepția celor din cartea vieții Mielului - biserica. (citește 13:7-10). În acest punct (la începutul celor 42 luni) nu mai există libertatea de a evangheliza (de a cumpăra sau vinde adevărul). Dar lipsa libertății ”oficiale” nu-i împiedică pe sfinți să se închine și să evanghelizeze în ilegalitate. Acum intervine fiara a doua și icoana instalată de ea care ”îngustează marja de manevră”. Situația devine și mai gravă pentru sfinți cțnd le este afectat dreptul la subzistență prin interzicerea oricărei relații economice și comerciale. Fără semnul pe frunte sau pe mână sfinții nu mai pot avea un loc de muncă (nu pot vinde munca lor), nu au acces la asistență socială și în sistemul de sănătate, nu pot cumpăra alimente și sunt condamnați să se stingă (mai grav ca evreii în ghetouri).

Situația găsită de Isus la întoarcerea lui cu privire la ”frații lui” și o parte dintre oamenii națiunilor care au făcut ceva remarcabil pentru ei:

35 Căci am fost flămând (neavând semnul), şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete (neavând semnul), şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin (fugar, neavând semnul), şi M-aţi primit;
36 am fost gol (idem), şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav (idem), şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă (idem), şi aţi venit pe la Mine.”

40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”


1 Regi 18:3,4

Obadia se temea mult de DOMNUL. De aceea când Izabela a nimicit pe prorocii DOMNULUI, Obadia a luat o sută de proroci, i-a ascuns câte cincizeci într-o peșteră și i-a hrănit cu pâine și apă (vezi și v. 12, 13).


Au fost în realitate 7000 de bărbați care "nu și-au plecat genunchii înaintea lui Baal și a căror gură nu l-au sărutat" (1 Reg. 19:18). Obadia și alții ca el, care i-au sprijinit, ascunzându-i și hrănindu-i, îi reprezintă pe membrii în formare ai 'marii mulțimi' în timpul necazului celui mare (oile puse la dreapta). Deși Obadia și ceilalți nu erau printre cei "7000", în inima lor ei 'se temeau mult de DOMNUL'. Isus a spus că nimeni care ajută un proroc, nu-și va pierde răsplata, ba chiar va primi răsplata unui proroc! (Mat. 10:40-42).

Întrucât pe parcursul necazului oile puse la dreapta (viitorii membri ai marii mulțimi) nu au fost printre promotorii închinării false (ca Izabela și prorocii lui Baal în timpul lui Ilie), ei nu au aparținut clasei prostituatei și astfel nu au avut numele fiarei divinizate scris pe frunțile lor. Dar, ca supuși sau sclavi ai sistemului babilonic, ei au fost nevoiți să poarte semnul apartenenței pe mână, ceea ce explică accesul lor la mijloacele de subzistență (dreptul de a putea "cumpăra sau vinde") și sprijinul pe care au fost astfel în măsură să-l dea celor persecutați.

Nefiind creștini declarați sau 'frați ai lui Isus' pe perioada necazului cel mare, ei nu au numele înscris "în cartea vieții Mielului" (Apoc. 13:8) și nu vor fi răsplătiți imediat cu viață nemuritoare și cu privilegiile regale rezervate pentru 'frații lui' (1:6, 9), dar vor moșteni propria lor viață, atunci când regele ajuns la putere îi va despărți de cei apatici și răuvoitori și-i va lăsa în viață. Această viață va putea deveni în timp una veșnică (Vezi Mat. 25:31-46). "Mielul... îi va păstori și îi va duce la izvoarele apelor vieții" (Apoc. 7:17).

#95
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
Logic, iti multumesc pentru un asa raspuns laborios, dar pana sa ajung la cires...am obosit.Posted Image  

ce intelegi prin interzicerea vinderii si cumpararii?
poti pune ceva de genul: a vinde= X si a cumpara = y. ?Posted Image

ok, ok...am sa-l citesc la dimineata mai atent, cu mai mult timp la dispozitie. :)

#96
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,079
  • Înscris: 10.09.2008
Am argumentat de ce interdicția de a cumpăra sau vinde pentru cei ce nu au semnul, decretată de fiara a doua, se referă la ostracizarea extremă, menită să ducă la moarte (prin înfometare și alte privațiuni grave).
De asemenea, am argumentat de ce nu poate fi vorba despre interdicția cumpărării și vinderii adevărului/mesajului religios (pierderea libertății religioase), pentru că această interdicție era deja în vigoare din partea fiarei dintâi (”robia”).

Dacă ar fi să fac o exemplificare, aș zice că sub comunism au fost interzise multe libertăți, dar nu și dreptul la subzistență (dreptul de a vinde munca și a cumpăra pâinea în schimb). Evreii sub nazism însă au fost excluși din societate în ghetouri ca să moară. Nu mai puteau lucra, nu puteau avea magazine, nu puteau cumpăra de la magazinele ne-evreilor și nu primeau rații de alimente neavând cartele (cum aveau naziștii și celilalți care nu făceau opoziție). Au început să moară pe capete și nu s-au găsit mulți să-i ajute în ascuns. La fel au fost ostracizați profeții în timpul Izabelei și în alte timpuri de persecuție.

#97
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 10 februarie 2017 - 19:59, said:

Am argumentat de ce interdicția de a cumpăra sau vinde pentru cei ce nu au semnul, decretată de fiara a doua, se referă la ostracizarea extremă, menită să ducă la moarte (prin înfometare și alte privațiuni grave).
As crede ce spui, insa nu pot.
Aceste instrumente primitive au mai fost utlizate de-a lungul Istoriei, iar Diabolul care le insufla omenirii, nu e prost sa repete aceleasi greseli. O astfel de ostracizare, una , ca nu ar duce la moarte precum n cazul lui Ilie, si doi, ar fi ineficienta impotriva Bisericii deoarece ar intari-o.Posted Image  Biserica intelegand ca "omul nu traieste numai cu paine, ci cu orice cuvant ce iese din gur alui Dumnezeu". Asadar, Fiara, ca cel mai complex imperiu/instrument utilizat de Diabolul impotriva omenirii si in special al sfintilor lui YHWH, nu poate fi atat de proasta sa repete aceleasi greseli primitive, de baza. Zic eu.
Dimpotriva, interdictia vinderii si cumpararii se va axa pe interzicerea vinderii si cumpararii adevarului biblic, in afara de forma de comert al adevarului legiferata. Vor veni eruditii inchinatori Fiarei si vor invata: iubirea hristica inseamna sa ne primim si apropiem si pe cei de alte orientari sexuale, poposexualii[asta e doar un exemplu, vor fi multe astfel de stalciri a Cuvantului prin invaluiri mieroase in adevar]. Astfel, Biserica ce nu va fi ramas alaturi de "poruncile lui Dumnezeu"=Legea lui YHWH, nu va stii ca de fapt, iubirea de Dumnezeu/aproapele sta in tocmai pazirea poruncilor Sale. Si vor musca momeala, utilizand modul acela de comert otravit al Fiarei/Diabolului. [Va fi un context similar cu cel de astazi cand, neoprotestantii sunt indemnati de catre lideri si pastori sa iasa in strada sa protesteze alaturi de cei lumesti care se potrivesc chipului acestei lumi si care vor fi in fapt prigonitorii de maine ai Bisericii, motivand ca lupta impotriva hotiei si a modificarii unei legi omenesti. Dar nu au nici macar o luare de pozitie, o tresarire de inima asupra faptului ca un pocait de-al lor conduce romania spre razboi inarmand-o pana in dinti, si ca cineva, un om de o calitate indoielnica dpdv crestin a facut o operare frauduloasa in Legea Dumnezeului la care sustin ei ca se inchina].Posted Image

View Postlogic1, on 10 februarie 2017 - 16:20, said:

Fiara face război cu sfinții și aceștia sunt duși în robie. Aceasta înseamnă că ei își pierd una din libertățile fundamentale, aceea de a se închina lui Dumnezeu - libertatea conștiiței.
nu sunt convins ca ducerea in robie inseamna pierderea libertatii de inchinare.  Posted Image
dimpotriva, eu zic ca prin prosperitate Imparatul de la Miazanoapte = Fiara cu 7 capete + 10 coarne, ii va corupe inclusiv pe sfinti. Oferindu-le libertatea absoluta si prosperitatea, va fi un caz de nerefuzat ca si fructul in fata Evei si a lui Adam.
dupa cum scrie despre eveniment:
1. Isus: "Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii."
2. Daniel: "Va ademeni prin lingusiri pe cei ce rup legamantul. Dar aceia din popor care vor cunoaste pe Dumnezeul lor vor ramane tari si vor face mari ispravi.Inteleptii poporului vor invata pe multi. Unii vor cadea pentru o vreme, loviti de sabie si de flacara, de robie si de jaf.Cand vor cadea, vor fi ajutati putin, si multi se vor uni cu ei din fatarnicie." - Dan.11.31-34
Asadar, ducerea in robie inseamna intocmai coruperea prin prosperitate, in sistemul fiarei care primeste sfaturi direct de la Babilonul cel Mare, care in limbaj duhovnicesc are numele de Egipt[=robie, subjugare violenta].

View Postlogic1, on 10 februarie 2017 - 16:20, said:

35 Căci am fost flămând (neavând semnul), şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete (neavând semnul), şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin (fugar, neavând semnul), şi M-aţi primit;

36 am fost gol (idem), şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav (idem), şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă (idem), şi aţi venit pe la Mine.”

40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”

o alta obiectie majora, este legata de acest vers. Posted Image
Tu spui ca cei imbracati, sanatosi, satui, sunt cei ce au semnul fiarei. Iar lipsa acestora ii transforma in neprimitori ai semnului ei.
Eu spun ca nu, deoarece apocalipsa leaga fara drept de interpretare primirea si neprimirea semnului direct de "poruncile lui Dumnezeu si marturia lui Isus".
Asadar, cei ce vor accepta comercializarea spirituala legiferata de Fiara, dar care va aduce lezare Legii lui YHWH si marturiei lui Isus, sunt cei insemnati de Fiara. Pe frunte = constiinta[caci vor fi unii care chiar vor crede ca asta e binele hristic, dumnezeiesc], sau pe mana "dreapta[spune Isus]"=modul de actiune a omului.
N-are nici o treaba semnul cu mancarea ,bautura, dormitul, odihnitul, pribegitul. Ci are cu odihna in Hristos care vine in urma punerii in acord a mintii si a mainii drepte cu Legea lui YHWH si marturia Fiului Sau. Lucru la care cei ce primesc inchinarea legiferata contrafacuta, nu vor ajunge:"nici zi nici noapte n-au odihna cei ce se inchina Fiarei...".

Edited by Dude_2nd, 11 February 2017 - 10:26.


#98
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
ok.
tu spui ca exista diferente intre prigonirile exercitate de cele 2 Fiare.

1. Fiara dintai: "I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. "

2. Fiara a doua[Prorocul mincinos = Cornul cel Mic] : "I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei."

1. Cazul Fiarei 1: eu spun inca o data ca, "biruinta" asupra sfintilor este de fapt coruperea lor prin prosperitate, gen ispitirea lui Adam si a Evei. Renuntarea Bisericii la porunci in favoarea prosperitatii oferite de Fiara Miazanoaptei. La nivel global.
2. Cazul Fiarei 2: iar interdictia totala de "a vinde si a cumpara fara a avea semnul" este de fapt nu interzicerea totala a exercitarii credintei religioase in Dumnezeu, ci impunerea exercitarii credintei in Dumnezeu intr-un anumit mod, particular[insemnat], legiferat de ea prin legislatie. Mod in care se va aduce foarte mascat atingere "poruncilor lui Dumnezeu si a marturiei lui Iui Isus" .

Edited by Dude_2nd, 11 February 2017 - 11:01.


#99
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 10 februarie 2017 - 19:59, said:

Dacă ar fi să fac o exemplificare, aș zice că sub comunism au fost interzise multe libertăți, dar nu și dreptul la subzistență (dreptul de a vinde munca și a cumpăra pâinea în schimb).
Prigoana de sub comunism a intarit/curatat Biserica, nu a slabit-o.O astfel de prigoana nu omoara Biserica, ci o curateste/intareste.
Modalitatea de distrugere a Bisericii este oferirea mai intai a prosperitatii in defavoarea poruncilor lui YHWH[prigoana din timpul primei Fiare], si mai apoi a unei inchinari contrafacute subtil in locul inchinarii corecte prin pazirea "poruncilor lui YHWH Dumnezeu si a marturiei lui Isus"[prigoana din timpul celei de-a doua fiare].

View Postlogic1, on 10 februarie 2017 - 19:59, said:

Dacă ar fi să fac o exemplificare, aș zice că sub comunism au fost interzise multe libertăți, dar nu și dreptul la subzistență (dreptul de a vinde munca și a cumpăra pâinea în schimb). Evreii sub nazism însă au fost excluși din societate în ghetouri ca să moară.
Aceasta drama a evreilor a fost practic cea mai mare dinistoria popoarelor de pe pamant.
totusi, profetia spune ca asta va fi pistol cu apa pe langa cea din ultimele zile cand Ierusalimul va fi inconjurat de osti. Cei ce nu vor iesi din Babilonul cel Mare vor trece printr-o drama nemaiintalnita, " Pentru ca atunci va fi un necaz asa de mare, cum n-a fost niciodata de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi. (Mat.24:21)" De aceea, cei din popor cand vor vedea Ierusalimul inconjurat de ostile celor 10 coarne si ale Fiarei, vor trebui sa paraseasca Babilonul cel Mare.Posted Image

Edited by Dude_2nd, 11 February 2017 - 11:19.


#100
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,079
  • Înscris: 10.09.2008
Câteva observați ”constructive”:

1 E sigur că te preocupă subiectul, dar prejudecățile te încurcă
2 Nu contrazici argumentația mea (pentru că tu insiști pe cauza persecuției legate de semn, eu pe felul persecuției)
3 Textele pe care le-am dat arată că o întreagă clasă de oameni va fi răsplătită cu salvarea pentru că ajută pe cei ce nu au semnul (pe membrii bisericii).
4. Astfel oferirea de ajutor, de exemplu pâine și apă, nu poate fi simbolică (ar însemna că mesajul este vestit bisericii de către cei din lume)
5 Aștepți încă decretul duminical, chiar dacă nu de la papa (explici fruntea și mâna dreaptă prin respectarea legii, sabatului)
6 Robia este totuși pierderea structurii organizate de închinare (profanarea templului/vaselor de către Babilon ca în antichitate)
7 Ok cu purificarea/cernerea bisericii în robie, așa a fost purificat și Israelul în antichitate
8 Ok cu amăgirea prin avantaje materiale (în asta constă de fapt legământul pentru cei mulți sau semnul)
9 Ducerea în robie nu este însă coruperea prin prosperitate, pentru că nu afectează sfinții, ci pe cei care acceptă semnul
10 Necazul cel mare este persecuția celor ce sunt captivi în Babilon și care refuză semnul, nu al celor ce nu vor ieși
11 Nu cred că ai înțeles bine prin ce diferă cele două exemple de persecuție pe care le-am dat

Edited by logic1, 11 February 2017 - 19:00.


#101
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 11 februarie 2017 - 18:52, said:

5 Aștepți încă decretul duminical, chiar dacă nu de la papa (explici fruntea și mâna dreaptă prin respectarea legii, sabatului)
inghit orice besteleala "constructiva", dar asta nu, sub nici un chip.Posted Image pentru ca e gratuita si rauvoitoare.
nu astept nici un decret duminical - e extrem de putin probabil sa se intample asa ceva in contextul sensului in care merge lumea aceasta - insa tot atat de sigur e ca semnul va fi legat de incalcarea tuturor "poruncilor lui Dumnezeu si a marturiei lui Isus". Deci nu doar al celeia a 4-a.Posted Image

faptul ca primirea semnului fiarei este legat de incalcarea poruncilor lui dumnezeu si a marturiei lui Isus reiese clar din asta:
"Si nici ziua, nici noaptea n-au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei si oricine primeste semnul numelui ei!Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.""
adicatelea, in timp ce sfintii se odihnesc cu rabdare in pazirea "poruncilor si a marturiei", inchinatorii Fiarei primesc semnul prin incalcarea lor ,neajungand la acea odihna.Posted Image

hai de exemplu sa luam porunca "sa nu ucizi".
vor exista - cum deja si exista - o clasa de oameni care este deja impacata cu ideea ca un razboi pentru a democratiza/pacifica o anumita tara este un razboi just, justificat, cu toate victimele colaterale cu tot.
un astfel de individ dupa parerea mea, este deja marcat, pe frunte, in modul lui eronat de gandire in care priveste lucrurile, in sensul incalcarii senine, impacate cu sine, a poruncii divine.
altii insa, vor fi nevoiti prin constrangere sa accepte aceasta logica razboinica, - vezi cazulpocaitului Sfantului nostru, ministru al ministerului Razboiului. el este nevoit sa zica da oricarei atrocitati ii vor fi cerute de catre mai marii organizatiilor razboinice in caree este inmclusa si tara noastra.
deci, iata inca o fateta a semnulu fiarei.

Edited by Dude_2nd, 11 February 2017 - 19:22.


#102
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,079
  • Înscris: 10.09.2008
Vinzi castraveți la grădinar? :)
E ok ce spui cu ”poruncile lui Dumnezeu”, închinarea la fiară și icoana ei, la care sunt siliți toți, fiind o violare directă a literei și spiritului Legii. Deci sfinții rabdă persecuția, ”embargoul”, ostracizarea, în timp ce închinătorii fiarei sunt chinuiți - de exemplul și mesajul lor condamnator (arzător).
Trebuia să pun la punctul 5 un :)

#103
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View Postlogic1, on 11 februarie 2017 - 20:07, said:

Vinzi castraveți la grădinar? Posted Image
nu.
vand castraveti din aia gustosi de gradina, unui gradinar care vinde castraveti din aia de plastic. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 12 February 2017 - 10:04.


#104
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View Postsapientia, on 14 mai 2016 - 15:04, said:

Sfarsitul lumii, e una din cele mai incitante teme de discutii din toate timpurile. El angreneaza din temelii toate conceptiile, temerile sau asteptarile cu privire la viitor si siguranta.
    A fost tratat de religiile lumii, de poiliticieni,  de economisti sau filosofi.
    S-au pus date pentru acest sfarsit. S-au facut prognoze si statistici. si totusi, e utopie sau e realitate?
    cine imi poate raspunde precis la aceasta intrebare? Poate religia sa aiba dreptate?
    Daca e un sfarsit, care ar trebui sa fie atitudinea mea vizavi de acesta?

A fost de mai multe ori si va mai fi.

Ultimul sfarsit catastrofic a fost prin pandemie ce a indus infertilitate ireversibila, astfel au disparut complet specii intregi, pana si oamenii de azi sunt urmasi cosangvini, de exemplu indienii se trag dintr-o familie tribuletz, idem chinezii din alta familie, idem arabii, idem amerindienii, idem aborigenii australieni, idem bantu africani, idem europenii, ...

#105
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostInfinitty, on 04 aprilie 2017 - 12:43, said:



A fost de mai multe ori si va mai fi.

Ultimul sfarsit catastrofic a fost prin pandemie ce a indus infertilitate ireversibila, astfel au disparut complet specii intregi, pana si oamenii de azi sunt urmasi cosangvini, de exemplu indienii se trag dintr-o familie tribuletz, idem chinezii din alta familie, idem arabii, idem amerindienii, idem aborigenii australieni, idem bantu africani, idem europenii, ...

Cum s-a ajuns la concluzia aceasta? Este ceva nou?
Bine...infertilitatea ireversibila ar fi fost finish. Dar cine a dezvoltat ideea pe care ai expus-o?

#106
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010

View PostTravertin, on 06 aprilie 2017 - 00:22, said:

Cum s-a ajuns la concluzia aceasta? Este ceva nou?
Bine...infertilitatea ireversibila ar fi fost finish. Dar cine a dezvoltat ideea pe care ai expus-o?
Cum cine? Ateuții, în mod evident. :D

#107
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View PostTravertin, on 06 aprilie 2017 - 00:22, said:

Cum s-a ajuns la concluzia aceasta? Este ceva nou?
Bine...infertilitatea ireversibila ar fi fost finish. Dar cine a dezvoltat ideea pe care ai expus-o?
Ceva similar exista in mediul stiintific, dar eu am rafinat-o.

Uite ceea ce mi-a atras atentia a fost omogenitatea extrema a raselor umane pe regiuni, ceea ce implica originea pura in grupuri cosangvine mici.

Altceva, lipsa tuturor hibrizilor si indivizilor altor specii umane din prezentul nostru.

A fost finish pt. 99/100 dintre oameni si animale.

Edited by Infinitty, 06 April 2017 - 12:49.


#108
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View PostInfinitty, on 06 aprilie 2017 - 12:47, said:


Ceva similar exista in mediul stiintific, dar eu am rafinat-o.

Uite ceea ce mi-a atras atentia a fost omogenitatea extrema a raselor umane pe regiuni, ceea ce implica originea pura in grupuri cosangvine mici.

Altceva, lipsa tuturor hibrizilor si indivizilor altor specii umane din prezentul nostru.

A fost finish pt. 99/100 dintre oameni si animale.

Tratatul acela stiintific cred ca are o inspiratie Divina. Din Noe.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate