Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

Canalele Intact în HD (Antena 3, Antena Stars, ZU și Happy Channel).

- - - - -
  • Please log in to reply
3468 replies to this topic

#3385
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
Este revizie tehnica pe Antena Stars si Antena 3

#3386
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
sa stea asa in revizie tot timpul...Posted Image
nu avem nevoie de mistificatori ...

#3387
gogu1905

gogu1905

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 771
  • Înscris: 03.05.2019

View Postdaniel1976, on 11 august 2022 - 08:38, said:

nu avem nevoie de mistificatori ...

Sper ca te referi la toti, nu doar la astia. Ca daca de aialalti mistificatori avem nevoie, atunci e bai. Mare bai.

#3388
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018
Dacă un bărbat iubeşte… (Erkek Severse, producţie 2022) este un noul serial turcesc, pe care televiziunea Happy Channel îl aduce fanilor.

Însă nu-l dă pe tot pe TV. Doar primul episod: sâmbătă, 20 august, de la ora 22.00. Cine vrea să vadă continuarea trebuie să se aboneze la AntenaPlay. Aici vor fi urcate câte două episoade noi în fiecare zi de luni.
https://www.paginade...urcesc-20824749

#3389
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
Acum am vazut ca Antena 3 a pus inapoi sigla normala

#3390
WaxValentin89

WaxValentin89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.08.2019
"Puterea Destinului", serialul-fenomen cu Cansu Dere in rolul Sîla, incepe curand la Happy Channel

Cansu Dere revine în forță pe micile noastre ecrane. Pe actrița turcoaică o vom urmări curând în două seriale foarte importante din cariera ei: „Infidelul”, cel mai recent succes al său, începe la Kanal D miercuri, 17 august. Iar „Puterea destinului” se vede la Happy Channel sâmbătă, 27 august, de la ora 20.00.
„Puterea destinului”, în original „Sîla”, este unul dintre cele mai faimoase seriale turcești din toate timpurile. A făcut recorduri de audiență peste tot în lume unde a fost difuzat (inclusiv la noi, acum câțiva ani) și i-a transformat în staruri pe cei doi actori din rolurile principale, Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt.
„Puterea destinului” începe la Happy Channel pe 27 august, de la ora 20.00 și va înlocui în grilă alt serial-fenomen, „1001 de nopți” (va fi transmis doar în serile de sâmbătă și duminică).

Sursa: https://www.tvmania....v-online-367882

#3391
Rainwish

Rainwish

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,139
  • Înscris: 18.06.2009
Antena 3 isi schimba numele in Antena 3 CNN de la sfarsitul lui septembrie.

#3392
WaxValentin89

WaxValentin89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.08.2019
Probabil vor sa o faca cum e CNN Prima News de la cehi

#3393
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022
Deci isi schimba denumirea dupa 17 ani

#3394
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,036
  • Înscris: 26.09.2010

 denisbirda1, on 25 august 2022 - 19:00, said:

Deci isi schimba denumirea dupa 17 ani
Da.

#3395
daniel1976

daniel1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,527
  • Înscris: 30.04.2006
Nu stiu ce le-au facut celor de la CNN (probabil niste vraji libidinoase ala varanu...Posted Image ) de i-au lasat sa le poarte numele...
Ca daca ar stii aia de la CNN cum a facut varanu banii de i-a bagat in latrina sau ce stiri vecine cu rahatu unui securist mistificator promoveaza cangrena3, s-ar fi dus dreacu ...
Asa se spala si baietii cu ochi albastri si toate buzitele de la latrina, ca uite nene, noi acuma suntem cu cahnn-ul..,jet Posted Image

#3396
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018

ANTENA STARS TRECE LA GRILA DE TOAMNĂ. CE EMISIUNI REVIN LA TV


Ultimul an a fost unul foarte bun pentru Antena Stars, singura stație tv din România dedicată poveștilor de viață ale celebrităților românești și internaționale. Noua grilă de programe, care se va lansa pe 29 august, continuă promisiunea postului de a le oferi telespectatorilor în exclusivitate cele mai noi informații din showbiz-ul românesc și international sub sloganul „Ai văzut? Ai auzit? Iese show!”

Ce vom putea urmări toamna 2022 la Antena Stars

Antena Stars și-a anunțat grila de toamnă 2022. Noua grilă de programe se lansează pe 29 august și revine cu emisiunile preferate ale telespectatorilor.

Când revine „Showbiz Report” la Antena Stars

Astfel, începând din 29 august, în fiecare dimineață, de la ora 10:00, Showbiz Report revine la Antena Stars cu un nou sezon și o nouă formulă de prezentare. Începând din această toamnă, Cătălin Cazacu li se alătură Nataliei Mateuț și lui Andrei Ștefănescu. Cei trei carismatici prezentatori le vor aduce telespectatorilor cele mai noi informații despre celebrități, pe care le vor dezbate alături de invitații speciali ai fiecărei ediții.

Când începe un nou sezon „Acces Direct”

De la ora 16:00, cel mai nou sezon al emisiunii Acces Direct revine la Antena Stars. Mirela Vaida și Adrian Velea le vor da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena Stars în cadrul celui mai longeviv show despre oameni și viață și vor dezbate, alături de invitații săi, situații de viață, povești spectaculoase de iubire, precum și subiectele de actualitate socială, cu impact atât în rândul oamenilor obișnuiți, cât și asupra vedetelor.

„După o vacanță mult-așteptată, revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, cu cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă așteptăm din 29 august, ora 16:00, la Antena Stars!”, a declarat Mirela Vaida.

Când începe „Mireasa – Capriciile iubirii” la Antena Stars

Începând din 29 august 2022, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:30, aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii” revine la Antena Stars cu cel de-al treilea sezon. Așa cum și-a obișnuit deja telespectatorii, Gabriela Cristea va aduce în atenția telespectatorilor un conținut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

„Cu toții ne-am încărcat bateriile și așteptăm începerea unui nou sezon, „Mireasa – o iubire ca în filme”. Îmi doresc ca împreună cu concurenții din casa Mireasa să le oferim telespectatorilor povești spectaculoase de iubire, în care să se regăsească sau la care să spere pentru că eu cred că fiecare dintre noi merităm să trăim o iubire ca în filme. Așadar, vă aștept cu drag din 29 august să ne petrecem serile împreună, de la 19:30, la Antena Stars și să descoperim împreună cât de capricioasă poate fi dragostea.”

Când începe un nou sezon „Xtra Night Show”

Din 29 august, de la 22:00, cel mai longeviv late night show din România, Xtra Night Show, revine cu un nou sezon, la Antena Stars. Dan Capatos, Paula Chirilă și Andreas Petrescu revin pe micile ecrane cu subiectele momentului, invitați interesanți și materiale în exclusivitate. „Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 28! Abia așteptăm revederea cu prietenii noștri de acasă, pe care îi invităm să ni se alăture de luni până vineri, de la 22:00, pe Antena Stars!”, a declarat Dan Capatos.

Când începe un nou sezon „I.A. cu STIL”

Din 3 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 16:00, criticul de modă Iulia Albu revine cu un sezon al emisiunii I.A. cu STIL, dedicat copiilor. „I.A. cu STIL îmbracă haine noi! Câte trei copii talentati vor primi săptămânal vizita mea și îi voi ajuta să își atingă visul. Copilul tău vrea să se simtă ca un star, vrea să își cunoască idolul sau să ia masa cu vedeta preferata? Ne ocupăm noi de asta! Provoacă-ne!”, a declarat criticul de modă, completând: “Fiecare copil va primi o provocare din partea excentricei Iulia Albu și va avea parte de un reveal de senzatie!”

Când revine „Perfecte cu defecte” la Antena Stars

Tot din 3 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00, Antena Stars prezintă reality show-ul Perfecte cu defecte. Alina Radi, Mona Lisa Sufan și Roxana Chiriță, trei femei total diferite ca firi și mod de viață, dar legate de o prietenie veche își vor aduce poveștile în fața telespectatorilor. O mama singură, dar femeie de afaceri, pasionată de monden, o mama dedicată, care își dorește cu ardoare ca tot ceea ce face pentru copiii ei să fie la superlativ, dar și o femeie atrăgătoare, mereu în atenția bărbaților, care acum se află în căutarea iubirii adevărate sunt cele trei tipologii pe care reality show-ul de la Antena Stars le va aduce în atenția telespectatorilor.

Când începe un nou sezon din „Poliția modei”

Tot din 3 septembrie in fiecare sâmbata, de la ora 19:00, criticul de modă Iulia Albu și stilistul Ovidiu Buta vor amenda în continuare vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ținutele alese, vor discuta evoluțiile acestora de-a lungul timpului și deopotrivă vor aprecia aparițiile spectaculoase din showbiz-ul românesc într-un nou sezon Poliția Modei, la Antena Stars. În fiecare ediție, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendințe vestimentare și nu se vor sfii să aplice amenzi “usturătoare”.

„Mămici de pitici, cu lipici” revine la Antena Stars in toamna 2022

Începând din 4 septembrie, în fiecare duminică, de la 17:00, la Antena Stars revine un nou sezon al reality show-ului „Mămici de pitici, cu lipici”, un reality show despre viața de familie cu copii, așa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc. Incepând din acest sezon, Emilia Cristofor, mamă a șase copii, li se va alătura Gabrielei Cristea și Deei Maxer în cadrul reality show-ului de la Antena Stars și împreună se vor lăsa surprinse zi de zi, în relațiile lor cu copiii și își dor dezvălui una alteia din secretele lor.

Mădălina Bălan și Ramona Ilie aduc știrile de weekend

De asemenea, zilnic, de luni până vineri, de la 14:00, de la 19:00 și de la 21:30, și în weekend, de la ora 14:00, Mădălina Bălan și Ramona Ilie le vor aduce telespectatorilor cele mai importante știri despre celebrități. Reporterii Star News și Star Magazine vor ține în continuare telespectatorii conectați la lumea mondenă cu cele mai importante subiecte ale momentului.

Când începe „REAlă by Ana Morodan” la Antena Stars

Tot din această toamnă, reality show-ul REAlă by Ana Morodan revine la Antena Stars cu cel de-al doilea sezon.

„În noul sezon, miss Ana caută toate resursele, ideile și energia pentru a se transforma din vrăjitoare în zână bună. Vrea eficiență perfectă în business, liniște totală în viața personală, bunătate radicală și parfum de echilibru. Dar cum drumul spre Rai trece întotdeauna prin Iadul dramelor, pentru dezvrăjire și îmbunătățire va fi nevoie de o echipă nouă de business, o lansare de afacere nou-nouță, detox de oameni prea mulți, cât mai puține drumuri cu mașina și cât mai multe cu transportul în comun, adoptarea unui stil vegetarian, o pădure plantată până la iarnă și un colind cântat de contesă pe toate posturile de radio.
Miss Grinch devine Miss Crăciun, Cruella va fi blânda Bella, iar balaurul se va transforma în preacumintea Isaura. Să fie așa oare? Să fie și asta o nouă fațetă a Anei Morodan? REAlă by Ana Morodan se va vedea în curând la Antena Stars”, a declarat Ana Morodan.

Sursa: https://www.tvmania....in-la-tv-370703

#3397
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018
Din 11 septembrie, Mirela Vaida va putea fi urmărită de telespectatori în cadrul unui nou show difuzat pe Antena Stars.

Este vorba despre emisiunea „Petrecem românește cu Mirela”, show de televiziune unde se vor reuni cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară.

Noua emisiune a Mirelei va putea fi urmărită o singură dată pe săptămână de la ora 20:30.

Mirela Vaida nu va pleca de la cârma emisiunii „Acces direct” pe care o prezintă de luni până vineri la Antena Stars. Îndrăgita prezentatoare de televiziune va putea fi urmărită atât în emisiunea săptămânală, cât și în cadrul celei de duminică. Astfel, Mirela va putea fi urmărită 6 zile din 7 pe micul ecran, la fel ca în anii în care prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” la Antena 1.

https://substantial....ea-fi-urmarita/

#3398
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018
Alex Vlădescu, prezentatorul emisiunii Income Magazine de la Antena 3 pleacă din trustul Intact după câţiva ani. Astăzi a fost ultima zi ca reporter la Antena 3. https://www.paginade...tena-3-20894251

#3399
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 03.01.2019
Se pare că Antena 3 Alexandria a emis doar intern până acum (de aceea nu îi prelua nimeni).
Lansarea oficială va fi pe 6 noiembrie.
Pare promițător cu multe emisiuni...nu doar un jurnal de știri transmis peste postul național.
Acum să vedem cine îl preia; există zvonuri că va fi exclusiv la DIGI...tocmai de aceea și lansarea oficială pe 6 noiembrie.
Reorganizarea grilei în Teleorman va fi pe 7 noiembrie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Dzt-DE4xbVE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by BogdanI33, 03 November 2022 - 19:24.


#3400
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,558
  • Înscris: 03.01.2019
Antena 3 Alexandria:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/IYbFl4x6NT4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3401
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018
Noul serial turcesc ,,Agenția de talente și sentimente” de la Happy Channel va începe spre sfârștul lunii noiembrie, respectiv pe 23 noiembrie, și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 23:00. https://www.tvmania....-channel-382973

#3402
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,797
  • Înscris: 06.11.2018
Din ședința CNA de mâine

III. MODIFICĂRI LICENȚE AUDIOVIZUALE
SC ANTENA TV GROUP SA (București) - modificarea formatului de principiu și a structurii serviciului de programe ZU TV/ZU TV HD,

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate